Żulernia z Allegro, OLX, PCLab i ITH
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
Chieftec to na pewno w niektórych zasiłkach dawał druciaki, ale w budach to nie wiem, możliwe że masz rację. ; ) -
Przez galakty · Opublikowano
Identyczna sytuacja jak z 4790K To jest topka na AM4 i będzie trzymać cenę już pewnie zawsze. Ja poniżej 1200 zł bym nawet nie wystawiał, bo nie ma sensu przechodzić na 7500F i dopłacać żeby mieć podobne FPSy (albo i mniej?). Jak ktoś ma hajs to wiadomo że lepiej iść w AM5, ale ktoś kto już ma AM4 i nie chce znowu sie bawić w wymianę wszystkiego to wysoka cena 5800X3D nie jest "wysoka". EDIT: Można też było sprzedać 7800X3D za tyle ile Ty i się zdziwić -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Dafuq, jak Ty to obliczyles? Patrzac na rynek UK - PS5 uzywka z padem 300 funtow(tyle dostaniesz na pewno) konsola + naped to 800, nawet jakbys juz musial miec ta podstawke to tylko 25GBP, wiec koszt przesiadki to okolo 500 wiec 2500zl, jak Ty obliczyles 4k gdzie to jest sama cena za konsole z podstawka nie sprzedajac swojej? Slowo klucz "dla mnie". Nie kazdy, chce czekac na premiere 6-12 miesiecy. -
Przez ernorator · Opublikowano
ETA 7:30 + 24h -
Przez Winter · Opublikowano
Nie mogę się doczekać bólu dupy tych wszystkich celebrytów opuszczających USA. Leonardo już wylatuje swoim JumboJetem w ramach walki ze zmianami klimatu. 🤣🤣🤣
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi