Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Alai_de_Loin · Opublikowano
Jeszcze mi powiedz ze hejt uprawiam, to się naprawdę popłacze. Przyjebałeś się to dostałeś na odlew. Druga sprawa to definicja slowa spam, pajacu. Spam – oznacza niechciane, masowe wiadomości e-mail, często reklamowe lub podszywające się pod wiarygodne źródła. Termin pochodzi z kultowego skeczu Monty Pythona. -
Przez SebastianFM · Opublikowano
@Alai_de_Loin, przestań bredzić i robić spam. -
Przez Send1N · Opublikowano
Przy takiej małej przekątnej "curved" to słaby pomysł do grania dopiero od 32" ma to jakiś sens -
Przez Send1N · Opublikowano
Ostatnio pisałem że B650 Gaming plus ustawia stockowo ponad 1.3v na SOC po wbiciu expo dla pamięci 2x32 wczoraj zauważyłem że na gigabyte eagle b650 AX jest to samo, więc wrzuciłem tam 1.2v i wszystko było stabilne do momentu aż nie wyłączyłem sprzętu i nie zostawiłem go na jakiś czas odłączonego od prądu, dobrze że coś mnie tkneło i profilatycznie go włączyłem 30minut przed oddaniem PC'ta właścicielowi bo na z 1.2v na soc po kilku godzinach stania już nie wstał przywróciłem na auto, napisałem że by przyjechał 2 godziny później i na auto jak jest te 1.3v wszystko jest ok a to zaledwie 2x16 6000mhz, dziwne -
Przez Gret · Opublikowano
Nowy zacisk KAMOKA do wyjeb... na śmieci. Z odpowietrznika leci jak z hydrantu, wkręciłem swój stary, było ok a przy odpowietrzaniu zerwał gwint... Dzień w dupę, urlop w dupę, czyszczenie w dupę... Nigdy więcej nie kupię najtańszego badziewia. A kupiłem tylko dla tego że zaraz auto idzie na sprzedaż i nie chciałem już inwestować.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi