Hydepark, Retro, Luźne rozmowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez dawidoxx · Opublikowano
Ładny ten Asus i w końcu zamiast pasty dają tpada, ale cena to pewnie będzie lekko 13-15k 😁 Loteria jak prawie wszędzie choć u mnie najwięcej problemow z cewkami to miały asusy -
Przez m4tth3w · Opublikowano
Mam w laptopie zamontowany dysk Lexar NM620 1TB. Kiedy przegrywam sobie jakieś większe pliki z moich dysków przenośnych (Cruciale MX500) za pomocą adaptera USB 3.0 > SATA to prędkość najpierw wynosi 350-440MB/s. Ale po skopiowaniu około 40-50GB spada do około 200 a potem już tylko do 100MB/s i na tych 100 już zostaje do końca kopiowania. Tak powinno być? Myślałem że skoro to ssd na m.2 to przynajmniej te 300MB/s stałego zapisu będzie normą niezależnie od tego ile giga przegram jednym ciągiem -
Przez tgolik · Opublikowano
Ciągle nie ma przecieków z nielegalnych testów nowych kart? -
Przez cichy45 · Opublikowano
Ja bym się decydował na coś innego niż FE (bo najtańsza i pewnie będzie dobra) tylko pod warunkiem że będą AIB z 2x wtyczkami i jakimś limitem typu 800 watów. Oczywiście w sytuacji jak testy 21 stycznia pokażą że 5090 FE wali w power limit i ma ograniczenia wydajności z tego powodu. Od czasów RTX 2000 to FE bardzo mi się podobają i niewiele jest kart które mogą z nim u mnie konkurować. Jedynie to klocki pokroju ROG czy Matrix (ale matrix to będzie kosmos cenowy więc nawet nie ma co mówić).
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi