Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Powinni jakieś scripted-docu o tym nakręcić. Byłoby lepsze niż "Pamiętniki z wakacji". :E 

Że też wam się chce... że też tym ludziom się chce. Dziwny jest ten świat...

Edytowane przez Zas
Opublikowano
6 godzin temu, galakty napisał(a):

Ale bezbek :E 

Wystarczy nie odpisywać. 

tak, w 99% juz nie odpisuje

ale co ludzie maja w glowach zadajac takie pytania?

i jaka odpowiedz spowoduje to ze kupi? 

i czy wogole ma zamiar kupic

Opublikowano
11 godzin temu, galakty napisał(a):

Nie kupi na 99%.

tak, prawie nikt nie kupuje jesli zadaje jakiekolwiek pytanie

PS
moze mam paranoje ale ostatnie pol roku - od czasu do czasu ktos pyta o odbior osobisty - nie umawiam sie w domu ani pod domem - na poczatku jescze ciagnalem rozmowe - a jak ktos chciał adres to podawalem telefon zeby dzwonił i mowilem ze sie umowimy na miescie - brak odpowiedzi

teraz odrazu pisze ze nie umawiam sie w domu - praktycznie odrazu kontakt sie urywa 

pomyslalem ze moze zle do tego podchodze - skoro i tak nikt nie dzwoni to nie ma sensu podawac swojego numeru - to jak ktos napisze o tel to odpisze zeby podał swoj to oddzwonie - to samo - kontakt sie urywa

jestem ciekawy o co tu chodzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, duniek napisał(a):

jestem ciekawy o co tu chodzi

O ludzką głupotę, ostatnio na grupie na FB ktoś się żalił, że mu sprzedający zaproponował niższą cenę po tym jak on polubił jego przedmiot. Na Vinted jest taka opcja, że sprzedający może zaproponować inną cenę osobie, która polubiła jego przedmiot. Samo vinted zachęca by tak korzystać z tej opcji. W komentarzach zleciała się cała chmara wiecznie obserwujących i nic nie kupujących, że to niegrzecznie tak proponować niższą cenę itp. To są ludzie, którzy obserwują przedmioty przez lata i nigdy ich nie kupują. Nawet jak mam na jakimś przedmiocie z 20-40 polubień to i tak po jakimś czasie wystawiam na nowo bo wiem, że i tak nie kupią nawet jakbym obniżył cenę o 90%. Tego też już próbowałem by sprawdzić czy to ma znaczenie.

Edytowane przez lokiju