Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam 18h przegrane na paladynie, 160 paragon chyba,pit 85 jakoś zrobiony. Po nowym roku może uda mi się 100 zrobić i sprawdzę hc na czarce. Jeden mythic użyteczny ale tak średnio a gdzie tu mówić o finalnym ulepszeniu żeby było ok. Sporo farmy jeszcze a do tego chce zadania sezonowe zrobić więc będzie jeszcze grane z 2 tygodnie lub więcej. Mega przyjemnie w tym sezonie się gra i jest sporo do zrobienia, coś czego mi w D3 brakowało.

• Like 1
Opublikowano

Hahahahha nie dziwię się że robią Pity90 skoro jest ŁOPE :E 

Może i sam zagram Palladynem, Spiritborna wbiłem na paragon 180 i Torment 4, trochę nudzi już bo zbieranie Mythic chyba nie dla mnie, a łatwo gear zdobyć dla drugiej postaci mając pierwszą mocną.

image.png.fdcef79c967349fc918425ce6af2aecb.png

• Upvote 1
Opublikowano

reszta klas sie chowa zwłaszcza podczas levelowania.

Obejrzałem kilka filmików z POE2 fajne to. Bardziej taktyczne, mniej się świeci ekran. Żadne speedruny i czyszczenia mapki przelatując przez wszystko. Oczy bolą od ego migania d4

Czekam na oficjalną wersję PoE2 nawet jak będzie płatna. 

Wielkim fanem hns w 2d to nie jestem. Bardziej wolę coś w 3d jak WoW

Opublikowano
5 godzin temu, galakty napisał(a):

Hahahahha nie dziwię się że robią Pity90 skoro jest ŁOPE :E 

Może i sam zagram Palladynem, Spiritborna wbiłem na paragon 180 i Torment 4, trochę nudzi już bo zbieranie Mythic chyba nie dla mnie, a łatwo gear zdobyć dla drugiej postaci mając pierwszą mocną.

Patrząc po ilości buildów w S kalsie dla pala, to wychodzi, że on ma tak wystrzelone w kosmsos modyfikatory, że tam każda umiejętność jest potężna.

Aż nie chce mi się wierzyć. Nie mogę potwierdzić, bo gra skasowana, ale podobno teraz dropi jakiś rodzaj klucza do dungeona, gdzie masz za każdym razem gwarantowany drop sześciu przedmiotów mitycznych - czyli prawie wszystkich w grze. Podobno z world bosów szybko się je dostaje. Pamiętam, że leciało tych kluczy zawsze z kilkanaście, ale nawet tego nie podnosiłem.

Jeżeli to prawda, to pokazuje jaki jest docelowy target graczy D4 w Blizardzie i założenia na przyszły rozwój gry. Raczej już nie ma co liczyc, że dodatek, czy cokolwiek, zrobi z tego sensowną gre. To znaczy, Wam się będzie podobać. Gratuluje. ;))

Opublikowano

Co do Paladyna, dostałem info od znajomego:

Cytat

zmieniłem bolid na auramncer

praktycznie nic nie wciskasz sama aura zabija xD

leniwszego bolidu nie ma 🙂

To tyle o OP buildach w D4 :wariat: Nie ma co się dziwić zachęta do zakupu dodatku jakaś musi być... widocznie poszli tą drogą.

Opublikowano
3 godziny temu, Sidr napisał(a):

Patrząc po ilości buildów w S kalsie dla pala, to wychodzi, że on ma tak wystrzelone w kosmsos modyfikatory, że tam każda umiejętność jest potężna.

Aż nie chce mi się wierzyć. Nie mogę potwierdzić, bo gra skasowana, ale podobno teraz dropi jakiś rodzaj klucza do dungeona, gdzie masz za każdym razem gwarantowany drop sześciu przedmiotów mitycznych - czyli prawie wszystkich w grze. Podobno z world bosów szybko się je dostaje. Pamiętam, że leciało tych kluczy zawsze z kilkanaście, ale nawet tego nie podnosiłem.

Jeżeli to prawda, to pokazuje jaki jest docelowy target graczy D4 w Blizardzie i założenia na przyszły rozwój gry. Raczej już nie ma co liczyc, że dodatek, czy cokolwiek, zrobi z tego sensowną gre. To znaczy, Wam się będzie podobać. Gratuluje. ;))

No nie do konca tyle leci tych kluczy. Jest szansa, ze klucz bedzie mial premie i tego goblina ale rzadkosc klucza jest spora. Ja sam majac kilkadziesiat godzin w endgame, tsrgetujac sie na zdobywanie klucza i farme tych kluczy - zdobylem 1 klucz i to juz majac Mityki ktore potrzebowalem
Co prawda leci 5 mitykow z takiego goblina ale to nie jest napisane, ze bedziesz mial te co potrzebujesz bo leca losowo

Zreszta same mityki juz dawno nie sa niczym nadzwyczajnym. Itemami za ktorymi sie biega to dobre legendarki z GA (2+) i mocne unikaty z GA (2+ i wysokie rolki). A dodatkowo i tak jeszcze zostaje santyfikacja ktora co prawda mitykow nie psuje ale moze zepsuc legendarke/unikat (rzadko) albo dac cos niepotrzebnego gdzie sam dazysz zeby porobic chore przedmioty (bo sanktyfikacja na to pozwala)

Niektorym sie to podoba, niektorym nie ale w D4 przy obecnej itemizacji - nic lepszego sie nie wymysli, jedynie czekac na konkretne zmiany w trzonie itemizacji (w co bardzi watpie)