Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Spychcio napisał(a):

Mogę się założyć, że jego sprzedaż zje bez popity:D steam decka, rog ally + wszystkie inne te bieda handheldy razem wzięte.

To jest oczywiste, siła marki, ekskluzywne gry robią swoje. Ale po co ten dopisek o bieda-handheldach to nie wiem. To są świetne sprzęty :thumbup:

Edytowane przez Dirian
Opublikowano

Ja powiem, że może nawet lepiej jak konsola jest słabsza. Jest szansa, że więcej pary pójdzie w rozgrywkę zamiast w grafikę.

Aczkolwiek dropów nawet w prostych tytułach jak Poki czy Fire Emblem to jednak można by się pozbyć.

Opublikowano
7 godzin temu, crush napisał(a):

Najmocniejsze handheldy obecnie, wliczając w to nowe chipy od AMD, robią ~30 klatek w mid detalach i 1080p.

Nawet jeśli będą mieli swój custom chip to nie ma opcji na 4k. 

Łeeee to lipa :E Myślałem że z DLSS to już ogarną w tych gunwo gierkach pokroju Mario Oddysey 4K 30 fps :E Bo przecież nie mówię tu o Wiedźminie 3 :D 

5 godzin temu, crush napisał(a):

Ja powiem, że może nawet lepiej jak konsola jest słabsza. Jest szansa, że więcej pary pójdzie w rozgrywkę zamiast w grafikę.

Aczkolwiek dropów nawet w prostych tytułach jak Poki czy Fire Emblem to jednak można by się pozbyć.

Na Switchu da się pozbyć dropów, można podkręcić konsolę... Oczywiście jedynie lutując chip :E 

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, galakty napisał(a):

Żeby nowy Switch się sprzedał, potrzeba dużo więcej mocy (4K na TV), lepsze audio, kompatybilność wsteczna, poprawiona grafika dla wydanych już gier i będzie git ;) 

Tak czy siak się sprzeda. Mnie tylko interesuje w kontekście wstecznej kompatybilności, czy będzie się to tyczyło gier przypisanych do konta czy też gier na cartridge'ach. 3/4 gier u mnie to właśnie cartridge. 

Edytowane przez Element Wojny