Vulc 2 191 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Też bym zagrał w Splintera czy PoP'a, ale chyba zdajesz sobie sprawę jak mało wspólnego - pod względem jakości - mogłyby te gry mieć z poprzednimi odsłonami. Zresztą remake Splinter Cella nadal jest w produkcji, o ile się nic nie zmieniło. Aczkolwiek Ubi wzbrania się z podawaniem informacji na jego temat.
SaRaSaRa 13 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Mogłyby czy nie, niech wyjdą. Każda gra to ryzykowny projekt
Vulc 2 191 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia No tak, przymusu kupowania nie ma. Jednak większość produkcji, które ostatnio wychodzą o Ubi, to mniejsze lub większe rozczarowanie. 1 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) https://www.ubisoft.com/pl-pl/game/assassins-creed/news/19UTeuAiBlU7JLsGv8xN3t Cytat Cześć, asasyni! Rozszerzenie "Szpony Awaji" już jest! Przeczytaj poniższy artykuł, aby dowiedzieć się, co w nim czeka i jak szybko rozpocząć ten kolejny rozdział historii Naoe i Yasuke. Szpony Awaji pojawią się 16 września o godz. 14:00 CEST Sprawdź informacje o premierze dla aktualizacji 1.1.1, która pojawi się 11 września, tutaj. Jeśli gra nie została zamówiona w przedsprzedaży, rozszerzenie będzie dostępne do zakupu na wszystkich platformach od 16 września w cenie 25 $/€. Oto globalne czasy premiery rozszerzenia Szpony Awaji: Reszta w linku Nie mam AC, więc poczekam na dobrą cenę całego pakietu. Tutaj info o patchu: https://www.ubisoft.com/pl-pl/game/assassins-creed/news/62imkAfEdpZSadOqfktQHv Edytowane 10 Września przez Reddzik 1
userKAMIL 856 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 35 minut temu, Reddzik napisał(a): Nie mam AC, więc poczekam na dobrą cenę całego pakietu. Zawsze to ''czekanie'' mnie rozwala Za mniej jak połowę ceny premierowej idzie to dziś dostać. Nie mówiąc już o cenach z Plati. 1 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Tylko mowa o pakiecie wraz z dlc, samo dlc 25 euro. Dadzą "complete" to się kupi, nie ucieknie, jak widać dodają kilka drobiazgów do gry, poprawki urozmaicenia w rozgrywce, nowe tryby itd. Pewne gry warto ograć w "pełnej" okazałości, połatane. 2
Stona 19 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 10 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Zawsze to ''czekanie'' mnie rozwala Za mniej jak połowę ceny premierowej idzie to dziś dostać. Nie mówiąc już o cenach z Plati. W przypadku Assassynów, to czekanie na ogół ma sens. Sam też kupuję dopiero, jak już skończą dodawać zawartość. Choć jak tak pomyślę, to robię tak z chyba wszystkimi "fabułkami". Zwyczajnie mi się nie chce wracać do gry, którą już raz przeszedłem, żeby po kilku miesiącach ogrywać DLC (wyjątkiem był chyba tylko W3). 1
caleb59 1 621 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Ta część jest MAKSYMALNIE nudna, radzę zastanowić się poważnie czy warto w ogóle wydawać swoje pieniądze i piszę to ja - fan serii, który kupował każdą część, tutaj wyjątkowo mi nie podchodzi i nawet nie chodzi mi o postać samuraja ale o sam fakt, że jest niesamowicie monotonna - robić główną fabułę jeszcze ujdzie bo ma swoje "momenty" ale wszystkie poboczne aktywności można o kant dupy roztrzaść. Co z tego, że Japonia jest ładna jak rozgrywka szybko nudzi - nie ma Assassyna w Assassynie, że tak to ujmę - obecnie to już tylko gra akcji z doklejonym logo tej serii. 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Poziom poprzednich części. Albo to się akceptuje albo nie. Krótsze od Vallhali. 3
eciepecie 91 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Usunięcie limitu klatek na sekundę: W wersji PC zniesiono limit FPS-ów w przerywnikach filmowych. W końcu to ogarnęli
JeanPepin 333 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Było info wyżej, co ciekawe na ps5 niecałe 13 GB a na x 33 gb
Reddzik 2 762 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Widzę, że wskoczyła promocja na gierki na Ubi, w tym na Assassina
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września @caleb59to Ty taki kryptoass byłeś 😛 jakoś nigdy tego po Tobie widać nie było 🙂 i wsumie nie spodziewał bym się słów "fan" z Twojej strony. Myślałem że może kiedyś zagram, ale jak brakuje tego za co głównie lubię serię no to rozwiane wątpliwości 1
JohnyWol 81 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): 42gb do pobrania. Ciekawe, u mnie pobrało niecałe 27 GB na Uplay
ODIN85 3 501 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Nawet tak prostej kwestii Ubi nie ogarnia
tgolik 546 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września żałuję że kupiłem asasyna na UBI a nie na STEAMie - co chwilę mnie wylogowuje ten UBI Connect. 1
marcin2468 28 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 18 minut temu, tgolik napisał(a): żałuję że kupiłem asasyna na UBI a nie na STEAMie - co chwilę mnie wylogowuje ten UBI Connect. mam ten sam problem z wylogowywaniem 2
JeanPepin 333 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Podstawkę zrobiłem chyba w 80 h, w tym czasie zero problemów z wylogowywaniem, oczywiście też ubi connect, ściąganko też bez problemów.. Inna sprawa ze ten launcher jest uposledzony, bo te przypisywanie plikow idzie jak krew z nosa
JohnyWol 81 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Dziwne, ja zawsze korzystałem z Uplay dla gier od Ubi i nie miałem takich sytuacji, żeby co chwilkę wylogowywało. Może mają chwiliowe przeciążenie? Zaraz sprawdzę u siebie. Swoją drogą, skoro zdjęli ograniczenie FPS dla cutscenek to czy gra wykorzystuje już frame gen w przerywnikach? czy dalej trzeba korzystać z moda? https://github.com/Lyall/ACShadowsFix Dodatkowo mod poprawia fizykę ubrań. Korzystam i działa ok, nawet wcześniej można było włączyć w nim zdjęcie limitu klatek w przerywnikach
marcin2468 28 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 43 minuty temu, JohnyWol napisał(a): Dziwne, ja zawsze korzystałem z Uplay dla gier od Ubi i nie miałem takich sytuacji, żeby co chwilkę wylogowywało. Może mają chwiliowe przeciążenie? Zaraz sprawdzę u siebie. Swoją drogą, skoro zdjęli ograniczenie FPS dla cutscenek to czy gra wykorzystuje już frame gen w przerywnikach? czy dalej trzeba korzystać z moda? https://github.com/Lyall/ACShadowsFix Dodatkowo mod poprawia fizykę ubrań. Korzystam i działa ok, nawet wcześniej można było włączyć w nim zdjęcie limitu klatek w przerywnikach już od dłuższego czasu ( rok, może nawet 2-3 lata) mam problem z wylogowywaniem
caleb59 1 621 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) 1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): @caleb59to Ty taki kryptoass byłeś 😛 jakoś nigdy tego po Tobie widać nie było 🙂 i wsumie nie spodziewał bym się słów "fan" z Twojej strony. Myślałem że może kiedyś zagram, ale jak brakuje tego za co głównie lubię serię no to rozwiane wątpliwości Wiele lat omijałem tą serię. Zacząłem grać dzięki Black Flag - to ona mnie zainteresowała ze względu na setting i te walki na morzu statkami. Wciągnęło jak wir wody w kiblu. Później zacząłem od dwójki w górę z pominięciem jedynki i trójki bo są o kant dupy rozbić - pozostałe Assassyny ograłem z uśmiechem na gębie, nawet Syndicate. Natomiast najbardziej irytująca byłą Valhalla przez kiepski stan techniczny i losowe sypanie się gry, po dziś dzień nie naprawione. Edytowane 11 Września przez caleb59 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) Ja nigdy nie miałem takiego problemu w Ubi, czy gram czy wchodzę po tygodniu, dwóch wszystko działa. Tak jak teraz odpaliłem launchera dla sprawdzenia wyprzedaży i wszystko działa. Czekam na premierę dodatku, jestem ciekaw czy da się go kupić z tym kuponem, dodać jakąś gierkę i wtedy obniżyć cenę w koszyku. Na razie poczekam też na opinie. Edytowane 11 Września przez Reddzik
ODIN85 3 501 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Byłem wylogowany ale ostatnio odpalałem na premierę Shadows 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Tak, jak bardzo dawno nie odpala się to będzie się wylogowany, zdarzyła mi się taka sytuacja, ale nigdy tak często, jak się tu opisuje.
Rekomendowane odpowiedzi