HappyLittleGamer 190 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 2 minuty temu, userKAMIL napisał(a): WTF! Niestety od czasów AC Black Flag walka w Asasynie mnie irytuje Generalnie polacam oglądnąć Deep Dive od Digital Foundry żeby wiedzieć na co zwracać uwagę, a potem grać aby oglądać widoczki 1
Phoenix. 4 726 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 2 minuty temu, userKAMIL napisał(a): WTF! @UP To teraz Kiszaka już tu lubimy? Mnie nie interesuje kto to jest tylko co mówi i w przeciwieństwie do ciebie potrafi uargumentować konkretnie każdy aspekt gry i powiedzieć coś więcej a nie na gówno mówić miód i wrzucać screeny 1 2 1 1 2
crush 3 575 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) 6 minut temu, DITMD napisał(a): Tonący się brzytwy chwyta Jakie to jest żałosne. A kto tu tonie? 🤔 Chyba, że Ubi. Edytowane 23 Marca przez crush 1 1 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Ile razy można powtarzać? My wiemy co jest schrzanione ale idzie się przy tym dobrze bawić. Kpw? 2 1 3
crush 3 575 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca A on pisał do "was"? Czy wrzucił materiał na który zdecydowaliście się odpowiedzieć? 2
Phoenix. 4 726 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 8 minut temu, DITMD napisał(a): Tonący się brzytwy chwyta Jakie to jest żałosne. Pisz sobie co chcesz ale żeby każdy robił tak dobre analizy gry a nie ograniczał się do kolejnej ładnej fotki czy spłycenie do tego że to kolejny podobny asasyn I musi Cię mocno dupa boleć skoro odpisujesz na coś co nawet nie było skierowane do ciebie. 1 1 1
userKAMIL 857 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Kiszak! XD raz zmieszają go z błotem a za chwile guru gamingu. 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Pisz sobie co chcesz ale żeby każdy robił tak dobre analizy gry a nie ograniczał się do kolejnej ładnej fotki czy spłycenie do tego że to kolejny podobny asasyn I musi Cię mocno dupa boleć skoro odpisujesz na coś co nawet nie było skierowane do ciebie. Dobre analizy 1 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Walka akurat jest mega prosta. W sesie ze przeciwnicy maja cie na hita ale poprostu rolujesz lub odbijasz ich ciosy. Tylko tutaj zastrzegam ze ja czyszcze mape na 100% region po regionie, umiejestnosci/level/bronie pewnie mam duzo wyzsze niz wy...
crush 3 575 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 3 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Kiszak! XD raz zmieszają go z błotem a za chwile guru gamingu. A on go określił tym tytułem? Czy Ty to właśnie robisz w swojej głowie? Jak powiem, że niebo jest niebieskie to się ze mną nie zgodzisz bo nie szanujesz mojego zdania? Absurd, 1
userKAMIL 857 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) Daj żeś chłopie spokój każdy pamięta te fikołki tutaj z Kiszakiem. Widzę teraz mamy tydzień gdzie jest fajny. XD Przy kolejnej premierze jak do narracji nie będzie pasował to znowu fajny nie będzie. Edytowane 23 Marca przez userKAMIL 2
Phoenix. 4 726 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) 6 minut temu, userKAMIL napisał(a): Daj żeś chłopie spokój każdy pamięta te fikołki tutaj z Kiszakiem. Widzę teraz mamy tydzień gdzie jest fajny. XD Przy kolejnej premierze jak do narracji nie będzie pasował to znowu fajny nie będzie. Ale wiesz, że ten materiał jest opcjonalny i nie musisz go włączać, tak samo nie musisz coś wspominać o jakiś aferach bo to nie ma znaczenia. Każdy kto chce sobie na luzie to obejrzy, a inni to oleją. Jak cię to nie interesuje to po co szczekasz ? Wróć do grania i ciesz się gra. Edytowane 23 Marca przez Phoenix. 1
tomcug 2 440 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 50 minut temu, HappyLittleGamer napisał(a): FG pewnie korzysta z jakiegos wbudowanego anti laga w gierce Nie korzysta. AMD ma Anti-Lag 2, ale dosłownie nikt tego nie implementuje w grach, a czerwoni zdają się też nie przejmować i nie naciskają, żeby wraz ze swoim FG był Anti-Lag 2.
Vulc 2 191 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Nie lubię gościa. Nie oglądam jego materiałów. Tym niemniej dobrze, że filmik tutaj wylądował, można się ponownie pośmiać z bólu tyłka wiecznie tych samych osób, bo "Asasyna obrażajo!!!". 🤭 2 1 1
userKAMIL 857 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) 5 minut temu, Phoenix. napisał(a): Jak cię to nie interesuje to po co szczekasz ? Wróć do grania i ciesz się gra. Mogę to samo napisać. Jak Cie gra nie interesuje to na cholerę od 3 dni tu płaczesz? Weź rodzinkę idź na spacer zapewne lepiej tak czas spożytkujesz. 🤷 Najlepsza premiera z całej serii: https://www.gry-online.pl/newsroom/assassins-creed-shadows-idzie-po-sukces-ktorego-tak-potrzebuje-ub/zd2ce0c Na steamie ludzie zadowoleni 81% 🥷 Edytowane 23 Marca przez userKAMIL 1 3
Frog67 389 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Szczerze trochę słaby ten peak weekendu, spodziewałem się koło 100k.
crush 3 575 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 11 minut temu, userKAMIL napisał(a): Daj żeś chłopie spokój każdy pamięta te fikołki tutaj z Kiszakiem. Widzę teraz mamy tydzień gdzie jest fajny. XD Przy kolejnej premierze jak do narracji nie będzie pasował to znowu fajny nie będzie. Nikt nie napisał, że jest fajny. Napisał, że się tutaj konkretnie z nim zgadza. 3 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Najlepsza premiera z całej serii: Co nie znaczy kompletnie nic.
ODIN85 3 502 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 7 minut temu, Phoenix. napisał(a): Ale wiesz, że ten materiał jest opcjonalny i nie musisz go włączać, tak samo nie musisz coś wspominać o jakiś aferach bo to nie ma znaczenia. Każdy kto chce sobie na luzie to obejrzy, a inni to oleją. Jak cię to nie interesuje to po co szczekasz ? Wróć do grania i ciesz się gra. Dużo ma tych opcjonalnych materiałów 2 1
Phoenix. 4 726 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 1 minutę temu, userKAMIL napisał(a): Mogę to samo napisać. Jak Cie gra nie interesuje to na cholerę od 3 dni tu płaczesz? Weź rodzinkę idź na spacer zapewne lepiej tak czas spożytkujesz. 🤷 Ale to tobie się wydaje że płacze, przecież ja na tą grę nie wydałem złotówki 🤣 w każdym wątku po premierze jest młyn , raz pozytywny, a raz negatywny i to nie moja wina, że gra jest jaka jest i oceny są tak skrajne i to ty się uaktywniasz za każdym razem jak ktoś coś złego powie a nie ja. 1
userKAMIL 857 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) @Frog67 Niestety nie ma danych z Uplay ale skoro to najlepszy wynik z wszystkich Assasinow to pewnie ogólna liczba jest dużo wyższa. Te 2mln co niby ogłosili robi już wrażenie. Ale faktycznie ile z tego jest nikt nie wie. Jedno jest pewne tylki strzelają bo nie ma spektakularnej porażki a Ci co kupili są zadowoleni. 4 minuty temu, Phoenix. napisał(a): to ty się uaktywniasz za każdym razem jak ktoś coś złego powie a nie ja. A co Ty robisz niby w tej chwili? Edytowane 23 Marca przez userKAMIL 2 1
tgolik 547 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 3 minuty temu, Frog67 napisał(a): Szczerze trochę słaby ten peak weekendu, spodziewałem się koło 100k. Pomyje, dla klików, wylewane na grę przez youtuberów zrobiły swoje. Ja jednak liczę, że gracze docenią grę i zobaczymy wyższe piki w kolejnych tygodniach.
DITMD 787 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) O bólu dupy piszą goście którzy rozbili namioty w temacie gry której w bibliotece nie posiadają, wystarczy napisać jeden post i już sięgają po oręż, haha. Napisałbym jedno zdanie, i zrobiłbym tu flame wara epickich proporcji, tak są wyluzowani, i się nie spinają, a wszystko o głupią grę, w którą nawet nie grali Edytowane 23 Marca przez DITMD 2 2
Phoenix. 4 726 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) 5 minut temu, userKAMIL napisał(a): A co Ty robisz niby w tej chwili? Wrzucam to co mi się podoba i nie są to odpowiedzi na żadne Twoje posty. To ty dzwonisz po tym co ja wrzucam a nie ja odpowiadam na twoje wrzutki. Polecam nie odpisywać na moje posty Edytowane 23 Marca przez Phoenix. 1
crush 3 575 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 1 minutę temu, DITMD napisał(a): O bólu dupy piszą goście którzy rozbili namioty w temacie gry której w bibliotece nie posiadają, wystarczy napisać jeden post i już sięgają po oręż, haha. Napisałbym jedno zdanie, i zrobiłbym tu flame wara epickich proporcji, tak są wyluzowani, i się nie spinają, a wszystko o głupią grę, w którą nawet nie grali Ale to wy odpisujecie na każdą wrzutkę. 1
Rekomendowane odpowiedzi