Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Dimazz napisał(a):

A jest szansa, że będzie jeszcze jeden dodatek do D4?

Bo na swoim koncie mam tylko podstawkę. Te 170zł bym odżałował za 2 dodatki choć boli na samą kampanie w przyszłości i może trochę endgame bo uważam że ten jest porażką w d4

D4 ma zapowiedziany support na lata więc jeszcze jednego to bym się spodziewał na 99.999%.

170 zł to dobra cena za Vessel of hatred + lord of hatred no i masz od już dostęp do paladyna w 28 kwietnia masa zmian cała gra przebudowana.

Dla mnie warto bo 28 kwietnia to będzie data dla incydentu kałowego dla hejterów d4 :D

IMG_20251212_160036.png?ex=693e2869&is=6

Edytowane przez Brolly
Opublikowano

@Dimazz

Ja bym brał tutaj widać że devi wzięli do serca krzyki graczy i zmiany będą masywne z resztą już w s11 dużo poprawili no ale drugi dodatek kluczowe elementy drzewko skili, nowe klasy, nowy akt, nowy endgame, kostka horadrimów itd.

Jak dla mnie warto mówię to jako casual.

30 minut temu, galakty napisał(a):

Fajnie się wraca po 7 sezonach przerwy.

Milo się czyta coś takiego :witojcie2:

Opublikowano

zacząłem sobie dla zabawy czarodziejką jak zwykle pod hydry.

Zmuszam się do grania w RDR2 ale ta gra jest tak ślamazarna. Postanowienie noworoczne. W następnym roku przejść RDR2 i cyberpunka z dodatkiem. Tyle razy już się od tego odbiłem

Opublikowano

Mam 54lvl wbiłem na 10lvl szczeliny by odblokować udrękę i mnie moby zjadły. To odpaliłem 7lvl zrobiłem i nie mogę ulepszyć glifa, nie otwiera się okno.

Gra krzyczy gdy chcę wyjść, że mam nie wydane punkty ale nie mogę otworzyć glifa. Może to bug albo dopiero od 10lvl, czyli Udręki. 

obraz.thumb.png.0aa0bfc6884db8492bd82bf25ad8860a.png

Opublikowano

WTF co zrobili motyw.
Bądź graczem, co gra sobie off-season, powoli ciupie kampanie i robi niebieskie zadania.
Bądź blizardem, wydaj nowy "dodatek", nazwij wszystkie przedmioty zdobyte do tej pory "pamiątkami poprzedniej epoki" i zablokuj możliwość ich rozwoju/modyfikacji xD

Muszę dropić cały gear od nowa :D