X360 2 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 6 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): PC? https://zapodaj.net/plik-yZT0CZ4BH0 Tak.PCGamePass
Jaycob 412 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 10 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Jak będzie chodziło jak Wukong to będe zadowolony Dopłacił ktoś do grania w piątek? Jeszcze nie zwariowałem, aby dopłacać do GP 200zł. I na pewno nie będę wspierał tego rakowego trendu grania 3 dni wcześniej. 1
JeRRyF3D 391 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) U mnie zainstalował 2 gówienka - dodatki. Zielone = GRAJ... (na dysku parę kb w katalogu gry). Errata! TERAZ łaskawie - pojawiło się "aktualizuj" = ciekawe co (?), jak nie zainstalował nic! nawet 1 MB na dysku, ale... poszło - teraz - 23:32 i ciągnie 113 GB. Edytowane 7 godzin temu przez JeRRyF3D
X360 2 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) U mnie już ściągnięte Edytowane 7 godzin temu przez X360
AndrzejTrg 242 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Z ciekawości, jak ściągacie przez MS store to działa pauza? Pamiętam kiedyś jak ściągałem forze4 i dałem przy jakiś 60% pauzę... skończyło się ponownym ściąganiem od początku... myślałem że to jakiś losowy błąd, machnąłem ręką i na nowo, ale los chciał że przy 90% znowu dałem pauze... szala goryczy się przelała... 1
AndrzejTrg 242 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Mi też działała ale wznowienie kończyło się, ściąganiem od nowa, no ale to już ze 6 lat temu było, także tak informacyjnie pytałem
ODIN85 485 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 4 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Z ciekawości, jak ściągacie przez MS store to działa pauza? Pamiętam kiedyś jak ściągałem forze4 i dałem przy jakiś 60% pauzę... skończyło się ponownym ściąganiem od początku... myślałem że to jakiś losowy błąd, machnąłem ręką i na nowo, ale los chciał że przy 90% znowu dałem pauze... szala goryczy się przelała... Działa to jak chce. Raz idzie dalej,raz od nowa
AndrzejTrg 242 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu To czyli wszystko w normie u MS
ODIN85 485 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Dłatego ja tam już nic nie tykam póki całe się nie ściągnie.
AndrzejTrg 242 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Mi po 2 razie przy FH4 naprawdę puściły nerwy, olałem tak jak UGP, a wtedy jeszcze nabite było sporo miesięcy. Od tego czasu nic nie ściągałem, i nic nie będę ściągać z tego dziadostwa, przynajmniej updejt windowsa jest poprzez coś innego, bo jak by był przez store to bym nie ryzykował
Rekomendowane odpowiedzi