Indiana Jones i Wielki Krąg
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja nie mam kosztów poza leasingiem -
Przez huudyy · Opublikowano
ale oni nie mówią o zysku, tylko obrocie -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie tylko ja. Cały świat cybersec tak uważa To, że coś zostało wyprodukowane w Chinach nie oznacza, że zbiera dane dla Chin albo, że jest pod chińską kontrolą. To jest coś Co Ci ciągle umyka i dlatego ciągniesz tą bezsensowną dyskusję. Tak jak to sprawdzają badacze cybersec na całym świecie. Od wielu lat. Tak jak wykryto sprawy ukrytych modułów w Danii i Norwegii. Mam pewność, że w przypadku chińskiej motoryzacji wszystko co rząd chce trafia do chińskiego rządu W przypadku zachodniej motoryzacji można na 99% być pewnym, że do Chin nic nie trafia. A co do DataCenter MS - ja w moich subskrypcjach mam zaznaczone, że dane tylko w EOG. Podobnie moi klienci. I tak, jest problem fizycznego dostępu służb USA, ale ten problem został rozwiązany prawnie (DPF). Natomiast Chińczycy nie mają dostępu do danych klientów europejskich. Może do nieostrożnych prywatnych użytkowników. Skoro temat cyberbezpieczeństwa chińskich produktów jest Ci tak dobrze znany i uważasz go za istotny (tak przynajmniej wynika z tego co tu dziś napisałeś) to czemu go nie podnosiłeś wcześniej? Zamiast tego ciągle chińskiej motoryzacji broniłeś. -
Przez leven · Opublikowano
Może, jak napisał Caleb, w opcjach gry wyłącz Nvidia Hairworks RT masz włączone ?
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi