Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coraz ciekawiej się robi, jeśli faktycznie przełożą na maj. A czy Ubi przetrwa? Raczej tak. Ewentualnie wróci temat przejęcia przez większego gracza. Mają trochę marek, które można zmonetyzować, jeśli ktoś się do tego zabierze z głową.

Opublikowano

Ta gra to być albo nie być dla UBI. Mają jeszcze kilkaset milionów gotówki, więc spokojnie pociągną z pół roku. Jeśli dzięki opóźnieniu będzie to Assassyn najlepszy z tych po Originie, spokojnie poczekam - mam jeszcze Valhalli na 2 lata grania.;)

Opublikowano
9 godzin temu, Vulc napisał(a):

Coraz ciekawiej się robi, jeśli faktycznie przełożą na maj. A czy Ubi przetrwa? Raczej tak. Ewentualnie wróci temat przejęcia przez większego gracza. Mają trochę marek, które można zmonetyzować, jeśli ktoś się do tego zabierze z głową.

Opóźnienie chyba zostało zdementowane, z tego co widzę.

to było trollowanie dziennikarza :) 

Opublikowano (edytowane)

Propaganda sukcesu nadciąga. Przygotujcie się na recki 9-10/10, na GOTY, na "niesamowitą historię", chwilę potem na "rewelacyjną sprzedaż", mega zadowolonych fanów itd. 

Przecież to już przerabialiśmy, ostatnio przy Veilguardzie. Otrzeźwienie nadejdzie najwcześniej 2 miesiące po premierze. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 5
Opublikowano (edytowane)
W dniu 15.02.2025 o 11:21, ODIN85 napisał(a):

Czarno to widzę:E

Czarno to będzie 20 marca 2025:szatanek: 

Moja konsola grozi mi że jeśli kupię grę w dniu premiery to wyprowadzi się z mojego pokoju.:E

20 godzin temu, GordonLameman napisał(a):

Czuję pozew ze strony Ubi :E 

Sami na siebie bata uwinęli i do kogo mają teraz pretensje. Murzyn rodowity JAPOŃCZYK!  :pozdro:

Ubi od tej poprawności ma już porządnie nasrane w łbie i to porządnie.:wariat:

Edytowane przez Czubatka Boża
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Czubatka Boża napisał(a):

Murzyn rodowity JAPOŃCZYK!  :pozdro:

Beka beką ale może poświęć chociaż minutę na temat historii tej postaci w grze i co dlaczego tam robi :Ejuż abstrahując od tego że w ogóle jest w grze itp

Opublikowano (edytowane)

Ubi na tych tanich kodach to bank roz... 😛 Ilu tu jest takich że jak tanio to trza kupić, nawet jak się nie zagra :E a potem jakieś kupki wstydu...

Po co tą grę kupiłeś ?

Bo tania była...

images?q=tbn:ANd9GcSdb3L6t6b1oLvN8WS2CQi

Pół żartem, pół serio, aby się coś nie rozpętało 🙂

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano

Cenna gry w cyfrowej wersji na Ps Store 345 zł. Chyba Ubisoft cymbał boli od tego cwaniactwa i pewność siebie. Mówi się że Ubisoft ma społeczność w dupie.  Premiera gry może się udać jednak będzie znowu ogromny dym. Można powiedzieć sukces naznaczony jest ogromny bółem i paniką w firmie. Oby gra Assassin's Creed Shadows okazało się dobrą grą bo lubię serię Assassin's Creed.