Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja tez wole D4 od PoE, a 2 jak bedzie za friko bo tyle jest dla mnie warte :D to sie sprawdzi ale nie wydaje mi sie ze mnie porwie. Tu sobie wbije, blastuje przez content i mozna sie zrelaksowac. ;) Ja nie licze ze dodadza paladyna, moze cos innego co bedzie "holy" ale jakas nowosc mi sie wydaje. Zobaczymy, no i roadmap tez licze ze cos ciekawego wniesie.

@voltqwez sobie w GP za grosze, jak tylko dla fabuly.

Edytowane przez Dominix
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

Fabuła podstawki mi się mega podobała chociaż momentami trochę za bardzo rozciągnięta. Filmiki i cutscenki naprawdę świetne i budowały klimat, część osób narzekało że słaba historia ale mnie ogólnie przejście wciągnęło. Dodatek pod względem fabularnym mnie mocno rozczarował. Zero filmów CGI i po prostu jakieś takie to nudne było i często bezsensu (jak np postać Urivara). Całość uratowała ostatnia scena ale nie będę spoilerował. Ogólnie zamiast jakiejś sensownej fabuły to dodatek był tak naprawdę tylko wstępem do następnego rozdziału i trochę to słabe biorąc pod uwagę że to był pełnoprawny dodatek. 

Więc jeżeli dla samej fabuły to tylko po mocnej przecenie a i tak będzie to urwana historia. Już chyba lepiej faktycznie w gamepass. 

Edytowane przez Asag
Opublikowano

Moim zdaniem ta gra jest trochę skopana, kupiłem ją jakoś w okolicy świąt żeby ograć fabułkę i nadal nie mogę jej skończyć, ciężko mi się jakoś zmotywować do dalszej gry z kilku powodów.

Po pierwsze gra sypie legendarnymi przedmiotami jak z rękawa i o ile na początku nawet mi się to podobało, o tyle po jakimś czasie okazało się, że gra wypstrykała się ze wszystkiego i zaczyna dropić te same przedmioty tylko z trochę podbitymi statystykami a aspekty w przedmiotach to w większości nudy typu 20% do czegoś tam na 5 sekund, w zasadzie już od dawna nie wydropiłem niczego co chciałbym założyć - dramat.

Po drugie poziom trudności to żart, sam nie lubię trudnych gier, ale to chyba lekka przesada kiedy mini-boss nie może nawet do końca wynurzyć się spod ziemi bo w ginie w połowie animacji, gram chyba na najwyższym poziomie dostępnym w kampanii, reszta poblokowana, chyba że czegoś nie widzę.

Misje poboczne chyba skopiowali z wowa bo w większości to idź i zbierz 12 kości kozłoluda, idź znajdź amulet, idź zobacz co u romka bo dawno się nie widzieliśmy a mi się dupy nie chce ruszyć, jeszcze w pierwszym akcie niektóre misje poboczne miały trochę więcej napracowania i dawały radę, tak od drugiego nie ma sensu nawet klikać, zwłaszcza że nagroda za nie jest zawsze taka sama, żółty przedmiot i parę groszy - no dramat zwłaszcza że przecież więcej mi wypadnie po wyjściu z miasta na pierwszej grupie mobów....

Otwarty świat jest pusty, nudny, na maksa powtarzalny i ma chyba tylko za zadanie wydłużyć grę i utrudnić graczowi dotarcie do celu.

Wizualnie też jest średnio, dobija mnie już ta monochromatyczna grafika, wszystko się ze sobą zlewa.

Gra jest też trochę przegadana, wolałbym mniej dialogów, ale lepszej jakości, sytuacji nie poprawia też to, że aktorzy straaasznieee wooolllnnoo móowiąąąąą, ostatnio zacząłem nawet skipować dialogi bo już nie mam siły.

Na plus chyba tylko walka.

W Diablo 3 bawiłem się dużo lepiej niestety.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Spychcio napisał(a):

Niech dadzą nareszcie kogoś kto walczy mieczem i tarczą. Niczego więcej mi nie trzeba.

Będzie będzie rykher na filmie mówi nawet że paladyn jest najbardziej reqested class xD

Devi siedzą na dev stream "when paladin", wyszedł obecny dodatek macie spiritborna grajcie se ale nie gracze "gdzie paladyn", "dej paladyna" jakiś wywiad "gdzie paladyn", ktoś z devów w domu otwiera w domu lodówkę albo szafę "gdzie paladyn?" 8:E . Oni musieli by być upośledzeni umysłowo aby go teraz nie dodać tym bardziej że story aż się prosi teraz o to :E

Edytowane przez Brolly
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
9 godzin temu, Spychcio napisał(a):

Czekam na ten sezon:glodny: i biorę battlepassa, konkretne zbroje będą.

Do startu muszę zdecydować... Rogal czy Czarodziej;)

No ja też będę śmigał, waluty na BP mam na 3 kolejne sezony więc i w tym też będzie obowiązkowo 

Ja moze rogala bo jeszcze nim nie grałem od premiery xd

• Like 1