Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, marcin2468 napisał(a):

Czy w AC Shadows można wykonać wszystkie misje Naoe? 

Czy jest i będzie wymagane żeby czasami zmienić postać na Yasuke?

Nie da bo nie ma wszystich. Dojdą w dlc:E

• Confused 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy komuś jeszcze ta gra zaczęła ścinać się a dźwięk w niektórych sytuacjach był opóźniony po wczorajszych aktualizacjach windows 11 i sterowników nvidia)?

Zainstalowałem wczoraj nowe sterowniki od nvidii oraz aktualizację windows 11 i zastanawiam się które update zepsuł ( a może oba coś namieszały)?

Opublikowano

Mnie zostało ćwiknąć jeszcze dwóch pomagierów i zostaje główny szefo. Idzie mi jak krew z nosa, chyba koniec kupowania Assassynów bo totalnie oprócz settingu nie różnią się one od siebie za bardzo.

• Sad 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Mnie zostało ćwiknąć jeszcze dwóch pomagierów i zostaje główny szefo. Idzie mi jak krew z nosa, chyba koniec kupowania Assassynów bo totalnie oprócz settingu nie różnią się one od siebie za bardzo.

tylko w co grać zamiast assasyna? 

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, Godlike napisał(a):

Ciekawe jak jutro akcje po tych cudownych wieściach o hiper super super sprzedaży :E Bo aktualnie Są jeszcze tańsze niż przed premierą czarnucha :E

IMG_0809.jpeg

Juz widze tlumaczenie Ubisoftu:

Gra jest tak dobra Ze ludzie graja zamiast kupowac akcje :E

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a):

Ubi aby wrócić do jakiegoś poziomu, musiałoby wydać coś nowego i dobrego, a oni już chyba do końca kariery będą klepać AC i FC :E ale oni jeszcze coś przy następnym AC odwalą, że niguraj to będzie pikuś :D 

Nie zgadzam sie. Jest wiele gier wydawanych co roku i jakos daja rade finansowo.

Wystarczy robic dobre gry.

W takim AC:S wystarczy wywalic murzyna, dac babce luk i porpawic mechaniki levelowania.

Wtedy nawet recykling asetow i misji by az tak nie przeszkadzal. Zreszta pierwsze dziesiat godzin to AC:S jest naprawde dobre. 

W sumie mam takie przemyslenia ze jest dobry do momentu mozliwosci grania murzynem :E 

Edytowane przez Roman_PCMR
Opublikowano
20 godzin temu, Godlike napisał(a):

Nie wierzę, coś tu śmierdzi coś tu wali z tym raportem :E

To co zawsze. z tego co pamiętam to Nintendo nie udostępnia danych o sprzedaży cyfrowej swoich tytułów, więc ich pozycje są tylko w wersji fizycznej w tych rankingach. Plus nie uwzględniają one mniejszych wydawców, więc np goście od Expedition się nie łapią.

Opublikowano
6 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

Co ubi wydaje co roku i jest dobre?

Gdzie napisalem ze ubi wydaje gry co roku? 

Bardziej chodzi o gierki typu fifa czy call of duty. Co by nie mowic te gry maja miliony graczy co roku.....a trzymaja ten sam wystarczajaco dobry poziom.

Pisalem o tych grach a nie o grach ubi. Konkluzja taka ze jak ubi by wydawalo co roku takiego assasyna ktory byl by wystarczajaco dobry i bez kombinowania/rewolucjii to by bylo pelno chetnych na zakup.