Czubatka Boża 176 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca (edytowane) Powiem szczerze że czekam na premierę gry jednak nie odważę się i nie kupuję gry w dniu premiery. Czekam na recenzje gry bo chce się upewnić czy nie kupuję gniota. Edytowane 16 Marca przez Czubatka Boża 2
Element Wojny 4 775 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca (edytowane) 22 minuty temu, Czubatka Boża napisał(a): Czekam na recenzje gry bo chce się upewnić czy nie kupuję gniota. Ale które recenzje? Takie jak te poniżej? Przecież one są warte mniej niż zużyty papier toaletowy. Na recenzje to Ty poczekaj, ale graczy. Edytowane 16 Marca przez Element Wojny 3 5
Sheenek 330 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Mysle ze tutaj nie ma co przesadzac z obawami, no chyba ze ktos liczy na arcydzielo. Kto gral w ostatnie 3 AC wie co go czeka, przeciez ta powtarzalnosc to praktycznie synonym Ubisoft 🤣 Bede gral od premiery i zdam relacje, tyle ze ja traktuje serie jako odstresowywacz od zycia codziennego wiec jak dlugo nie bedzie slabiej niz w Valhalli ja bede zadowolony. 1 1
Stjepan 2 376 Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca Ubisoft będzie robił dobre gry... dzięki przejęciu przez Tencent Ciekawe.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca 1 minutę temu, Sheenek napisał(a): Bede gral od premiery i zdam relacje I takie coś jest więcej warte, niż wszystkie te opłacone (w jakikolwiek sposób - przychylnością wydawcy, zapraszaniem na zamknięte eventy, gratisami czy wycieczkami do Disneylandu) recenzje youtuberów i opinie influencerów. Ja tutaj nawet nie muszą zgadywać, bo wiem że "recenzenckie" 8-9/10 będą się sypać od lewej do prawej, podobnie jak z Veilguardem. 1
tgolik 546 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca 2 godziny temu, Czubatka Boża napisał(a): Do premiery 4 dni. Pytanie do was czy ktoś się skusi i kupi gierķę w pre-order? Kupiona pół roku temu.
Godlike 880 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Grunt żeby byla dobrze zoptymalizowana i nie było błędów uniemożliwiających ukończenie danego questa, a reszta pewnie będzie standardowo jak to Ubi, średnia fabuła, znany gameplay, w ciul mało ciekawych zapychaczy i zdania poboczne typu idz na drugi koniec mapy i przynieś mi kieł jakiegoś zwierza czy cos w tym stylu, także ja tam wiele od ubi nie wymagam i dwie pierwsze kwestie jak zrobią dobrze to mi pasuje
lukadd 2 909 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca (edytowane) Pół roku przełożona premiera już ich "gotowej" gry, gdzie gdyby nie afera z murzynem i ich innymi średnimi i przeciętnie dopracowanymi grami gdzie wtopili hajsy po dostarczeniu ich premierowo na rynek co wiązało się z wtopą finansową i znacznym spadkiem kursu akcji. Normalnie to nie mieliby żadnych skrupułów i by wypuścili, a później z doskoku dali parę patchów dla picu, ale teraz chociaż technicznie raczej stanęli na głowie, aby to dopracować w tych ostatnich miesiącach, aby zminimalizować wtopę. Mimo, że na jakiś sposób lubię te średnie Assassiny to ja i wielu innych graczy i tak tego nie kupię. Odwalają żenadę z tym murzynem w Japonii. Tyle lat czekania na Assassina w Japonii i jak w końcu to UBI wali czarnym bambusem prosto w twarz graczom i fanom japońskich klimatów Ogólnie na necie pojawiły się info, że gra mogła do dziś kosztować UBI ~400mln zielonych, albo i więcej. Powodzenia Musieli by sprzedać ~10mln kopii, aby wyjść na zero w takim układzie Edytowane 16 Marca przez lukadd 2 1
Godlike 880 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Dlatego przed premierą zaczęli sprzedawac Helixy do murzyna zeby zaczac odrabiac
Stjepan 2 376 Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca 10 mln kopii albo więcej nie do zrobienia, jak sprzedadzą 1mln to będzie dobrze. 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca 1 godzinę temu, Element Wojny napisał(a): I takie coś jest więcej warte, niż wszystkie te opłacone (w jakikolwiek sposób - przychylnością wydawcy, zapraszaniem na zamknięte eventy, gratisami czy wycieczkami do Disneylandu) recenzje youtuberów i opinie influencerów. Ja tutaj nawet nie muszą zgadywać, bo wiem że "recenzenckie" 8-9/10 będą się sypać od lewej do prawej, podobnie jak z Veilguardem. U Ubi cienko z kasą i tym razem recki mogą być rzetelne. Nawet nie było wycieczki do Mariolandu
crush 3 575 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Nie. Trzeba pokazać RASISTOM, że to doskonała gra. A Lil Yasuke to świetna postać.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca (edytowane) 22 minuty temu, ODIN85 napisał(a): U Ubi cienko z kasą i tym razem recki mogą być rzetelne. Chyba żartujesz, oni walczą o przetrwanie, ten konkretny tytuł to jest BYĆ ALBO NIE BYĆ dla całej firmy, ta gra musi mieć dobrą reklamę i musi się sprzedać, choćby mieli influencerom apartamenty fundować. Każdy wie, że jeśli tutaj im się noga powinie to będzie koniec, goodbye, adios, au revoir. 44 minuty temu, Stjepan napisał(a): 10 mln kopii albo więcej nie do zrobienia, jak sprzedadzą 1mln to będzie dobrze. a) ta seria ma swoich fanów od lat, którzy kupują bez względu na wszystko. b) jak zwykle znajdzie się mnóstwo tych mistrzów co mają na czole "nie mam w co grać", i oni też swoją cegiełkę dołożą. Obstawiam że mogą tutaj zrobić nawet z 4-5mln kopii, ale nie ma mowy by gra się zwróciła, jeśli jej budżet seryjnie przekroczył 300mln. Edytowane 16 Marca przez Element Wojny 2
Stjepan 2 376 Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca Ubisyf pomieszał w grze japońską i chińską kulturę. Bo po co to zrobić dobrze. Aha japoński rząd pozwał ubikupę za murzyna samuraja. 4
Roman_PCMR 866 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca 30 minut temu, Stjepan napisał(a): Aha japoński rząd pozwał ubikupę za murzyna samuraja. Murzyna samuraja? Dlaczego nie napiszesz poprostu niguraia
ghostdog 901 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Za ścieżkę dźwiękową powinien odpowiadać Wu-Tang Clan. Ja tam wolę określenie Bamburaj 2
Alek_M 233 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca (edytowane) @Stjepan "Wysrywy Ubił ostatnie komórki mózgowe softu" Edytowane 16 Marca przez Alek_M
zozolek 312 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca 400 baniek ? Chyba, że grę robiły silne niezależne kobiety z work balance 🤣🤣
Czubatka Boża 176 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca (edytowane) Ubisoft zaszalał z ceną gry na PlayStation 5 w pre-order 324 zł z przesyłką do domu. Jak liczyłem mam do ukończenia 24 gry na PlayStation 5 i jak dadzą dobre darmowe gry w ps + plus kupeczka wstydu urośnie. Chyba wstrzymam się z zakupami i ukończe zaległe gry. Edytowane 16 Marca przez Czubatka Boża
Stjepan 2 376 Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca Wersje gry na Japonię przetłumaczyli na język chiński, do tego podobno wyposażenie które ma jasuke są to zbroje chińskie nie japońskie. 2
Czubatka Boża 176 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Jak to mówi stare dobre przysłowie Ubisoft obrusł w piórka że jest taki pewny że Assassin's Creed Shadows dobrze się sprzeda? 1 minutę temu, Stjepan napisał(a): Wersje gry na Japonię przetłumaczyli na język chiński, do tego podobno wyposażenie które ma jasuke są to zbroje chińskie nie japońskie. Ooo kur....
lukadd 2 909 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca 7 minut temu, Stjepan napisał(a): do tego podobno wyposażenie które ma jasuke są to zbroje chińskie nie japońskie. Część assetów graficznych pewnie zlecili podwykonawcom w Chinach, Malezji czy na innych Filipinach. Ci im naklepali po taniości świecidełek, a następnie silne niezależne kobiety pracujące 5 dni z domu gdzieś tam w Francji, w przerwach w zajmowaniu się praniem, robieniu zakupów, gotowaniu i opiekowaniu się kotami wklejały je i przyczepiały gdzie popadnie, aby się kolorki zgadzały z grubsza
ODIN85 3 501 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Dla przeciętnego europejczyka Chiny i Japonia to to samo 5
Rekomendowane odpowiedzi