Crew 900 999 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) 6 minut temu, DITMD napisał(a): Te straszne gówno ma w większości pozytywną opinię na Steamie Może nie jest takie straszne Stalker 2 też ma pozytywne opinie a świat dalej pusty bo ni ma AI Teraz jest pokolenie Z które nie ma wymagań wobec gier, więc czego oczekiwać... Edytowane 18 Marca przez Crew 900 3 3
Zas 287 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 2 godziny temu, DITMD napisał(a): To samo mogę powiedzieć o grach od From Software, albo Ryu Ga Gotoku Studio, ale ich się nie hejtuje tak jak Ubisoft O przepraszam, ja hejtuję, mam nadzieję, że kiedyś wejdzie to do mainstreamu, a zasługują nawet bardziej niż UBI 1
crush 3 575 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 11 minut temu, DITMD napisał(a): Te straszne gówno ma w większości pozytywną opinię na Steamie Może nie jest takie straszne A jak wygląda liczba sprzedanych kopii?
crush 3 575 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) 7 minut temu, DITMD napisał(a): A to jest wyznacznik dobrych gier? To jest odpowiedź na to dlaczego ma pozytywne oceny. Po orostu nikt tego nie kupił, po za fanatykami którzy kupią klocka z wybitym logo rebelii i bezguściami typu ten koleś z Gry-Online co to u niego każdy kolejny kasztan to 9/10 i GOTY. I jeszcze przy Avowed ktoś zwrócił uwagę na ciekawą kwestię z tymi niektórymi ocenami. Masa była opisów typu "słaba walka, nijaka fabuła, bugi, nuda - 6/10" i to jest pod oceną - 👍. Czyli de facto pojazd po grze i kliknięcie oceny podwyższającej średnią. Debilizm. Edytowane 18 Marca przez crush 1 1
Zas 287 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Ale jaja, oni nawet olali podział na Naoe i niguraja w cut-scenkach, nic się nie spina, nic się nie klei. Dalej niektórzy będą twierdzić, że to nie jest tokenizacja czarnych? ROTFL
userKAMIL 856 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) Wziąłem finalnie z Plati za 45 euro. Taniej nie znalazłem a od Janków z OLX średnio chce ryzykować. Jako ciekawostkę typ po zakupie wszedł na moje konto i kupił grę za 1500 hrywień około 33 euro. Ciekawi mnie tylko czy musi mieć ukraińską kartę czy może europejska też by przeszła. Edytowane 18 Marca przez userKAMIL
DITMD 787 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) @crushTa, bo to kupiło pięć osób przyjaciele i rodzina developera i wystawiło pozytywna ocenę, ten koleś z którego kręciliście i kręcicie bekę, przegoniliście z Laba, który teraz działa na Grach-Online to przynajmniej kupuje te gry i je ogrywa, nie ogląda ich na YT, plus ma własną opinię, a nie jedzie na wozie z resztą ludu którym influencerzy dyktują co jest dobre, a co nie. Edytowane 18 Marca przez DITMD 3 1
Nigher92 54 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca No i assassins creed dolaczyl do gier plagi srej trejsingu cos slabo 1
userKAMIL 856 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) 9 minut temu, DITMD napisał(a): ten koleś z którego kręciliście i kręcicie bekę, przegoniliście z Laba, który teraz działa na Grach-Online to przynajmniej kupuje te gry i je ogrywa, nie ogląda ich na YT, plus ma własną opinię, a nie jedzie na wozie z resztą ludu którym influencerzy dyktują co jest dobre, a co nie. Alek? Bardzo fajny ziomeczek, pasjonat wręcz. (Znam osobiście) Gość ma w tyłku opinie innych ludzi a tutaj (PCLAB) już od lat domem starców się zrobił dla wypalonych graczy... 3\4 tych użytkowników już dawno powinna inne hobby sobie znaleźć a nie męczyć się przy tych grach. XD Edytowane 18 Marca przez userKAMIL 2 3
voltq 1 372 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 10 minut temu, DITMD napisał(a): @crushTa, bo to kupiło pięć osób przyjaciele i rodzina developera i wystawiło pozytywna ocenę, ten koleś z którego kręciliście i kręcicie bekę, przegoniliście z Laba, który teraz działa na Grach-Online to przynajmniej kupuje te gry i je ogrywa, nie ogląda ich na YT, plus ma własną opinię, a nie jedzie na wozie z resztą ludu którym influencerzy dyktują co jest dobre, a co nie. Co w tym złego że obejrzę materiał na YT za im zakupie ? , wyłączając gry od cdpr które kupowałem w ciemno , często najpierw obejrzałem jeden lub dwa odcinki na YT i dopiero decydowałem czy kupić grę 1
lukadd 2 908 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) 17 minut temu, userKAMIL napisał(a): Alek? Usunął konto na Golu bo już nawet tam ludzie mieli dość jego bajek Edytowane 18 Marca przez lukadd 5
lamparcicho 697 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca @userKAMIL Dzięki za poprawę humoru, ubawiłem się przednio z tego 6
Roman_PCMR 866 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 19 minut temu, DITMD napisał(a): @crushTa, bo to kupiło pięć osób przyjaciele i rodzina developera i wystawiło pozytywna ocenę, ten koleś z którego kręciliście i kręcicie bekę, przegoniliście z Laba, który teraz działa na Grach-Online to przynajmniej kupuje te gry i je ogrywa, nie ogląda ich na YT, plus ma własną opinię, a nie jedzie na wozie z resztą ludu którym influencerzy dyktują co jest dobre, a co nie. Tu na ITH 90% posiadaczy kart pokroju 4090/5090 wiekszosc czasu spedza na forum zamiast grac sobie w giereczki. Jak tylko smiesz powiedziec jaka gra ci sie podoba to oni mowia ci jak masz zyc i wco masz grac. 1
Vulc 2 191 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) 27 minut temu, DITMD napisał(a): @crushTa, bo to kupiło pięć osób przyjaciele i rodzina developera i wystawiło pozytywna ocenę, ten koleś z którego kręciliście i kręcicie bekę, przegoniliście z Laba, który teraz działa na Grach-Online to przynajmniej kupuje te gry i je ogrywa, nie ogląda ich na YT, plus ma własną opinię, a nie jedzie na wozie z resztą ludu którym influencerzy dyktują co jest dobre, a co nie. No tak, bo kupowanie często zwyczajnych gniotów, które na gnioty wyglądają przed premierą i gniotami okazują się po premierze, tylko po to aby mieć "prawo głosu", to doskonała metoda na poprawę kondycji rynku i przykład szacunku do swojego czasu, oraz pieniędzy. Wszak w XXI wieku, mając już kilka dni po premierze mnóstwo materiałów, opinii samych graczy i innych źródeł, w żaden sposób nie można określić na czym się stoi, ani broń boże się w temacie wypowiedzieć. Sorry za wyrażenie, ale to zwykły bullshit, bo takie podejście nie będzie miało zastosowania w każdym przypadku. Tylko czekałem na pitolenie o wypalonych graczach. Jaranie się praktycznie każdą, nową, dużą produkcją jest w porządku. Natomiast jak coś ci się nie podoba, to jesteś starym dziadem, który wiecznie na wszystko narzeka. Co tam, że ludzie regularnie podawali sensowne argumenty dlaczego ta seria się przez lata stoczyła. Tego nikt nie widzi, ważne żeby się po plecach poklepać i pojęczeć na niezadowolonych. Natomiast zmianę hobby to te ostatnie osoby mogą Wam sami zaproponować - niższa sprzedaż takich produkcji z pewnością rynkowi nie zaszkodzi. Deal? Edytowane 18 Marca przez Vulc 2 8
ODIN85 3 501 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) 33 minuty temu, DITMD napisał(a): @crushTa, bo to kupiło pięć osób przyjaciele i rodzina developera i wystawiło pozytywna ocenę, ten koleś z którego kręciliście i kręcicie bekę, przegoniliście z Laba, który teraz działa na Grach-Online to przynajmniej kupuje te gry i je ogrywa, nie ogląda ich na YT, plus ma własną opinię, a nie jedzie na wozie z resztą ludu którym influencerzy dyktują co jest dobre, a co nie. Szkoda czasu. Poczekaj aż im się temat znudzi. Jeszcze parę dni pospamują głupimi filmami i zostaną tu grający faktycznie. Edytowane 18 Marca przez ODIN85 2 1
userKAMIL 856 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 12 minut temu, lukadd napisał(a): Usunął konto na Golu bo już nawet tam ludzie mieli dość jego bajek Wiesz dlaczego? 12 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): Jak tylko smiesz powiedziec jaka gra ci sie podoba to oni mowia ci jak masz zyc i wco masz grac. Zabawne, że tak samo pochodziłeś do mnie w niejednym temacie. XD
lamparcicho 697 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 10 minut temu, Vulc napisał(a): No tak, bo kupowanie często zwyczajnych gniotów, które na gnioty wyglądają przed premierą i gniotami okazują się po premierze, tylko po to aby mieć "prawo głosu", to doskonała metoda na poprawę kondycji rynku i przykład szacunku do swojego czasu, oraz pieniędzy. Wszak w XXI wieku, mając już kilka dni po premierze mnóstwo materiałów, opinii samych graczy i innych źródeł, w żaden sposób nie można określić na czym się stoi, ani broń boże się w temacie wypowiedzieć. Sorry za wyrażenie, ale to zwykły bullshit, bo takie podejście nie będzie miało zastosowania w każdym przypadku. Tylko czekałem na pitolenie o wypalonych graczach. Jaranie się praktycznie każdą, nową, dużą produkcją jest w porządku. Natomiast jak coś ci się nie podoba, to jesteś starym dziadem, który wiecznie na wszystko narzeka. Co tam, że ludzie regularnie podawali sensowne argumenty dlaczego ta seria się przez lata stoczyła. Tego nikt nie widzi, ważne żeby się po plecach poklepać i pojęczeć na niezadowolonych. Natomiast zmianę hobby to te ostatnie osoby mogą Wam sami zaproponować - niższa sprzedaż takich produkcji z pewnością rynkowi nie zaszkodzi. Deal? oraz pozdrawiam, wieloletni oraz wypalony niczym pet bezdomnego, nie pasjonat
DITMD 787 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) 22 minuty temu, Vulc napisał(a): No tak, bo kupowanie często zwyczajnych gniotów, które na gnioty wyglądają przed premierą i gniotami okazują się po premierze, tylko po to aby mieć "prawo głosu", to doskonała metoda na poprawę kondycji rynku i przykład szacunku do swojego czasu, oraz pieniędzy. Wszak w XXI wieku, mając już kilka dni po premierze mnóstwo materiałów, opinii samych graczy i innych źródeł, w żaden sposób nie można określić na czym się stoi, ani broń boże się w temacie wypowiedzieć. Sorry za wyrażenie, ale to zwykły bullshit, bo takie podejście nie będzie miało zastosowania w każdym przypadku. Tylko czekałem na pitolenie o wypalonych graczach. Jaranie się praktycznie każdą, nową, dużą produkcją jest w porządku. Natomiast jak coś ci się nie podoba, to jesteś starym dziadem, który wiecznie na wszystko narzeka. Co tam, że ludzie regularnie podawali sensowne argumenty dlaczego ta seria się przez lata stoczyła. Tego nikt nie widzi, ważne żeby się po plecach poklepać i pojęczeć na niezadowolonych. Natomiast zmianę hobby to te ostatnie osoby mogą Wam sami zaproponować - niższa sprzedaż takich produkcji z pewnością rynkowi nie zaszkodzi. Deal? Ile razy musiałem kogoś poprawiać, bo pisał kompletne bzdury na temat gry opierając swoją opinię na materiale dostępnym na necie? Zabawne że zawsze jest to samo, murowanie bramki i obrona Częstochowy. Mamy 2025 rok, 5 sekundowy short wystarczy mi żeby ocenić grę. Jeszcze bardziej zabawniejsze jest to że jak zrobię tak jak co niektórzy w temacie gry która im przypadła do gustu, to są wielce oburzeni Najlepszy jest ten zawsze zmieniający się system i kryteria oceniania Raz sprzedaż, raz peak, raz rating na Steamie 36 minut temu, voltq napisał(a): Co w tym złego że obejrzę materiał na YT za im zakupie ? , wyłączając gry od cdpr które kupowałem w ciemno , często najpierw obejrzałem jeden lub dwa odcinki na YT i dopiero decydowałem czy kupić grę Nie ma w tym nic złego, dobrze robisz i tak powinieneś robić. Ja mam na myśli tą elitę gamingową która od kilkudziesięciu lat żyje, je i oddycha grami, a ogrywa je na YT, bo niczego praktycznie nie kupuje Edytowane 18 Marca przez DITMD
reddy 152 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Dla Alka każda gra w którą zagrał, to było Goty i najlepsza gra w jego życiu I takie opinie pisząc przez lata na pclolu, sprawiły, że był mało poważnie traktowany 1
userKAMIL 856 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) Sorki za offtop z Alexem ale typ się nachlał. Następnie zwyzywał połowę forum po czym zaczął kasować tysiące swoich postów przez noc... i zawinął się na PPE XD Ładnie psycha siadła... https://www.gry-online.pl/S043.asp?ID=16681194#post0-16681986 Edytowane 18 Marca przez userKAMIL
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) @userKAMIL To i tak jest pikuś przy ponad 3000 kont Edytowane 18 Marca przez AndrzejTrg 3
Rekomendowane odpowiedzi