AndrzejTrg 189 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada 2 godziny temu, azgan napisał(a): Takich tytułów nie ma dużo a od "ostatnio" wydanych Uncharted oraz Tomb Raider minęły długie lata więc fajnie że wreszcie coś nowego ma się pojawić w tym gatunku Tylko trzeba powiedzieć że ta nowa trylogia TR to jest strzelanka a nie gra przygodowa, no może jeszcze pierwsza część, a reszta to 90% strzelanki 10 % przygodowki. 1
azgan 556 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada 29 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Tylko trzeba powiedzieć że ta nowa trylogia TR to jest strzelanka a nie gra przygodowa, no może jeszcze pierwsza część, a reszta to 90% strzelanki 10 % przygodowki. Uncharted 4 też no ale są tam elementy z przygodówek więc zaliczam do tego gatunku
Kadajo 579 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Indiana Jones musi być Fordo podobny z głosu, inaczej to nie Indy.
PaVLo 212 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Chyba wybiorę jednak Japoński Najgorzej zabrzmiał niemiecki i niestety nasz język gdzie dali jakiegoś szczeniaka
GTM 16 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada 4 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Tylko trzeba powiedzieć że ta nowa trylogia TR to jest strzelanka a nie gra przygodowa, no może jeszcze pierwsza część, a reszta to 90% strzelanki 10 % przygodowki. Trochę bzdura, właśnie ogrywam Shadow of the Tomb Raider i cały czas się zastanawiam po co tam tyle różnych broni, ulepszeń, perków związanych z walką, skoro strzelania to tam jest jak na lekarstwo. 2
AndrzejTrg 189 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Każdy inaczej odbiera dla mnie to już jest strzelanka. I co poradzę ? Nic . Tak jak dla niektórych ludzi piwo to nie alkohol Więc tu byśmy mogli się kłócić do śmieci, i każdy by umarł ze swoją racją.
Jaycob 363 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Ale ma rację. W Shadow prawie nic się nie działo i mnie wymęczył. Mylisz pewnie z Rise of the Tomb Raider. 2 1
AndrzejTrg 189 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Całkiem możliwe, ograłem tą nową trylogię i nawet nie pamiętam o co tam chodziło także pewnie macie rację.
GTM 16 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): Całkiem możliwe, ograłem tą nową trylogię i nawet nie pamiętam o co tam chodziło także pewnie macie rację. Ja to teraz ogrywam i też za bardzo nie wiem o co tam chodzi fabuła a zwłaszcza dialogi to poziom ubisoftu albo i gorzej. 1
AndrzejTrg 189 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Ja po przygodach z AC to już z automatu w grach skipowałem cutscenki, teraz się czasem zapominam przy soulsach i muszę na tubie oglądać 1
slafec 48 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu @azgan 1) Co to jest w ogóle za źródło? Pirat Nation powołuje się na Fandom Pulse. Wiarygodność 100%. 2) Mędrcy z X nauczają, żeby nie preorderować gier. Nagle nie ma preorderów i Ci sami mędrcy robią dramę, że szykuje się katastrofa 3) A tak na poważnie. Indiana na PC i Xboxie wychodzi Day 1 w GP, a na PS5 nie można jeszcze składać preorderów. 1
azgan 556 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @slafec w sumie to racjto jak się nad tym zastanowić 🤭
Jaycob 363 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Kolejna świetna gra MS 1-party się szykuje. Kiedyś ten Xbox przestanie wygrywać. Do 3x sztuka? ; ) Edytowane 3 godziny temu przez Jaycob 2
lamparcicho 332 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Poczytałem sobie trochę wrażeń z ostatniego pokazu i jeśli ten gość nie ściemnia to zapowiada się jak dla mnie kawał fajnej gry o co i tak nie będzie wcale trudno przy tych ostatnich padakach optymalizacyjnych podlanych marketingowymi kłamstwami. https://spidersweb.pl/2024/10/ogralem-indiana-jones-i-wielki-krag-wrazenia-opinia.html "Co najlepiej rokuje: -Cudowna grafika i taka dbałość o detale, że to aż niezdrowe -Rewelacyjne modele postaci, świetna mimika i niezłe dialogi -Obszary o otwartej strukturze z zadaniami i sekretami -Zaskakująco przyjemna walka kontaktowa, na pięści i przedmioty -Sprawiedliwe podejście do broni: wróg ginie od kulki, ty też -Twórcy nie mają graczy za idiotów, zagadki są na poziomie -Gra jest radykalnie lepsza niż wynika to ze zwiastunów Co powinno zostać poprawione: -Marketing! Gra jest cudowna, zwiastuny tego nie oddają -Przeciwnicy to głównie idioci -Linearne podziemia oraz grobowce -Cyfrowy Harrison Ford ma w sobie coś nienaturalnego -Ograniczenia open world: nietykalność NPC, niewidzialne ściany" Wg timera w appce Xbox gra w edycji premium będzie odblokowana 6 grudnia o 1 w nocy (jak Mikołaj będzie przechodził przez komin w chacie Harrisona Forda ) edit: jeszcze coś dopiszę a raczej dokleję tutaj "Po blisko trzech godzinach spędzonych z "Indiana Jones i Wielki Krąg" jestem pełen obaw, choć nie o jakość samej gry. Build, który ogrywaliśmy, miał swoje błędy, ale studio uprzedziło nas o tym, podkreślając, że nie jest to najnowsza wersja, a oni sami będą przez najbliższe miesiące intensywnie łatać wszystkie bugi przed premierą. Nie mam powodów, by im nie wierzyć – z doświadczenia pamiętam, że poprzednie gry z serii Wolfenstein były pozbawione większych problemów technicznych na premierę. Obawiam się, czy w tak krótkim czasie firmie uda się odpowiednio przedstawić ten tytuł, aby trafił do właściwej grupy docelowej – fanów Indiany Jonesa i gier pokroju "Hitman" czy "Deus Ex", a nie "Uncharted". Ale to jest zagadka, której nawet Indy nie rozwiąże." https://www.filmweb.pl/news/Pierwsze+wrażenia+z+"Indiana+Jones+i+Wielki+Krąg"-157914 Edytowane 30 minut temu przez lamparcicho
Phoenix. 331 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu https://planetagracza.pl/indiana-jones-i-wielki-krag-pre-ordery-dragon-age/
azgan 556 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, lamparcicho napisał(a): Co najlepiej rokuje: -Cudowna grafika... Aha, O.K 🤭
sideband 70 Opublikowano 22 minuty temu Opublikowano 22 minuty temu Po co komu recki i tak jest w GP.
Rekomendowane odpowiedzi