slafec 198 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Remake remakeu/remastera, nic tylko złożyć preorder za 70$ Mi się ten styl nie podoba, zwłaszcza postacie wyglądają dziwacznie.
Isharoth 776 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września (edytowane) Też nie lubię tego stylu. W oryginał pograłem jedynie chwilę na emulatorze i do tego w tym roku, więc sentymentów nie mam, ale stylistycznie bardziej mi się on podoba, mimo bardzo wiekowej grafiki. Pewnie skierowałbym się bardziej w kierunku przejścia oryginału, gdyby nie to że sterowanie mi się w nim nie podoba - jak zresztą i w wielu grach z tamtej epoki Pewnie i tak kupię remake, ale spodziewałem się że będzie wyglądać inaczej. Edytowane 9 Września przez Isharoth 1
Jaycob 3 178 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Mnie się art-style podoba, zwłaszcza tła/środowisko, miasteczko wygląda świetnie. Mam natomiast lekki zgrzyt co do modeli twarzy postaci, szczególnie Linka - taka plastikowa laleczka, trochę creepy wygląda. W oryginał nie grałem, także remake chętnie kiedyś ograłbym... jak kupię Switcha 2. 1
Kszyrztow 125 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Ciekawe jak u nas z ceną i dostępnością tej limitowanej konsoli. W USA wszystko już wywiało, oczywiście większość zgarnęły boty od scalperów.
Krystian03 39 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Mi się nawet ta grafika podoba - tylko że ma się takie wrażenie że jest inaczej niż w oryginale
Kszyrztow 125 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września (edytowane) Oryginalna Okaryna ma na karku już prawie trzydzieści lat, do tego powstała w okresie, gdzie grafika 3D sama w sobie bardzo dynamicznie się rozwijała. Wiadomym jest więc, że różnice będą, przecież to nieuniknione. Dla mnie wizualnie jest dobrze, ludzie mają największe zastrzeżenia chyba do wyglądu samych postaci. Mnie się one podobają. Ciężko tutaj o odpowiedni kompromis i całkowitą "zgodność", kiedy oryginalne modele były ciosane siekierą. Edytowane 9 Września przez Kszyrztow 1
Reddzik 4 329 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Mi się bardzo podoba, nigdy nie grałem w oryginał i nie wiedziałem o istnieniu takiej gry. Remake wygląda świetnie, ta mgła, cienie czy oświetlenie, modele tekstury jak na tak małą konsolkę są na dobrym poziomie albo i lepiej. Byłbym nawet skłonny polecieć do sklepu po konsolę. Sam jestem zdziwiony, że taka giereczka zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Widać przepaść między moim Switchem OLED, a Switch 2, takie gierki robią różnice grafiką.
Vulc 2 895 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Mi też ten styl pasuje, może nie jest to do końca to czego oczekiwałem, ale nie mam zamiaru kręcić głową. Ocarina jest jedną z najwyżej ocenianych gier w historii i jak dotąd nie miałem okazji w nią zagrać. Lepszego momentu nie będzie. 3
Kszyrztow 125 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września W Empiku już można zamówić preorder konsoli, niecałe 2500 zł wychodzi: https://www.empik.com/conquest-20-inny-producent,p1773824378,multimedia-p No nic, ja się szarpnąłem, zobaczymy. Jeszcze trzeba gierkę i pada zamówić 2
barti_srarti 12 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września aż zamówiłem ocarine ze względu na PL 1
KaszaWspraju 81 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września 42 minuty temu, Kszyrztow napisał(a): W Empiku już można zamówić preorder konsoli, niecałe 2500 zł wychodzi: https://www.empik.com/conquest-20-inny-producent,p1773824378,multimedia-p No nic, ja się szarpnąłem, zobaczymy. Jeszcze trzeba gierkę i pada zamówić To ta wersja na 40 rocznicę bez gierki którą promuje .
Vulc 2 895 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Przede wszystkim to jest wersja już z wymienną baterią. Mnie edycje specjalnie nie interesują, ale wspomniana bateria to już fajna sprawa. Takie zmiany w przepisach są zdecydowanie na plus. 1
DżonyBi 2 334 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września (edytowane) Edytowane 9 Września przez DżonyBi
slafec 198 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Wszyscy chcą Mario, a Nintendo uparcie wpycha jak nie Donkey Kong to Kirby.
Tankietka 298 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września I to Kirbiego który wygląda jak gra z PS2 / wczesnego PS3. Przecież to wygląda jak jakiś crap.
Elvis79 231 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września 20 godzin temu, barti_srarti napisał(a): aż zamówiłem ocarine ze względu na PL Ja również, aczkolwiek bez PL też bym brał
Reddzik 4 329 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) Edytowane 10 Września przez Reddzik 1
Lukas85 20 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września (edytowane) Premiera we wtorek. Ciekawe czy chociaż preload będzie... Edytowane 13 Września przez Lukas85
Isharoth 776 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Empik wysłał mi maila, że wysyłka maila może się opóźnić z winy dostawcy. Zakładam że w innych sklepach mogą być podobne problemy. Z nieoficjalnych źródeł mam info że opóźnienie może być nawet do 2 dni roboczych, więc na weekend wtedy nie przyjdzie
Tankietka 298 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Ja to bodaj jeszcze nigdy nie otrzymałem gry na NS2 w dniu premiery a przerobiłem z 4 sklepy. Może np. w Ultimie jest spoko, ale też nie bedę przepłacał za grę.
Akuki 86 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września 15.10 premiera Pomagali tworzyć twórcy Dead Cells!
Element Wojny 5 758 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września https://www.ppe.pl/recenzje/426640/fire-emblem-fortunes-weave-recenzja-gry-prawdziwy-strategiczny-kolos.html 9/10 https://www.metacritic.com/game/fire-emblem-fortunes-weave/ 89/100 z 45 recenzji. 1
Vulc 2 895 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września No i elegancko. Ja też dostanę jutro. Mam co prawda Three Houses, ale wygląda na to, że muszą poczekać. Moja pierwsza gra z tej serii, a dodatkowo jestem obecnie na haju turówkowym. Coś czuję, że siądzie... ale zobaczymy. 1
Rekomendowane odpowiedzi