Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, azgan napisał(a):

Czarka widzę jak zawsze w formie. Pewnie zrobię jako następna postać. 

Na razie bawię się takim czymś i grą mi się wyśmienicie %-)

• Upvote 1
Opublikowano
6 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Nawet w dzień premiery mnie nie wywaliło a teraz to już dużo mniej osób gra.

Przestań trollować, w dniu premiery to prawie nikt nie zagrał takie kolejki były. 

A problemy z serwerami to oni mają cały czas. 

Opublikowano
Godzinę temu, wrobel_krk napisał(a):

Ja dopiero ogarnąłem że unikaty teraz mają losowe inne staty - no to jeszcze ciekawiej, ale zrobić BiS builda to się praktycznie już nie da jak kiedyś:)

Noooo też się zdziwiłem, jak z automatu przerzuciłem unikat i moje zdziwienie, że mi staty nie pasują. 

Opublikowano (edytowane)

Masakra, Rob na streamie w kostce liczył na dodatek do gemów, i dostał coś słabszego, a były aż 2 próby na nowych broniach i wszyscy na czacie bricked, i nagle ktoś mu dał trade z czatu, pokazał mu jego "bricked" i nagle wszyscy w "śmiech" ale nikomu nie było do śmiechu... :E

Edytowane przez Reddzik
  • Haha 1
Opublikowano

Fajna ta kostka, idzie sobie zrobić item z 4 affixami które potrzebujemy, może nie będzie GA, ale chociaż mamy to co trzeba. Super sprawa, bo wydropić jest nierealne 4 pasujące affixy :E 

Dropnął mi też amulet i pierścień pod endgame, jest git. Ale Sorka po palladynie to jednak krucha jak... szkło xD 

Opublikowano

Zrobiłbym Barba, magiczki nie chcę, ale pograłem Paladynem i jest meh... jednak nie ma sensu tego ciągnąc, wbiłem nim na 10 udrękę ale póki co to jego maks z tym co mam na sobie. Wróciłem do Warlocka i od razu inna bajka, lepiej się trochu ciupie niż Paladynem zanim rozkręcę młotki.... to moje demony już dawno zjedzą bossa. :E

Chyba jednak czas na przerwę, mam 90 godzin na Warlocku i z 40 na Paladynie. Czas wrócić do Crimsona a potem się zobaczy, może dam szansę poe2 ale "więcej tego samego" to nie jest najlepsze rozwiązanie, też przyjdzie "zmęczenie materiałem". Jak widzę streamerów co cisną kolejne postacie... szacunek ja bym nie mógł. Póki co zostawiłem sobie kilka skrzynek do otwarcia jakbym zdecydował się Barbem pograć, by szybko wbić mu 70lvl, póki co jest jak to napisałem. 

Na Warlocku nadal moje 3 unikaty to są zwykłe, brakuje mi starożytnych wersji. Nie mam kluczy na bossy, jedynie na "większe" wersje. 

Opublikowano
6 godzin temu, wrobel_krk napisał(a):

Mielście gobliny w Picie cała plansza zawalona lootem i to filtrowaniu?

Ja miałem.3 razy wracałem żeby wszystko pozbierać.Z U2 od razu na U6 wskoczyłem 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Czarodziejka to prze koks w sumie. Wg maxroll to jest w midgame(paragony/EQ) a czyszczę spokojnie t12.
Pewnie trzeba nowy build/postać wypróbować bo jest za dobra, ale na razie postęp jakiś jeszcze czuje, legendarny talizman np zrobił ostanio różnice. Nie mam myticów pod builda i tak to nie ma znaczenia:)

obraz.png
W sumie najlepszy przedmiot to
 taki:

obraz.png

Edytowane przez wrobel_krk
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Nadal gram Warlockiem mimo, że odpaliłem Crimsona to jednak Diablo dalej daje mi frajdę grania, Paladyn to jeden wielki szajs, nie ma sensu tego dalej ciągnąć. 
Warlockiem cisnę t12, został mi naszyjnik do wymiany na wersję starożytną. Udało się zrobić 114 pit, więc jest coraz lepiej, Ostatnio zaliczyłem zepsucie broni w kostce... za 1 razem weszła mi opcja bez zablokowania itemu, a po chwili druga próba i zamieniło mi affix... i broń stała się bezużyteczna :( No nic, musiałem wrócić do starej. Trzeba mieć sporo farta, trzeba spr 115pit i jeszcze co nie coś pograć, by potem spróbować Mefista ale może być zbyt hardcore na solo jak się nie ma idealnego buildu. 

Ta broń po lewej stronie, wpadła redukcja w zamian za siłę woli, taki nie fart, szkoda gadać. Jak tu ma być jakiś upgrade, jak tak ciężko trafić na coś dobrego. 
obraz.thumb.png.dc3ed89f1fdf8481bf0d0450249d0c03.png

Tutaj rękawiczki... też beznadziejny craft :kupa: i tak lepsze niż poprzednie zwykłe 850 moc. 

obraz.thumb.png.4957695e6157f4cd0525bd5c8ab7cd8f.png

Edytowane przez Reddzik