RT jest skrojone pod konsole w tej grze dlatego jest bieda Przy PT tez chyba doszli do wnioski, że za dużo nie mogą dać bo będę slajdy dlatego to tak wygląda jak wygląda. Pewnie za jakiś coś może się pochwalą czy to ich własna implementacja czy jednak korzystali z kodu od NV lub modyfikacja kodu od NV.
Poza tym idTech to nie jest żaden magiczny silnik jakby pocisnęli bardziej Dooma to też by biednie działał bez RT czy PT, a to nie to chodzi w tego typu grach.
Z RT jest taki problem, ze dobrze wypalony raster potrafi wygladac super, wlaczajac RT mozna wtedy zobaczyc tylko subtelne efekty i roznica miedzy RT on/off zalezy od tego balansu jak zostala wykonana bazowa praca oswietlenia bez RT. Czasem mam wrazenie, ze ludzia myslac o RT maja jakies niewyobrazalne pojecie o zmianie grafiki, a RT daje po prostu bardziej naturalne i subtelne efekty poki co oraz ulatwia prace deweloperom. Dlatego takie PT w cyberku jest tak mocno widoczne bo jest pierdylion swiatel oraz spora urbanizacja gdzie swiatlo wpada miedzy "betonowe" konstrukcje. Wtedy dosc trudno z wieloma zakamarkami wypalic idealnie swiatlo bez RT.
U mnie identycznie. Aktualnie zwiedzam Watykan, a że nigdy nie byłem to przyjemnie popatrzeć na te wszystkie zabytki 😀 zauważyłem też jedną rzecz jeśli chodzi o sam sposób grania, np, jestem w jakimś miejscu gdzie muszę się skradać, alarmuje wszystkich, nie skradam się, nie walczę tylko biegnę przed siebie do punktu kontrolnego w którym odpala się cutscenka. Po cutscence w tym miejscu cichutko, jakby nigdy nic, nikt mnie już nie szuka, alarmu nie ma, jakby się to nie wydarzyło
Kurde, wlasnie sobie przypomnialem jak Wonziu na golasa tylko z hookclaws ubil Milene.
Zajelo mu to 343 godzin realnych. Zerkalem jak na poczatku jak walczyl ale po 2 miesiacach mi sie znudzilo. Pol roku potem ubil babe
Rekomendowane odpowiedzi