Godlike 880 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Trochę materiału z tego wycieku: https://imgur.com/a/PPhSeqN 2
Roman_PCMR 866 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) 14 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Ja gram Kondolencje Naprawde gracie w assasyna DLA FABULY???????????? Edytowane 24 Lutego przez Roman_PCMR 1 4 1
Keller 727 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) 1 godzinę temu, Roman_PCMR napisał(a): Kondolencje Naprawde gracie w assasyna DLA FABULY???????????? Owszem, tzn ja grałem max do Syndicate ale było w porządku, słucham dialogów itd. Ty jako ruski bot wolisz jak w GTA, też nie grać dla fabuły, a byle trochę poszczelać, czołgi, mieczyki i takie tam, nie? A w Wiedźmina dla Geralta z gołą klatą, bo Ciri za brzydka teraz. Znam te posty. Daj pan spokój, rozwiń się pan, posłuchaj pan. A jak się mylę podaj pan 3 gry które pan ograł dla fabuły i co z nich pamiętasz. I nie, nie takie sprzed 10 lat. Edytowane 24 Lutego przez Keller
ODIN85 3 501 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 1 godzinę temu, Roman_PCMR napisał(a): Kondolencje Naprawde gracie w assasyna DLA FABULY???????????? A po co innego miałbym w to grać? 3
Godlike 880 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 11 minut temu, ODIN85 napisał(a): A po co innego miałbym w to grać? Ja np w tej części bede gral po to, bo chce sie zrealizowac jako artysta i bede malował napotkane zwierzęta 1
lamparcicho 697 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) Dla fabuły też ale w najnowszego zagram też z innego powodu bo jestem ciekaw kto umiera pierwszy Edytowane 24 Lutego przez lamparcicho 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 29 minut temu, lamparcicho napisał(a): Dla fabuły też ale w najnowszego zagram też z innego powodu bo jestem ciekaw kto umiera pierwszy Masz nadzieję, że ten słynny wojownik/komandos/samuraj/winnetou ginie już w 1 akcie? Nie jesteś sam 1 1
Godlike 880 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) 3 godziny temu, Element Wojny napisał(a): Masz nadzieję, że ten słynny wojownik/komandos/samuraj/winnetou ginie już w 1 akcie? Nie jesteś sam A tam ginie, kosę zapierdzieli kostusze i sie wywinie Szkoda ze nie będzie pl dubbingu, bo chętnie bym usłyszał polskiego murzyna Edytowane 24 Lutego przez Godlike
lamparcicho 697 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Mój sąsiad miał kiedyś jednego murzyna, ujadał całymi dniami także zaprawdę powiadam Ci - nie masz czego żałować 3
ODIN85 3 501 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 3 godziny temu, Godlike napisał(a): A tam ginie, kosę zapierdzieli kostusze i sie wywinie Szkoda ze nie będzie pl dubbingu, bo chętnie bym usłyszał polskiego murzyna Ubi zawsze robiło trailery z polskim dubbingiem.
j4z 938 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Ponoć całą grę będzie można przejść tą dziewczyną.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego @J4Z66 i dobrze. Czarno widze granie jasuke 1
Godlike 880 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 6 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Ubi zawsze robiło trailery z polskim dubbingiem. Wiem, ale chodzi mi o cala grę, od czasów pierwszego asassysan nie bylo pl dubbingu
Element Wojny 4 775 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) @Jaycob Stary wkręciłem się na maxa, Midnight Suns to na ten moment jest mega dobra gra, jakim cudem ona przeszła bez echa pojęcia nie mam. Trochę X-COM'a, trochę Three Houses, trochę Persony i trochę karcianki - razem tworzy naprawdę fajny i ciekawy mix. Fabuła też niczego sobie, idealna gra do relaksu. Edytowane 25 Lutego przez Element Wojny 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Ta skumajcie to że gra będzie w czarnych pudełka a w środku kod Ubisoft bał się kolejnej kompromitacji i wydał na PC bez czarnego pudełka z kodem. Czemu wszystko kojarzy mi się z murzynem. 10 godzin temu, lamparcicho napisał(a): Mój sąsiad miał kiedyś jednego murzyna, ujadał całymi dniami także zaprawdę powiadam Ci - nie masz czego żałować A skumaj chłopie jak by naprawdę murzyn przechodzi koło domu sąsiada i woła psa murzyn do nogi. 1 2
Element Wojny 4 775 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Panowie, moze troche zluzujcie majty. Sam nie jestem fanem tego pseudo-samuraja, ale z tymi "murzynami" to troche sobie za bardzo pozwalacie. Sam znam kilka mieszanych rodzin w Polsce, bardzo fajni ludzie, uczciwi, pracowici. 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Ok racja trzeba przyhamować z żartami o murzynie. Sory ale zrobiło mi się głupio że moje żary zaszły tak daleko Akcja gry dzieje się w 1579 a prawda historyczna jest taka że samuraje nie chętnie chcieli używać broni palnej. Gdy cesarz i jego pozycja się wzmacniał w Japonii od roku 1868 r dopiero wtedy zaczęto używania masowo broni palnej. Czarnoskóry Yasuke wieże w to że istniał. Moim zdaniem Yasuke był niewolnikiem na słudze jakiegoś pana ale wątpię żeby był pełnoprawnym samurajem. Cały czas wyszukuję fakty historyczne o Yasuke Być może historia o Yasuke to tylko legenda jednak Ubisfot może przestawić naprawdę ciekawą historię1 Edytowane 25 Lutego przez Czubatka Boża
Spychcio 802 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Pięknie wycieka ta gra, coraz większa szansa, że to będzie wtopa i upadek Ubishitu 1 1
j4z 938 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Jaką wieżę zbudował Yasuke? Edytowane 25 Lutego przez J4Z66 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Mogę powiedzieć kłania się prawdziwa paradoks znaczenia słów Mogę wytłumaczyć słowo więżę w takie sposób Cytat Wieże w to że nowy Assassin's Creed Shadows będzie dobrą grą Kolejnym paradoksem jest słowo Urna (urna na prochy/ urna wyborcza) Mogę powiedzieć że J .Polski cały czas mnie czymś zaskakuję 1 godzinę temu, Spychcio napisał(a): Pięknie wycieka ta gra, coraz większa szansa, że to będzie wtopa i upadek Ubishitu No ale żeby aż tak wyciekała to na prawdę jeż żal jak cholera Kiedy grę robi Ubisoft a twój ptasi przyjaciel napotkał poważny błąd techniczny Edytowane 25 Lutego przez Czubatka Boża
Czubatka Boża 176 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) 12 minut temu, GordonLameman napisał(a): To chyba jednak pre-order poleci No powiem szczerze odważny jesteś Oby tylko skierowanie do Choroszczy nie było potrzebne Edytowane 25 Lutego przez Czubatka Boża 1
Rekomendowane odpowiedzi