Dominix 625 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września (edytowane) Kiedy zapowiedzieli d4 i inny zespół przejął d3 i zaczęli eksperymentować to był jeden z lepszych okresów, zapowiedzi d5 i czas do jego premiery może być najlepszym okresem dla d4 jeśli zrobią ponownie to co wcześniej. Edytowane 13 Września przez Dominix
Misticzx 35 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Kupiłem Diablo® IV: Lord of Hatred za 130 złotych. Dobra cena czy ten dodatek nie jest tego wart?
PaVLo 1 444 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Gdy cena podstawki to obecnie 54zł na Steam, a za DODATEK płacisz 130, to sam oceń sens zakupu. 1
Mistrz zakonu Paladynów 952 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września (edytowane) Jeszcze to dorzucam do wczorajszego filmu D4 dopiero się rozkręca niezależnie od tego że zapowiedzieli 5 Edytowane 14 Września przez Mistrz zakonu Paladynów
Mistrz zakonu Paladynów 952 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Tu jeszcze wywiad kolejny
voltq 1 495 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 16 godzin temu, Misticzx napisał(a): Kupiłem Diablo® IV: Lord of Hatred za 130 złotych. Dobra cena czy ten dodatek nie jest tego wart? Za wysoka jak na tego crapa myślę że cena do 10 dolarów jest akceptowalna
Dominix 625 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 17 godzin temu, Misticzx napisał(a): Kupiłem Diablo® IV: Lord of Hatred za 130 złotych. Dobra cena czy ten dodatek nie jest tego wart? Jak najbardziej dobra cena. Ja płaciłem za podstawę i dwa dodatki pełna cenę i polecam. Więc przy takiej cenie tym bardziej się opłaca i warto. 1 3
Mistrz zakonu Paladynów 952 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września https://blizzplanet.pl/gaming/diablo-5/prace-nad-diablo-5-ruszyly-3-miesiace-po-premierze-diablo-4/
Mistrz zakonu Paladynów 952 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września (edytowane) Dobra wrzucę wam krótkie podsumowanie najważniejszych rzeczy : - NAJWAŻNIEJSZA rzecz dla płaczków że skopali D4 i uciekli na D5, D5 zaczęło powstawać UWAGA 3 MIESIĄCE PO PREMIERZE D4 gdzie D4 odnotowało 666 milionów dolarów zaledwie 5 dni po premierze (to jest normalne u blizzarda) - D4 jest DALEKIE od bycia "dead" devi to powiedzieli w każdym możliwym wywiadzie i wręcz przeciwnie powiedzieli że gra się dopiero rozkręca i będzie nadal wspierana nawet po premierze D5 - Na chwilę obecną nie ma już planów na DLC w formie dodatku do D4 - Team z D4 i D5 są w ciągłym kontakcie aby lore się zgadzało, w jednym wywiadzie gdzie powiedziano że nie będzie już dodatków do D4 na chwilę obecną była informacja że LORE będzie nadal rozwijany w zawartości sezonowej. - W D4 zostajemy na 99.9% na obecnym kontynencie a kontynent drugi gdzie mamy arreat, zachodnią marchię, tristram itd dopiero w D5, jednak całkieeeem możliwe że w sezonach D4 zwiedzimy np arcane sanctuary z d2 czy nawet niebiosa - D5 dzieje się 100 lat po zakończeniu D4 a diablo pojawił się 7 lat przed D5 czyli 93 Lata po D4, w tej przerwie ludzie mieli "golden age" ale co się wydarzyło że diablo powrócił będzie w pełni opowiedziane w D5 - Pani Grażynka z blizzconu z której dużo osób się śmiało to giga chad jeśli chodzi o robienie lore pracowała przy jakiś ważnych projektach i jest w branży od 20 lat - Amazonkę do D4 dostaniemy w formie płatnego DLC jak necro do D3 w 1 połowie 2027 roku i ona będzie SZTOSEM - Informacje do D5 będą w formie kwartalników tak jak było to z D4, pierwszy ma być w okolicy kwietnia/marca zgaduje że będzie to ten sam moment co premiera amazonki do D4 Dla mnie największa zagadka skoro chcą utrzymać lore a według niego powinien być jeszcze baal przed diablo to czy historię baala dostaniemy np w ostatnim sezonie poprzedzającym D5? albo może cudem dostaniemy ostatnie DLC przed premierą D5? chodzi mi o pełnoprawnego bosa i historię a nie echo baala jak to będzie w s15. Chyba nic ważnego nie pominąłem @Reddzik @Spychcio @ODIN85 @PaVLo No i sezon 15 startuje dziś o 18:30 Edytowane 15 Września przez Mistrz zakonu Paladynów 1 2 1
pijoter100 72 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września No i dzisiaj start sezonu 15stego, z godzinkę pogram. 1
Dominix 625 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Ja dzisiaj na 2-3h zasiądę a kontynuacja dopiero w piątek ;/
eNeSik 530 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września A ja sie zastanawiam - bedzie Amazonka i Amazon?
Mistrz zakonu Paladynów 952 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Teraz, eNeSik napisał(a): A ja sie zastanawiam - bedzie Amazonka i Amazon? Nie amazonka jest gender lock
pijoter100 72 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Tier listy od maxroll, jak ktoś nie gra swoim buildem https://maxroll.gg/d4/tierlists
Mistrz zakonu Paladynów 952 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września A ja polecam podejście kruhola
galakty 5 466 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września D4 inaczej się nie gra, jak co chwilę nowy sezon to sorry ale trzeba szybko zrobić endgame bo do endgame się NIC nie zmienia. Ja już chyba do D4 nie wracam, prędzej sobie D2R odpalę. 1
Dominix 625 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Ja chyba nawet pierwszy raz zacznę sezon na HC więc będzie bardzo powoli
Mistrz zakonu Paladynów 952 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września (edytowane) I cyk serwery padły BTW będzie roll back calego sezonu bo ludzie biegają z 270 paragonem i milionami golda Funkcja rebirth zamiast wyzerować wszystko wyzerowała tylko itemy i level Edytowane 15 Września przez Mistrz zakonu Paladynów
Dominix 625 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września (edytowane) no nic, jak nie ogarna tego dzisiaj to start sezonu bede mial w piatek troche wiecej wrzucili do gry niz zapowiadali: https://www.twitch.tv/dieoxide/clip/ArtsyPlausibleTrollFreakinStinkin-x_sPCXI1pIjUSb_z Edytowane 15 Września przez Dominix
pijoter100 72 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Fajnie te nawiązania do d2, runy nawet są z d2, muzyczki prodigy z d1 i cały szef też jest, także koniec śmieszkowania że nie ma diablo w diablo 4
Mistrz zakonu Paladynów 952 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Szambo wybiło https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/huge-bug-server-down-the-devs-screwed-up-rebirth/266724
Spychcio 943 Opublikowano 15 Września Autor Opublikowano 15 Września Na PROsiaku nadal mam błąd i nie można się zalogować. Całe szczęście jutro mam wolne... i mam nadzieję, że serwery ruszą w ciągu godzinki i robię nocke
Dominix 625 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Wyglada na jeden z lepszych sezonow i taki kibel ;/ ale z drugiej strony, sezon sie jutro nie konczy wiec bedzie wstarczajaco czasu by go ograc
Misticzx 35 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września W dniu 14.09.2026 o 08:24, PaVLo napisał(a): Gdy cena podstawki to obecnie 54zł na Steam, a za DODATEK płacisz 130, to sam oceń sens zakupu. Nigdzie taniej nie było, więc 130 na promocji to tanio. W dniu 14.09.2026 o 16:08, voltq napisał(a): Za wysoka jak na tego crapa myślę że cena do 10 dolarów jest akceptowalna Było dużej drożej bez promocji. Kupiłem okazyjnie po znacznie niższej cenie.
Dominix 625 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września chyba dzisiaj nie ruszy jednak https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/psa-login-delay-issues-september-15-2026/266680
Rekomendowane odpowiedzi