Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Element Wojny napisał(a):

A co do FE poprawka: czuję że doskoczę do 200h. Ta gra jest monstrualna, myślałem że będąc daleko w 1-szym akcie 1-ego protagnisty mam już co nieco opanowane, a tu ciągle wyskakują nowe mechaniki jakbym nadal był w prologu, na koncie już ponad 15h, a ja może z 10% mapy odkryłem. 

Oj, na spokojnie 200h jak się free time między questami nie skipuje tylko aktywnie działa na mapie. Obecnie jestem dopiero na drugiej walce eliminacyjnej w głównym wątku, a już mam wrażenie, że spędziłem w grze z 20h. Kolosalna produkcja.

Opublikowano
18 godzin temu, Gonzo3211 napisał(a):

Nah, i tak bym nie używał.

Btw. na co Ci ps3?

Głównie to na wszystkie Ratchety, do tego Kratosy, Resistance`y, Killzony, Motorstormy,Infamousy i Fifa Street ;) Sporo tego jest w ps+ premium, aczkolwiek lepiej wyglądają na PS3 ;)

Opublikowano

Jakie ścieżki wybraliście? Ja Dietricha.

Zamówienie z Empika anulowałem w czwartek i wziąłem z Perfect Blue. Praktycznie całą sobotę i niedzielę grałem po ponad 10h - tak się wciągnąłem. :E Jedyne co straciłem to 10zł i brelok który w Empiku mieli dołączać gratis. Teraz w sumie żałuję że jednak nie wziąłem kolekcjonerki bo była niewiele droższa, a fajne pudełko.