Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Roman_PCMR napisał(a):

Kampania w poe2 jest dla koneserow. Elite intelektualna. Nie kazdy ma ambicje zeby ja docenic przechodzac wielokrotnie.

D4 jest dla plebsu. Taki sam plebs kupuje skorki w fortnajcie. 

2 godziny temu, Roman_PCMR napisał(a):

Zle intepretujesz. Tak jak klasa wyzsza patrzy sie na maluczkich z okna albo szlachta na plebs tak i ja, gracz poe2, zerkam na graczy (ha tfuu) D4 :)

@ODIN85 i prawidlowo sie czujesz. Zapraszam do poe2. Tam sie ludzi traktuje z godnoscia. Zrobimy jeszcze z ciebie szlachte 😉

No i przedewszystkim producenci poe2 nie dym@ja graczy.

Czasami sie zastanawiem czy gracze (ha tfuu) D4 specjalnie graja bo lubia pewne rzeczy..  🤔

A to nie ty czasem nie umiałeś zrobić postaci w D4 z poradnika %-)

comment_AI6FF6jnxC41gyo7Ht0EfE2E0qVizKuC.gif

Edytowane przez Pablloo
  • Upvote 1
Opublikowano

Póki co nie wziąłem, jak zakupiliście dodatek to normalna wersja czy na bogato(ultimate, deluxe)? Odpaliłem gierkę, pograłem ale muszę wyjść, może jak wrócę to się w końcu przekonam, albo wasze tutaj odp na proste pytanie mnie przekonają. :E Gra się fajnie, z trójcy(LE,POE2,D4) mam tylko D4 na dysku, dziś zainstalowałem, więc póki co mam zamiar popykać, bo na prawdę póki co te zmiany są na plus, a dodatek jak nie popsują może ruszy to całe D4 na prostą, może nie zaraz autostradę ale jakaś DK(droga krajowa) to też jest dobry prognostyk na przyszłość.  

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Póki co nie wziąłem, jak zakupiliście dodatek to normalna wersja czy na bogato(ultimate, deluxe)?

Jestem fanem serii od 25 lat a i tak brałem wersje zwykłą.

Nigdy nie interesowały mnie skiny, pety itp.

Wystarczy mi to co jest w grze.

Edytowane przez Spychcio
  • Upvote 1
Opublikowano
30 minut temu, Reddzik napisał(a):

Póki co nie wziąłem, jak zakupiliście dodatek to normalna wersja czy na bogato(ultimate, deluxe)? Odpaliłem gierkę, pograłem ale muszę wyjść, może jak wrócę to się w końcu przekonam, albo wasze tutaj odp na proste pytanie mnie przekonają. :E Gra się fajnie, z trójcy(LE,POE2,D4) mam tylko D4 na dysku, dziś zainstalowałem, więc póki co mam zamiar popykać, bo na prawdę póki co te zmiany są na plus, a dodatek jak nie popsują może ruszy to całe D4 na prostą, może nie zaraz autostradę ale jakaś DK(droga krajowa) to też jest dobry prognostyk na przyszłość.  

sam dodatek nie zmieni D4. Wszystkie bolączki zostaną bo nie zmienią fundamentów gry.

Dlatego jak pomyślę że mam wracać na coś więcej niż kampanie w d4 to tak średnio mi się chce

dziś startuje darmowy weekend z poe 2

• Upvote 1
Opublikowano
28 minut temu, Brolly napisał(a):

Ja w to po prostu nie wierzę, moje jęczenie i teorie o paladynie w d4 dobiegły końca :E

Wchodzę do gry a tam jest paladyn :D

To jest aż dziwne :blant:

Jest mega klimat, wracają wspomnienia z Palka w D2.

Niech jeszcze dodadzą Amazonkę:D

• Like 1
Opublikowano

Różnie bywa, ja pamiętam jak w 1 klasie liceum koleżanka na informatyce prosiła mnie o to żebym myszką jej coś tam włączył, bo bała się dotknąć, to były czasy. Więc taki poradnik to też bywa trudny do zrozumienia :P 

D4 jak i poe2 mają swoje poradniki i poe2 ma bardziej complex, jak się wchodzi np na forum, jaka rozpiska, jakie opisy i wymagania. Ale jakoś wszyscy dajemy radę, każdy na swój sposób :)

Opublikowano

@Roman_PCMR - odpoczynek do przyszlego tygodnia za ofensywne wypowiedzi, obrażanie forumowiczow. Bedziesz mial czas skupic sie na PoE 2 i jer wyszukanej kampanii dla "koneserow i elit".
Nie chcemy aby forum i "plebs" zgromadzony tutaj - przeszkadzalo Ci w rozkoszowaniu się PoE2 :E 

GLHF

• Upvote 4
Opublikowano
14 minut temu, Reddzik napisał(a):

Różnie bywa, ja pamiętam jak w 1 klasie liceum koleżanka na informatyce prosiła mnie o to żebym myszką jej coś tam włączył, bo bała się dotknąć, to były czasy. Więc taki poradnik to też bywa trudny do zrozumienia :P 

D4 jak i poe2 mają swoje poradniki i poe2 ma bardziej complex, jak się wchodzi np na forum, jaka rozpiska, jakie opisy i wymagania. Ale jakoś wszyscy dajemy radę, każdy na swój sposób :)

Może jej chodziło o inną myszkę:red:

• Haha 4
Opublikowano

59lev t1 odblokowany ale jeszcze za slaby, zrobilem sobie pod blessed shield, ale nie patrzylem na poradniki tylko cos tam sobie wyklepalem. Calkiem spoko nawet na to levelowanie i nie jest tragicznie. Teraz przerwa i wroce pewnie w srode :D

Opublikowano

A jest szansa, że będzie jeszcze jeden dodatek do D4?

Bo na swoim koncie mam tylko podstawkę. Te 170zł bym odżałował za 2 dodatki choć boli na samą kampanie w przyszłości i może trochę endgame bo uważam że ten jest porażką w d4