Wiedźmin 3: Dziki Gon
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bofff · Opublikowano
ja to bym ten dół rozmontował połączył gora-dół tymi bliższymi portami do karty wyszedł tym dalszym z dołu jedną L wrócił z CPU płasko i zawinął przy porcie i tam wstawił z tyłu FLOW chyba, że chciałeś te rurki exponować masz jakieś foty z płynem i podświetleniem? jakieś fajne refleksy? -
Przez Nex1M · Opublikowano
Sprawdz banding na 240hz vs 280hz zobaczysz ze na 240hz jest znacznie mniejszy ;p -
Przez MJRegul · Opublikowano
Nadszedł ten moment. Nie będę czekał na niewiadomo co bo mnie parę stówek nie zbawi a się kasa przyda więc na sell idzie moj 4070TiS po roku znajomości. Zostaję z tym strasznym malutkim 5070 FE Pełen zestaw w pudełku z podpórką oprócz 3 zaślepek portów DP/HDMI. Ostał się jeden i osłona złącza PCI-E. Resztę pewnie kot pogryzł. Na obudowie karty bardzo delikatne ryski od wyjmowania/wkladania i ogólnego grzebania w obudowie a to lakierowane amelinium więc o ryski łatwo. Wysyłam przez paczkomat do innego paczkomatu po wpłacie konto/BLIK na nr tel. (20zl KW) lub InPostowym kurierem za pobraniem pod drzwi, nadanie też w paczkomacie (35zl KW). Cena? Powiedzmy startowo 3500 do małego nego? Nowa pasta na rdzeniu - MX4, nałożona pod koniec 2025, stara roczna była sucha jak wiór. Nalepka na śrubce zdjęta delikatnie i naklejona ponownie. Nie podmieniana na zamienniki. Karta absolutnie wyczyszczona z kurzu w środku i na zewnątrz na ile oczy i pędzelki pozwoliły. Fucktura zakupu z 16.02.2025 z Euro RTV w pliku pdf albo mogę wydrukować na papirusie. -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Porównanie mocy, szybkości i czasu ładowania Volkswagena ID.7 zależnie od temperatury: mocno ujemna oraz blisko zera: -
Który zasilacz 850W ATX 3.1? Miał być MSI MPG, miał być Seasonic GX... a zostaje Pure Prower 13M? :O
Przez Tankietka · Opublikowano
To PSU, chyba czujnik jest walnięty.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi