Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Jak będzie chodziło jak Wukong to będe zadowolony:)

Dopłacił ktoś do grania w piątek?

Jeszcze nie zwariowałem, aby dopłacać do GP 200zł. :E I na pewno nie będę wspierał tego rakowego trendu grania 3 dni wcześniej. :)

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

U mnie zainstalował 2 gówienka - dodatki.
Zielone = GRAJ... (na dysku parę kb w katalogu gry).

image.thumb.png.603e04568f4925b5cedf9dcc63534ebf.png

Errata! TERAZ łaskawie - pojawiło się "aktualizuj" = ciekawe co (?), jak nie zainstalował nic! nawet 1 MB na dysku, ale... poszło - teraz - 23:32 i ciągnie 113 GB.

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano

Z ciekawości, jak ściągacie przez MS store to działa pauza? Pamiętam kiedyś jak ściągałem forze4 i dałem przy jakiś 60% pauzę... skończyło się ponownym ściąganiem od początku... myślałem że to jakiś losowy błąd, machnąłem ręką i na nowo, ale los chciał że przy 90% znowu dałem pauze... szala goryczy się przelała...

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

Z ciekawości, jak ściągacie przez MS store to działa pauza? Pamiętam kiedyś jak ściągałem forze4 i dałem przy jakiś 60% pauzę... skończyło się ponownym ściąganiem od początku... myślałem że to jakiś losowy błąd, machnąłem ręką i na nowo, ale los chciał że przy 90% znowu dałem pauze... szala goryczy się przelała...

Działa to jak chce. Raz idzie dalej,raz od nowa:E

Opublikowano

Mi po 2 razie przy FH4 naprawdę puściły nerwy, olałem tak jak UGP, a  wtedy jeszcze nabite było sporo miesięcy. Od tego czasu nic nie ściągałem, i nic nie będę ściągać z tego dziadostwa, przynajmniej updejt windowsa jest poprzez coś innego, bo jak by był przez store to bym nie ryzykował :) 

Opublikowano
10 minut temu, Palladino1990 napisał(a):

Faktycznie jest RT only? Navi 1 I Pascal poległy? Czy jednak tylko adnotacja w wymaganiach a uruchomi się na kartach bez sprzętowego RT. Pewnie trzeba czekać na testy

Ta gra wychodzi także na Series S, więc nie przyjmowałbym się RT. Skoro tam zadziała to na mocniejszych PC tym bardziej.

Opublikowano
11 godzin temu, RTX5090 napisał(a):

PhysX się nie skończył, ludzie nie wiedzą tylko że jak grają to gry mają ten silnik zaimplementowany

RT będzie się rozwijać, coraz więcej produkcji ma RT, coraz więcej produkcji ma PT. Mamy też kilka gier opartych TYLKO o PT (nie ma rastera)

Mielibyśmy RT w każdej grze zaimplementowane na stałe jeśli deweloperzy skupili by się chociaż troszkę na optymalizacji a gracze nie byli by dymani od lat przez NV, która serwuje ludziom karty dla impotentów z obciętym rdzeniem do granic możliwości i to za cenę premium.