azgan 1 825 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 12 godzin temu, Reddzik napisał(a): No ja mam problem z ubicie Mefista, a gram tym samym buildem(co na filmiku) wiadomo, że nie mam idealnego sprzętu ale dla mnie jest nie do ubicia na udręce X. Barba tym bardziej nie zrobię, choć nie testowałem ale nie ma co podchodzić. To jest raczej nie do przejścia dla mnie, tak jak kiedyś Lilith, pewnie wiele wody musi upłynąć bym to zrobił. Druga faza.. padam od trucizny mimo, że ją omijam, nagle całe hp mi schodzi. Nie mam siły na niego. Ja ubić Lilith nie mogę na VIII a co dopiero Mefisto 😅😂 więc luzik i tak dobry jesteś 😁👍
galakty 5 063 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Lilith jest prosta, trzeba mieć DPS by ubić w sekundę Przy Mefisto jest większy problem, pierwszą fazę ubiłem moment, przy drugiej 0.5 sekundy i padłem Sorka pod Blizzard chyba słaba będzie, podobno trzeba Pit 115 robić z palcem w nosie by do niego podejść. 1
galakty 5 063 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Znudził mi się Blizzard, przeszedłem na Ball ale nie mam pełnego gearu, tak 75% powiedzmy, ale i tak jest OP 1 1
Reddzik 3 838 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 1 godzinę temu, galakty napisał(a): Znudził mi się Blizzard Przeczytałem ten kawałek i myślę sobie, oho koniec z Diablo, bo znudziła mu się firma Lilith ubiłem za 3-4 razem Warlockiem, bo ostatnim razem ubiłem ją w 1-2 sekundy Czarką- Isierką, to nie zobaczyłem jej faz, a tutaj musiałem trochu polatać, bo nie było tak dużego dmg. Aktualnie jeszcze pogram Barbarzyńcą, choć powoli trzeba będzie ograniczyć granie, i tak nic z tego nie wycisnę ale jedno jest pewne na nowym sezonie to na bank będę brać Barbarzyńcę i nim pogram.
azgan 1 825 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Teraz, Reddzik napisał(a): Przeczytałem ten kawałek i myślę sobie, oho koniec z Diablo, bo znudziła mu się firma Lilith ubiłem za 3-4 razem Warlockiem, bo ostatnim razem ubiłem ją w 1-2 sekundy Czarką- Isierką, to nie zobaczyłem jej faz, a tutaj musiałem trochu polatać, bo nie było tak dużego dmg. Aktualnie jeszcze pogram Barbarzyńcą, choć powoli trzeba będzie ograniczyć granie, i tak nic z tego nie wycisnę ale jedno jest pewne na nowym sezonie to na bank będę brać Barbarzyńcę i nim pogram. 2 wcześniejsze sezony Iskierką też ją zrobiłem ale w tym sezonie gram Paladynem i nie wyrabiam z DPS'm 😅😉
samsung70 364 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja jaki jest próg wejścia w to Diablo? Pograłem na premierę trochę, ale odpuscilem bo nie mam tyle godzin aby ciągle grac a jak to obecnie wygląda, czy trzeba byc no life aby czerpać fun? jak fabuła?
Reddzik 3 838 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja (edytowane) Dodatek jest bardzo spoko, co do ilości godzin- czasu grania, nie trzeba być no life, nie trzeba siedzieć x godzin ani w poe2 ani w D4. Gry mają nas bawić, nie musimy siedzieć i non stop grać, wiadomo że sezon trwa te 2-3 miesiące i to jest ten czas, który nas ogranicza jeśli chcemy grać akurat w danym sezonie. Czy zrobisz na tyle żeby ubić Mefisto- teraz on jest tym najpoważniejszym bossem, który mniej więcej wykaże nasze możliwości. Osobiście, cóż najwyżej go nie zrobię, świat się nie zawali ale co pograłem i nadal pogram to moje, dwa sezony temu mi się podobało- były zmiany, bo ja prawie nie grałem od premiery, a teraz ten sezon jest najlepszy z najlepszych. Jak zacząć grać w Diablo to jest ku temu najlepsza okazja, jak nie ten sezon to od przyszłego, polecam edit: Jakby kogoś interesowało, to jest aktualizacja. Widzę, że mój build Lunatic Warlock spadł do klasy B... niestety. Paladyn to aktualnie klasa C https://maxroll.gg/d4/tierlists/endgame-tier-list Edytowane 19 Maja przez Reddzik 1
galakty 5 063 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja (edytowane) 1 godzinę temu, Reddzik napisał(a): Przeczytałem ten kawałek i myślę sobie, oho koniec z Diablo, bo znudziła mu się firma W sumie chciałem zostawić, ale zmiana buildu dała mi motywację. Myślę też czy Warlocka nie zrobić, ale może zostawię na kolejny sezon. Zaraz GT7 mi dojedzie + FH6 wyszła, ciężki dylemat Edytowane 19 Maja przez galakty
Reddzik 3 838 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 14 minut temu, galakty napisał(a): Zaraz GT7 mi dojedzie + FH6 wyszła, ciężki dylemat Aktualnie wróciłem do Crimsona, miałem 8 rozdział, a jestem w 9, trzeba skończyć grę, której nie udało mi się skończyć przed sezonem w Diablo. Nadal mnie ciągnie do Diablo mimo, że nie dam rady ubić dziada Mefisto, to sama gra mi sprawia frajdę, a nawet sam gatunek, że może spróbowałbym poe2, ale przy nacisku na duże "może". Wiem jak się czujesz i jakie masz teraz dylematy ale te 2 gry wyścigowe mogą być trudnym rywalem dla Diablo, myślę, że Diablo można czasem pograć, może podołasz dzielić swój cenny czas, coś za coś. Dwa razy rano trafiłem na streama Roba, a tam siedziała jego kobita i leciała Mefisto pomagając innym, sporo runów było, że sama kończyła, a wszyscy leżeli martwi i tak myślę, że co to za Barb, który jest Immortal, ta walka wyglądała tak easy i przyjemnie, HP zleciało migiem w 1 i 2 fazie, w 3 ciut dłużej ale nadal szybko, gdyby nie te cutscenki to trwałoby to w 1-2min albo mniej. Jak popatrzę na swoją postać, to wiem, że to się póki co nie wydarzy żebym dobił do takiego poziomu na jakiejkolwiek postaci w D4. Nie powiem, że Barb ładnie sobie radzi i szybciej niż mój build Warlocka ale Warlock jest bardziej tanky i na udręce 12 nawet źle nie idzie, nawet z bossami, gdzie za to Barb na udręce 12 miewa problemy z bossami, 120 pit to bossa nie mogłem ubić. Niestety trzeba mieć OP itemy, a co za tym idzie farta w dropie jak i w losowaniu, ostatnio straciłem z ponad 200mln na rollowaniu obr od krytyków, non stop niski roll zamiast blisko 45-50, to miałem same ok 30-mowa o naszyjniku. Każdy roll to koszt z 17mln. 1
galakty 5 063 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Wypadł komuś El Druin? Nie idzie wytworzyć, a jeszcze mi nie dropnął. 1
wrobel_krk 974 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Ja już pograłem w endgame Sorcą, Druidem, Barbem, teraz się za Spiritborna zabrałem i w końcu mi podszedł Spirborn bo mi nie siedział od premiery dodatku: https://maxroll.gg/d4/build-guides/evade-counterswarm-spiritborn-guide Warlock i Paladyn to leveling tyko robiłem może spróbuje 1
wrobel_krk 974 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Nie wiem ale chyba kazdy build jest dobry w tym sezonie zeby sobie t12 farmic. Mnie pushowanie nie interesuje. +4 mi sie skiller trafil talizman
wrobel_krk 974 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Po Polsku mam dialogi i kampanię grałem całą po Polsku. Ale nazwy przedmiotów i skilli po Polsku dla mnie za głupio brzmią. 2
Dominix 604 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja No jest wygodniej a polskie tłumaczenie często brzmi dziwnie lub jest źle przetłumaczone.
pijoter100 54 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja I komu ten zbugowany warlock przeszkadzał? Tak fajnie się grało 3
galakty 5 063 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja Polska wersja to dramat, jedynie dialogi również zostawiam. Ja w końcu mam set do talizmanu na shock +2/+3 więc nie idealny ale jest. Planów chyba nie zrobię, za dużo grindu coś czuję, ale fajnie byłoby Mefisto ubić. 1
azgan 1 825 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja W dniu 19.05.2026 o 13:21, Reddzik napisał(a): Dodatek jest bardzo spoko Zdecydowanie 👍😁 1
galakty 5 063 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Ja nawet żadnego 3GA nie mam, chest dalej 850 power bo mi nie dropi, a tu 8GA? WTF Blizzard... Paragon 222 i nie widzę sensu dalej grać jak dropią mi śmieci. 1
Rekomendowane odpowiedzi