Żulernia z Allegro, OLX, PCLab i ITH
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
@LeBomB ale od jakiej strony RODO? Bo się chyba nie zrozumieliśmy Firm nie obowiązuje RODO w sensie ochronnym. Bo firma jest osobą prawną, a nie fizyczną więc nie podlega pod RODO. Nawet JDG są chronione, natomiast też nie aż w takim zakresie jak osoby fizyczne. Natomiast w potocznym znaczeniu tego słowa jak ci chodziło, że firmy przetwarzające dane osobowego konsumentów są zobowiązane do ochrony tych danych no to jest oczywistość. Pod RODO tak samo nie kwalifikuje się np. publiczna praca urzędników w tym policjantów. Więc jak jakiś wyskakuje do audytora z takim tekstem to audytor mu mówi: "bzdura" -
Przez Art385 · Opublikowano
W samsungach osiągałem te same MHz nie zależnie czy to był Fast sync czy normalnie. Natomiast na XTX na Hynixach gdzie memy mi max szły 2650 to nie widziałem żadnych zysków a czasem delikatny regres ale to rzędu błędu pomiarowego. Ogólnie napisałbym tak. Fast sync na samsungach - czemu nie, nie zaszkodzi. Fast sync na hynixach - a po co to komu a dlaczego -
Przez janek25 · Opublikowano
Rura bedzie 200x120. 120 to sa piece a nie kotły.Dopiero od 130 mozna cos znależć -
Przez Doamdor · Opublikowano
@JacekRTX Popatrz sobie na inne karty. Zapewne pod koniec 2027 roku dowiemy się co nam zaserwuje Kurteczka. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
No ja akurat mam Hynixy. Tutaj lepiej olać Fast Timings i dać trochę więcej MHz. Ogólnie wolałbym dodatkowe MHz jak Fast Timings tak szczerze... ponadto jak ktoś używa Afterburnera czy innego softu od Adrenaline, to nie będzie miał tej opcji wcale.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi