Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Kolejne pozytywne recki 👍

Indiana Jones i Wielki Krąg – recenzja. Przygoda, na którą czekałem całe życie

https://cdaction.pl/recenzje/indiana-jones-i-wielki-krag-recenzja-przygoda-na-ktora-czekalem-cale-zycie

Znakomita przygoda nie tylko dla fanów klasyki

https://www.eurogamer.pl/indiana-jones-i-wielki-krag-recenzja

Edytowane przez PaVLo
  • Like 1
Opublikowano

Nie ma na razie za dużo tekstów od największych serwisów, ale sporo pozytywnych informacji wypływa na światło dzienne. Jest też trochę tych niech chłodniejszych, dotyczących głównie słabego AI przeciwników czy zagadek, które powinny być nieco bardziej wymagające. Strzelanie też podobno nie porywa. Poczekamy na kolejne opinie.

Opublikowano

Ale Wy dobrze wiecie że recenzje są o dupę rozbić, gdzie takie rzeczy jak optymalizacja/blędy/AI itp itd są pomijane w końcowej ocenie, a to powinno mieć znaczy wpływ właśnie na nią...

I w recenzji napisane jako plus że na sprzęcie z górnej półki chodzi jak złoto... to jest śmiech na sali... 

Mimo że tak nie zagram to poczekam, aż ktoś tutaj coś od siebie napisze.

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Ale Wy dobrze wiecie że recenzje są o dupę rozbić, gdzie takie rzeczy jak optymalizacja/blędy/AI itp itd są pomijane w końcowej ocenie, a to powinno mieć znaczy wpływ właśnie na nią...

I w recenzji napisane jako plus że na sprzęcie z górnej półki chodzi jak złoto... to jest śmiech na sali... 

Mimo że tak nie zagram to poczekam, aż ktoś tutaj coś od siebie napisze.

A jakie oceny miało Rdr2 a jaki był stan gry?

Tak to teraz wygląda.

Opublikowano (edytowane)

Od chyba 20 lat się recenzjami nie sugeruje, ale stan gry? Jak to na gtx970 z mixem high-med śmigało jak złoto, słynnego błędu gfx nie uświadczyłem, a grałem od premiery, także nie wiem co masz na myślisz pisząc "stan gry"...

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a):

Wiemy, wiemy, tylko co to zmienia? Jak ktoś nie czyta tekstu tyko leci od razu na dół po "cyferkę", sam sobie jest winien. O słabym AI akurat w kilku tekstach wspominano dość otwarcie, dodatkowo to nie jest produkcja "nietykalna" jak molochy AAA od największych producentów. Jeśli będzie co pocisnąć, to nie ma tutaj żadnego parasola. A jak gracze dostaną to w swoje ręce, będzie mniej więcej wiadomo z czym mamy do czynienia. 

• Like 1
Opublikowano

No właśnie nic :/ No ale ocena to jest całokształt i jak podstawy leżą i kwiczą czym jest np. optymalizacja czy AI, no to sory ale ocena 8-9 nie powinna mieć miejsca, a jeszcze w plusach napisać że "na sprzęcie z górnej półki chodzi jak złoto" jest lekkim nieporozumieniem. Ja rozumiem że testują pewnie wersje przed premierowe, to tam pewnie baboli jest jeszcze więcej, no ale to też trzeba ująć. To tak jak napisać że ktoś splunął Ci w twarz, ale ślina miała smak coli, a że lubisz cole to chcesz więcej :) 

Opublikowano

Wiadomo, część recenzji jest zwyczajnie mierna, w części autorzy chronią dupę swoją i całego serwisu, wystawiając ocenę końcową wyższą niż to wynika z tekstu. Klasyczna, znana od dawna zagrywka, bo to cyferki idą w świat. No, ale jest GP, więc opinii od graczy raczej nie zabraknie. 😊

Opublikowano
1 godzinę temu, Vulc napisał(a):

Wiadomo, część recenzji jest zwyczajnie mierna, w części autorzy chronią dupę swoją i całego serwisu, wystawiając ocenę końcową wyższą niż to wynika z tekstu. Klasyczna, znana od dawna zagrywka, bo to cyferki idą w świat. No, ale jest GP, więc opinii od graczy raczej nie zabraknie. 😊

Większa część i też dla kogoś ocena 1/10 może być dla drugiej osoby 10/10 także każdy oceni pod własnym względem albo recenzji kogoś z kim się zgadza. I recenzje "molochów" są jak mówiłem o kant pupy rozbić i sobie poczekam aż tutaj niektórzy napiszą coś od siebie.