GordonLameman 8 434 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Teraz, KiloKush napisał(a): Z zeznań świadków między innymi to wynika. Z resztą to co mówi lekarz, też zgadza się z relacjami świadków. Polecam pooglądać wywiady z świadkami z miejsca zdarzenia. Są na YouTube. Ile obstawiacie, że Majtczak posiedzi? Coś tu trzeba pisać do póki ML nie wjedzie. Na grilla też się nie zapowiada. A świadkowie są egzekutorami z CIA, czy po prostu przekazują swoje opinie? Gdyby w sądach słuchano tylko opinii świadków to byśmy mieli niezły burdel Ja stawiam, że dostanie 6. Ale tego dowiemy się za 2 lata. W wątku o piratach drogowych pisałem szerzej czego się spodziewam. Ale popieram, że rozterki co do ML-a to najlepsze co w tym tygodniu zaoferowała cyfrowa rzeczywistość 1
GordonLameman 8 434 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Pany, brać póki są: https://samochodowy.pl/oferty/wynajem-dlugoterminowy/3843-audi-q8?configurationId=5337&subject=company&recordId=41465 1
KiloKush 608 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 18 minut temu, GordonLameman napisał(a): Pany, brać póki są: https://samochodowy.pl/oferty/wynajem-dlugoterminowy/3843-audi-q8?configurationId=5337&subject=company&recordId=41465 Takie auto tylko w najem. Znajomy miał Q8 w leasingu na 5 lat. Po gwarancji robił alternator czy coś takiego w tej hybrydzie za 20 tys. Łożyska mu padły przy 20 000 km ale to na gwarancji jeszcze ogarnęli Auto na lawecie z wakacji wracało. A utrata wartości zdecydowanie większe przez 2 lata niż ten najem. 1
huudyy 2 837 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 2 godziny temu, KiloKush napisał(a): Dobra dobra my tu pitu pitu ale ciekawostka bo u nas w mediach tylko Nawrocki. W styczniu tego roku odtajniono akta o zamachu na Kennediego To ja poczekam jeszcze na teczkę Epsteina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dannykay 620 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) I WTC Edytowane 28 Maja przez dannykay
Kowal_ 263 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja No dobra, czekajcie se, ale wypierpapier z tą polityką z tego wątku.
trepek 1 346 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja W motoryzacyjnej blabla podejmowane są tylko poważne tematy! Jak grill u pewnego prawnika 2
dannykay 620 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 28 minut temu, Kowal_ napisał(a): No dobra, czekajcie se, ale wypierpapier z tą polityką z tego wątku. ok zapędziłem się
larry.bigl 452 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 22 minuty temu, trepek napisał(a): W motoryzacyjnej blabla podejmowane są tylko poważne tematy! Jak grill u pewnego prawnika Panie, ten papuga już zamiótł to dawno pod dywan...
dannykay 620 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) Zawód zobowiązuje... Edytowane 28 Maja przez dannykay
GordonLameman 8 434 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Nie ma opcji tego zrobić w ósmym miesiącu ciąży
larry.bigl 452 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Zgodnie ze sztuką zawodu jaki wykonujesz, przeciągałeś to w czasie. Celowo nas zwodząc! 2
GordonLameman 8 434 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Niestety, miałem rozpisane inne grille Ostatni jest 7-8 czerwca i na tym finito w zasadzie - zostanie grillowanie dla dwojga/trojga aż do sierpnia/września
larry.bigl 452 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 10 minut temu, GordonLameman napisał(a): Niestety, miałem rozpisane inne grille Ostatni jest 7-8 czerwca i na tym finito w zasadzie - zostanie grillowanie dla dwojga/trojga aż do sierpnia/września idealnie się składa, mam urlop. To gdzie? 1
Katystopej 984 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 9 minut temu, GordonLameman napisał(a): Niestety, miałem rozpisane inne grille Ostatni jest 7-8 czerwca i na tym finito w zasadzie - zostanie grillowanie dla dwojga/trojga aż do sierpnia/września Spoko, możemy nawet w grudniu grillować. W Barbórkę mam urodziny to połączymy jedno z drugim Akt tej sprawy nie przedawnisz 1
GordonLameman 8 434 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 2 minuty temu, larry.bigl napisał(a): idealnie się składa, mam urlop. To gdzie? 1
dannykay 620 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) posłużę się obrazem, który przekaże więcej, niż tysiąc słów Edytowane 28 Maja przez dannykay 3
Arczevski 137 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 13 minut temu, GordonLameman napisał(a): To wystarczy dla świrów z geoguessera żeby Cię namierzyć 1
GordonLameman 8 434 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 4 minuty temu, dannykay napisał(a): posłużę się obrazem, który przekaże więcej, niż tysiąc słów kilka sezonowanych steków w zamrażarce mam 1 1
GordonLameman 8 434 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 15 minut temu, dannykay napisał(a): a żebyś prądu nie miał z 4 dni To przecież je usmażę, grill jest gazowy 1
Katystopej 984 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 2 godziny temu, Arczevski napisał(a): To wystarczy dla świrów z geoguessera żeby Cię namierzyć Jeśli nie zmienił orientacji północ-południe na google maps to droga lekko pod kątem, za domem ma linię średniego napięcia (była kiedyś na zdjęciu) i od tego trzeba by zacząć, da się go już namierzyć 4
GordonLameman 8 434 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 31 minut temu, Katystopej napisał(a): Jeśli nie zmienił orientacji północ-południe na google maps to droga lekko pod kątem, za domem ma linię średniego napięcia (była kiedyś na zdjęciu) i od tego trzeba by zacząć, da się go już namierzyć Ty to mnie mijasz na bank jadąc nad zbiornik. Jakbym wiedział który rower to rzucę kamieniem 2
huudyy 2 837 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) Ale Polsko w temacie A gordona się namierzy, spokojnie, do lipca trochę czasu Edytowane 28 Maja przez huudyy
Rekomendowane odpowiedzi