To chyba nie jest dobre miejsce na pytanie. Może załóż wątek po prostu. Dodaj screenshoty jak wyglądają te problemy.
Póki co mogę doradzić tyle
- zapytaj chatbota czy to nie są czasem typowe błędy tej gry (migotające światła) Od niedawna Nvidia olewa gaming więc trzeba się spodziewać buraków w sterownikach. Może wypróbuj.. starsze
- może coś z kablem albo zasilaczem, poza bugiem w software gry/sterowników to bym podejrzewał w drugiej kolejności, zakładając, że wcześniej na 3080 też były problemy.
Zaraz się poodpalają że jak to jest możliwe skoro średni FPS 9800X3D w CS2 w 720p jest wyższy o 200 haha. Tutaj zdecydowana większość patrzy na średni fps a nie na ilość i głębokość dipów kto by tam zwracał uwagę na 0.1% low lol
Czuje nawet jak nie widzę wykresu to czuje wiec wątpię że to kwestia psychologiczna
Masz tylko dx 11 i 12 na 12 ścierwi jak nwm ogólnie właśnie zmieniłem na freesync off, vsync off i limit fps też off 1% się nie zmieniła okolice 100 fps przy 170-180 fps nie wydają się na płynne czuć to po prostu w grze brat patrzył też mówił że czuje
Przepraszam, ale jak widziałeś mogło mi to umknąć między wieloma wypowiedziami różnego typu.
Skoro ciężko znaleźć dobre 5070ti za mniej niż 4600 zł to 5080 za 5300zł będzie ok?
Gainward 5080 phoenix v1 jeżeli to ta sama wersja to chyba nie wydaje się zła?
Rekomendowane odpowiedzi