Pewnosci nigdy nie mozna mieć, bo gdy ja ostatnio testowałem to sobie nie radziły ale technika idzie do przodu.
jesli tak twierdzisz i masz ochote poszukać i zrobic eksperyment to prosze bardzo
wez tę strone komiksową i przetwórz ją na coś realnego
software mocno ingerujacy w system zawsze moze dzaialc szkodliwie.
msi center, corsair icue, razer coś, stelseries cos, logitech cos to sa programy, ktore moga uniemozliwiac prawidlowej pracy komputera.
Witam, w przyszłym tygodniu mam zamiar zakupić monitor : MSI MPG 321URX QD-OLED https://www.x-kom.pl/p/1223064-monitor-led-32-i-wiekszy-msi-mpg-321urx-qd-oled.html i zastanawiam się czy pod koniec 2025 roku te monitory dalej będą wymagać ode mnie ręcznej aktualizacji? A, że trzeba (lub trzeba było) czytam często na forach i słucham w recenzjach, oto jedna z nich. Trochę to słabe, że przy tak drogim zakupie muszę wprowadzać jakieś poprawki ryzykując, że coś popsuję, dlatego zastanawiam się, czy jeżeli dorwę nowszy model tego monitora to będzie miał już nowsze oprogramowanie czy wszystkie są wypuszczane na tym samym podstawowym? Jeżeli te modele wyprodukowane w 2025 mają zaktualizowane firmware to gdzie kupować aby taki model trafić? Media ekspert, morele, x-kom? Stacjonarnie czy przez Internet?
Rekomendowane odpowiedzi