Niesamowita oprawa graficzna i artystyczna czyli screeny z najpiękniejszych gier.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Ryszawy · Opublikowano
MFG i RR działa w końcu w Control, choć skaluje się kiepsko, ale można grać z DLAA, pełnym RT z dwoma odbiciami i mieć 90 fejkowych klatek z DLSS 5. A te najnowsze wersje dodatków z NR są już naprawdę stabilne i prawie nie sieją artefaktami. -
Przez leven · Opublikowano
Podobny problem z wentylatorami na GPU. Jeszcze go nie rozwiązałem. Piątek już, do sklepu trzeba iść -
Przez RemiKo · Opublikowano
@areczek1987 Klasyczne 440BX w wykonaniu ASUS'a z procesorem Pentium III Katmai (Cache L2 działający z połową prędkości rdzenia procesora). Ja tam lubię takie klimaty, ale ciężko mi to będzie wycenić bo od zawsze wolałem Abit'a BE6/BE6-II/BF6 oraz Celerony Mendocino (oparte o architekturę Pentium II) lub Pentium'y III/Celerony na rdzeniu Coppermine (obie grupy modeli pracują z pełną prędkością Cache L2). Do tego trzeba brać pod uwagę obowiązek stosowania dwustronnych modułów SDRAM na płytach z chipsetami 440BX, aby uzyskać ich maksymalną pojemność. Moduły jednostronne zadziałają, ale będzie widoczna jedynie połowa deklarowanej pojemności (np. jednostronny 128MB -> 64MB). Bardzo miło również wspominam tę platformę na Slot 1 w połączeniu z Rivą TNT2 M64 z 32MB pamięci. W połączeniu z Mendocino oraz Sound Blaster'em Vibra 128 PCI (CT4810) była to naprawdę fajna maszynka do gier z przełomu millenium. Do tego LG Flatron 17" 775FT i Samsungi 2.1 SMS5100 EDIT: @gregory_x86 Ja do testów mojego Turnion'a na s.754 zdemontowałem plastikowy koszyk oraz zastosowałem miedzianą podkładkę (dystans zabezpieczający rdzeń przed ukruszeniem) z Athlon'ów XP. Po czym montowałem grawitacyjnie wieżowe, symetryczne chłodzenie (tak aby miało równomierny nacisk na rdzeń), w moim przypadku był to Scythe Mugen 4: Do testów Turion'a, będziesz również potrzebował programu CPUMSR, aby sterować VID'em oraz mnożnikiem procesora z poziomu systemu Windows: CPUMSR_0_90.zip Bez tego programu procek domyślnie będzie pracował na najniższym mnożniku oraz oszczędzaniu energii (~1V na rdzeniu). -
Przez unadarek · Opublikowano
Jeżeli dobrze pamietam ten zestaw wisi juz z 2-3 dni i na samym początku był bodajże za niecałe 31 tysi więc jak łykać coś z 5090 to tylko coś w ten deseń -
Przez leven · Opublikowano
Wiedźmin, jako absolutny masakrator jest pobity przez chłopa. Normalka w tej grze Jeszcze mnie okradli
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi