Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, PaVLo napisał(a):

Ja czekam do poniedziałku, gdy odbędzie się oficjalna premiera, a w związku z nią dostaniemy kolejny patch, wraz z Path Tracing, więc gra będzie jeszcze ładniejsza 🤠

Ten patch to o 1 w nocy będzie czy potem?

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
5 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Dotarłem do Egiptu fabularnie jest naprawdę świetnie wraz z pobocznymi. Czuć tu zew przygody i człowiek chce się dowiedzieć co dalej. Czarny koń tego roku bez dwóch zdań!

Zgadzam się z Tobą. Też już tam dotarłem ;) Dodałbym do powyższego, że jest też całkiem sporo humoru i to również uprzyjemnia rozgrywkę.

Zrobiłeś wszystko w Watykanie? U mnie tak na 90% skończony ale niedługo tam wrócę "na zakupy" i żeby wyczyścić wszystko. Zostały mi 2 skrzynki z kodami, sejf, kilka skarbów oraz parę notatek.

Mam wrażenie, że przeszedłem jakąś jedną grę a patrząc po wpisach w dzienniku to są okolice 1/3 dopiero :P 

Chciałbym żeby więcej takich gier wychodziło jeśli chodzi o poziom dopracowania i nie mam na myśli tylko optymalizacji.

Polecam i bardzo liczę, że zrobią kolejną część kiedyś, a najlepiej po nowym Wolfie mam nadzieję :) 

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, lamparcicho napisał(a):

Zrobiłeś wszystko w Watykanie? U mnie tak na 90% skończony ale niedługo tam wrócę "na zakupy" i żeby wyczyścić wszystko. Zostały mi 2 skrzynki z kodami, sejf, kilka skarbów oraz parę notatek.

Wszystko nie ale spędziłem tam chyba z 7h i zawinąłem dalej. Sporo tam ścian lizałem. ;)

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, azgan napisał(a):

Może i stara ale za to z RT/PT 🤭:lol2:

Uf, na szczęście. Jakby moja karta nie dawała rady, zawsze mogę się poratować Xboksem. :E  

Tak całkiem na serio, ma to sens, ponieważ gra obsługuje opcję, którą osobiście bardzo lubię - cross save. To akurat Microsoftowi wyszło, ich Play Anywhere może nie wspiera wszystkich gier, ale lista jest dość konkretna.

Edytowane przez Vulc
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
6 godzin temu, azgan napisał(a):

Zapłacić więcej za szybszy dostęp do gry po to żeby i tak czekać do premiery 🤭

Nie czytałeś moich postów wcześniej :woot:
Ja kupiłem klucz za ułamek ceny edycji Premium i dużo mniej nawet od samej podstawki, więc mogę czekać, bo nic na tym nie stracę przez najbliższy rok :cool:

Opublikowano
3 godziny temu, PaVLo napisał(a):

Nie czytałeś moich postów wcześniej :woot:
Ja kupiłem klucz za ułamek ceny edycji Premium i dużo mniej nawet od samej podstawki, więc mogę czekać, bo nic na tym nie stracę przez najbliższy rok :cool:

A czy ja cytowałem Ciebie :E?

Opublikowano (edytowane)

w 1440p chodzi mi spoko, ale wyświetlają się czasem jakieś duże czarne kwadraty, tak jakby źle któreś tekstury " ładował" , zasłaniają pół ekranu, zdarza się to najczęściej w tych scenkach/przerywnikach filmowych

jak przełączę na 1080 to wszystko cacy...

bawiłem się ustawieniami jakości i nic nie pomaga, na każdym to samo.

kwadraty.jpg

Edytowane przez miro