Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No spoko, podoba ci sie PoE 2 i tyle, ja wole D4 i tyle.

Nie widze tego tak jak ty, ze fioletowy nic nie zmienia. U mnie zmienil bo bylem w stanie pushowac wyzej niz bez niego, nie o jeden pit wyzej tylko wiecej.

D4 jest jak D3 tyle ze ma troche wiecej zawartosci i mi to jak najbardziej pasuje bo w D3 przegralem z 2k godzin i bawiem sie swietnie. Jeszcze troche brakuje z tempem ze po 10h grania jak w D3 robi sie juz wyszy GR niz sezon wczesniej.

Jedno z drugim wspolgra, dzieki czemu kazdy znajdzie cos dla siebie.

• Like 1
Opublikowano

D4 po prostu przegrałem i nie widzę sensu grać więcej, nowy sezon to nowe spelle i jakieś dodatki, nuda. DLC to żart. Nie mówię że to zła gra, bo trochę godzin spędziłem, ale nic już więcej nie wyciągnę. 

PoE2 wraca do korzeni, D2, grywalność 100x lepsza, graficznie też mi się bardziej podoba, odkrywam na nowo. Pewnie po 2-3 sezonach też odstawię w kąt. 

Opublikowano
19 godzin temu, Dominix napisał(a):

No spoko, podoba ci sie PoE 2 i tyle, ja wole D4 i tyle.

Nie widze tego tak jak ty, ze fioletowy nic nie zmienia. U mnie zmienil bo bylem w stanie pushowac wyzej niz bez niego, nie o jeden pit wyzej tylko wiecej.

D4 jest jak D3 tyle ze ma troche wiecej zawartosci i mi to jak najbardziej pasuje bo w D3 przegralem z 2k godzin i bawiem sie swietnie. Jeszcze troche brakuje z tempem ze po 10h grania jak w D3 robi sie juz wyszy GR niz sezon wczesniej.

Jedno z drugim wspolgra, dzieki czemu kazdy znajdzie cos dla siebie.

Mam podobne odczucia. PoE nie porwało mnie nigdy. Czegoś mi w tej grze brakowało.

D2R, D3, D4...dla mnie w pytkę, chociaż D2R jest najlepszą częścią dla mnie.

D4 muszę odświeżyc, nie grałem z rok..

• Upvote 2
Opublikowano
W dniu 8.01.2025 o 22:37, PaVLo napisał(a):

Ja jeszcze pierwszego nie zacząłem 🙉

Ale zaległości mam, że chyba poczekam już na 15 sezon 😄

jak dojdziemy do 15 sezonu, to w tym tempie za samo zalogowanie do gry dostaniesz skrzynki z lootem 100% i paragon 300, bo po co meczyc sie kilka godzin jak to i tak sensu nie ma :E

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

No raczej przesłanie tego filmu nie było specjalnie skomplikowane.

Oczywistym jest, że sezonowy gem, który dodadzą i tutaj w filmie jest pokazany będzie na tyle OP, że będzie pewnie obowiązkowy w każdym buildzie, strywializuje wszystko inne(które już i tak jest trywialne). W skrócie mówiąc jest to idealny przykład czym jest Diablo IV.

Opublikowano

Ja bym zagrał raz na rok w to D4 ale wciąż czekam na dobry sezon z wyzwaniem w endgame, jak patrzę na taką zapowiedź to zastanawiam się czy oni targetują nastolatków z USA czy poważnie nie wiedzą na czym ten gatunek polega.

Opublikowano
12 godzin temu, galakty napisał(a):

Jak ktoś nie gra w D4 od kilku sezonów to nie zrozumie (ja :E

Tu raczej chodziło że to kolejny generic legendarka (gem) który kompletnie nic nie zmienia w gameplay a tylko podbija stat (armor/res) czyli totalna nuda a jest to niby jeden z "dodatków" sezonu. 

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, Asag napisał(a):

Tu raczej chodziło że to kolejny generic legendarka (gem) który kompletnie nic nie zmienia w gameplay a tylko podbija stat (armor/res) czyli totalna nuda a jest to niby jeden z "dodatków" sezonu. 

Jest lista różnych mocy, więc jak nic nie zmienia?

To nie jest gem co daje ci tylko te dwa stary lol ;)

Dzisiaj campfire i pelne patchnotes wychodzi.