Wiedźmin 3: Dziki Gon
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
MG HS/HS2 Klub Polska Piotr Płuciennik · Snedrpotso2127i8g153z1g086ldath933682f303uil0g2mg.mo03 g73ai · Hs2. Dwa pytania 1.Rano lub jak długo stoi to po ruszeniu hamulce trą/szumią. Jak chwile pojeździ to dźwięk znika. Normalne czy na serwis? 2. Tylne czujniki parkowaniu reagują z opóźnieniem. Jak dojeżdżam do przeszkody to tak jakby "pikało" o sekunde za późno. Raz nawet uderzyłem na szczęście w miękką przeszkode i zapikało jak juz było za późno. Ten typ tak ma? Jakub Wojtasiewicz Obiecujący współautor 1. normalne że robi się nalot na tarczach od stania (mój większość czasu stoi to i czasem lubi potrzeć na początku jazdy ), a jeszcze od kiedy jest zimno, drogi zawalone piachem i błotem mam tak samo z hamulcami, także się nie przejmuj to po paru hamowaniach od ruszenia ustaje 2. ten typ tak ma, trzeba brać poprawkę na te 1-2 sekundy do powiadomienia dźwiękowego /ktoś wie jak się bierze poprawkę na czujniki? / **************************** -
Przez MaxaM · Opublikowano
Jeśli karta jest słabo zaprojektowana, to zawsze będzie opadać bez podpórki. Mi kiedyś 2070 opadła dość mocno, a to przecież jest bardzo mała karta według dzisiejszych standardów -
Przez copyname · Opublikowano
Uff. Gierka skończona. Ciężko było ale udało sie na początku fajnie sie strzelało, ale im dalej w las tym gorzej. dialogi to od pewnego momentu typpwy skip. O ile 1 części nie mogłem przemoc sie i skończyć, to z druga poszło lepiej. Typowy sredniaczek... -
Przez VRman · Opublikowano
Jestem za ograniczeniem. Jestem też za tym, żeby odpowiedzialność za dzieciarnię ponosili rodzice, a nie wszyscy, bo rodzice dali dupy i nie ogarnęli. Takie przepisy nie są po to, żeby chronić Wasze biedne dzieciątka, tylko po to, żeby korpo i rząd miały dokładne i potwierdzone dane o użytkowniku. Już sobie fejsa na fake'owym koncie nie obejrzysz. Youtube'a też nie obejrzę przy filmiku o wojnie, bo wywala weryfikację wieku. No ale lewa strona będzie skakać z radości, że ich pociechy będą miały lepiej. A że te pociechy będą i tak napierdzielać w GTA VI wirtualne masakry wszelkiego typu, że będą miały ryte banie dzięki farmom troli itp. to wywalone, niech się szkoła i rząd martwi, ja mam pracę, ni mom czasu". Na wybory też ni mom czasu, nie interesuje mnie ta polityka. To ostatnie to cytat od gościa który na chlanie co drugi dzień ma czas. -
Przez Camis · Opublikowano
Tak, Nawrocki musi się na to zgodzić.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi