Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Kupię używkę na OLX TOTK, zrobię upgrade za 26 zł.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Widzę że chętni się wykruszają. Edytowane 2 Kwietnia przez Element Wojny 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) źródło: https://www.nintendo.com/jp/games/zelda/totk/edition/index.html To jest zapowiedź preordera, który będzie 24 kwietnia, nowa wersja "remaster" tak jak wersje PS5 gier, Death Stranding DC itp, czy potem nowa Tsushima w wersji PS5. Ja mam pudełka owych gier, więc upgrade wyniesie mnie te 1000 yen, 25zł, jeśli będzie taka sama cena. Edytowane 2 Kwietnia przez Reddzik
Kris194 4 716 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 59 minut temu, slafec napisał(a): Gry podobno po 90 euro 3
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Takie ceny to ja do tej pory widywałem jedynie przy wersjach Ultimate czy Deluxe. Edytowane 2 Kwietnia przez Element Wojny
Reddzik 2 762 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 3 minuty temu, Jaycob napisał(a): Kupię używkę na OLX TOTK, zrobię upgrade za 26 zł. Najgorzej, że wyszukałem na japońskiej stronie Xenoblade 1 czy ogólnie, to nic nie widnieje przy tych grach, mają tylko obie Zeldy jako "remastered" i nic więcej. 1
musichunter1x 1 308 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 4 minuty temu, Jaycob napisał(a): Kupię używkę na OLX TOTK, zrobię upgrade za 26 zł. Z tego co widzę, to upgrade dla ludzi płacących abonament będzie darmowy, przynajmniej dla tych dwóch Zeld, z dodanymi grami w przyszłości. Abo na rok do kupienia za ~130 zł. Edytowane 2 Kwietnia przez musichunter1x
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 1 minutę temu, Reddzik napisał(a): Najgorzej, że wyszukałem na japońskiej stronie Xenoblade 1 czy ogólnie, to nic nie widnieje przy tych grach, mają tylko obie Zeldy jako "remastered" i nic więcej. Już chyba w 10 różnych tematach ludzie wyrażali ogromną dezaprobatę, że Xeno nie zostało wyróżnione do upgrade'u. Sporo osób też narzeka na brak Fire Emblem. Edytowane 2 Kwietnia przez Element Wojny 1
Kris194 4 716 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Takie ceny to ja do tej pory widywałem jedynie przy wersjach Ultimate czy Deluxe. 75£ za Mario? Na nasze to będzie jakieś ~380 zł. 1
raziel88 34 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia To ja nie zagram w te Xenoblady które mam pokupowane na jedynkę czy jak to ma wyglądać? Bo, że bez upgradu graficznego to jeszcze jakoś bym przebolał.
Spychcio 802 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia Już widzę, jak DigitalFoundry ślini się na TechReview CP2077 to będzie mocny materiał 1 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Eh, czyli lipa Cytat We are pleased to announce "The Duskbloods" - a PvPvEfocused multiplayer action title for the upcoming Nintendo Switch 2. Release is currently planned for 2026. We hope you look forward to it. https://x.com/fromsoftware_pr/status/1907442980665143744 Edytowane 2 Kwietnia przez Reddzik
Spychcio 802 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia Uu to nie kupię tej gry, jestem 100% graczem singleplayer.
musichunter1x 1 308 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 4 kwietnia będzie wywiad z twórcą na temat The Duskbloods, więc może tam będzie coś sensowniejszego... Wątpię by zrobili z tego czyste PvP. Chyba że chcą dodać ciągłe zagrożenie ze strony "duchów graczy". Tego mi brakowało w Elden Ring. Ciekawe czy będziemy mieli jakieś eksperymentalne projekty z mniejszych studiów, które wykorzystają funkcje Switch 2. Przynajmniej Capcom powinien coś dodać od siebie do portów. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 41 minut temu, musichunter1x napisał(a): Hehehehe, SLOOOPES! Wciąż brak daty, ale jesteśmy bliżej niż dalej. 23 minuty temu, Spychcio napisał(a): Uu to nie kupię tej gry, jestem 100% graczem singleplayer. Egzakli.
Spychcio 802 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia 55 minut temu, Jaycob napisał(a): Kupię używkę na OLX TOTK, zrobię upgrade za 26 zł. Ja kupiłem tą wersję na premierę chociaż nie miałem na czym ograć Zostawię ją sobie w celach kolekcjonerskich a na Switcha2 kupię to nowe wydanie w pudełku 2
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Hahaha co za spierdo... firma. Mam konsolę od ponad 3 lat (ogólnie mam 3 konsole Nintendo w domu), 2 dodatkowe pady, pierdyliard gier w wersji cyfrowej i fizycznej za które zapłaciłem krocie, ale nie kwalifikuję się do ewentualnego pre-ordera ze strony Nintendo bo w dniu 31/03 nie miałem 2 lat ciągłości w płaceniu za Switch Online. Kij wam w oko, a Citronowi i nowemu Ryujinx'owi życzę wielu klientów. Edytowane 2 Kwietnia przez Element Wojny 1 1 1
musichunter1x 1 308 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 1 minutę temu, slafec napisał(a): myszkę? Myszkę w połączeniu z żyroskopem, dwie niezależne myszki, a raczej ich sensory, od biedy mikrofon i rdzenie Tensor do czegoś innego niż DLSS. Kamerki raczej prawie nikt nie wykorzysta, bo jest dodatkowym zakupem, a reszta funkcji była w Switchu. 6 minut temu, Element Wojny napisał(a): Kij wam w oko, a Citronowi i nowemu Ryujinx'owi życzę wielu klientów. Oj będzie tego, bo Nintendo bywa upierdliwe w swojej postawie. 2
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 8 minut temu, Element Wojny napisał(a): ale nie kwalifikuję się do ewentualnego pre-ordera ze strony Nintendo Pre-ordery ruszają 9 kwietnia.
Spychcio 802 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia W dniu premiery pójdę do sklepu i kupię a jak nie będzie to poczekam ze spokojem aż będą. Zawsze miałem anielską cierpliwość. Dodatkowo mam PS5 PRO, więc jest w co grać, dlatego nie ma co się spinać:)
Spychcio 802 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia Mnie też interesuje tylko opcja handheldowa.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 4 minuty temu, Jaycob napisał(a): Pre-ordery ruszają 9 kwietnia. Nie ma znaczenia, nie spełniam warunków.
Wu70 739 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 14 minut temu, Element Wojny napisał(a): ale nie kwalifikuję się do ewentualnego pre-ordera ze strony Nintendo bo w dniu 31/03 nie miałem 2 lat ciągłości w płaceniu za Switch Online. Przecież pisałeś że i tak nie bierzesz 1
Rekomendowane odpowiedzi