Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
15 minut temu, Phoenix. napisał(a):

DLC jesli wyjdzie to bedzie wstepem do marktingu wieska 4 wiec predzej blizej premiery lub startu kampani wieska nic teraz ;) 

To może być całkiem dobre zagranie ze strony wydawcy najpierw wydadzą dodatek do Wieśka 3 żeby wszystkim przypomnieć o tytule podkręcą temat i nagle wypuszczą bombę czyli zapowiedź Wieśka 4 :) 

Opublikowano

Jak ja nie cierpię takiego sarkazmu z d00py.
Takie teksty, to można do polityków za ich "kilometrówki" bez posiadania auta, 20K miesięcznie na biura poselskie... które nieistnieją.

A w przypadku REDów = może po prostu - zrobili ZAJEBISTĄ GRĘ (!) = uczciwie zapracowali !!! = do dziś odcinają kupony i zarabiają na dobrze wykonanej wcześniej pracy.

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Takie teksty, to można do polityków za ich "kilometrówki" bez posiadania auta, 20K miesięcznie na biura poselskie... które nieistnieją.

A w przypadku REDów = może po prostu - zrobili ZAJEBISTĄ GRĘ (!) = uczciwie zapracowali !!! = do dziś odcinają kupony i zarabiają na dobrze wykonanej wcześniej pracy.

ja- gdyby od 2015 roku dodawali nowe DLC to bym ciupał w ta grę jak wściekły gdyby trzymała poziom do do tej pory bym kupował kolejne historie, dlatego nigdy nie pojmę dlaczego odpuścili po dwoch dlc :(

Opublikowano

To prawda. Ja brałbym KAŻDE kolejne DLC i w mojej ocenie to są NAJLEPSZE DLC w historii gamingu.
Niemal "nowe" gry. Żadnej łatwizny, żadnego copy / paste. IMO rewelacja. Brałbym, jak ruski niklowany rower!

I w mojej ocenie, taki DLC do W3 jeszcze się pojawi, ale - jak kilku tu wyżej zasugerowało - tuż przed ogłoszeniem W4 i jako rozbiegówka do niego.
a) przypomni o sadze
b) napędzi W4
c) i... jeszcze "przy okazji" dopełni sakwę z kasą ;)

• Upvote 1
Opublikowano
23 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

DLC jesli wyjdzie to bedzie wstepem do marktingu wieska 4 wiec predzej blizej premiery lub startu kampani wieska nic teraz ;) 

Pewnie nie wyjdzie i tyle, ale co się ludzie nakręcą o tym DLC przez lata, to ich :D 

Opublikowano
2 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a):

Chyba mnie źle zrozumiałeś. Miałem na myśli, że postawili sobie bardzo wysoko poprzeczkę jeśli chodzi o zarobki firmy, żeby była możliwość wypłaty premii i przecież nie wyczarują tych zarobków z kosmosu. Zapewnie zakładają, że jest to realne skoro taki pułap został ustawiony, więc oprócz Wiedźmina IV spodziewam się dodatku do III.
https://www.wirtualnemedia.pl/cd-projekt-ile-zarabiaja-menedzerowie-nowy-program-motywacyjny-na-2026-rok,7253900317083968a

Mnie to nie obchodzi ile zarabiają, niech sobie nawet latają odrzutowcami, jak DLC będzie dobre to bardzo chętnie je kupię, bo uwielbiam ten świat - przeczytałem wszystkie książki i przeszedłem III z dodatkami :D

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
25 minut temu, mazi636 napisał(a):

Chyba mnie źle zrozumiałeś. Miałem na myśli, że postawili sobie bardzo wysoko poprzeczkę jeśli chodzi o zarobki firmy, żeby była możliwość wypłaty premii i przecież nie wyczarują tych zarobków z kosmosu. Zapewnie zakładają, że jest to realne skoro taki pułap został ustawiony, więc oprócz Wiedźmina IV spodziewam się dodatku do III.
https://www.wirtualnemedia.pl/cd-projekt-ile-zarabiaja-menedzerowie-nowy-program-motywacyjny-na-2026-rok,7253900317083968a

Mnie to nie obchodzi ile zarabiają, niech sobie nawet latają odrzutowcami, jak DLC będzie dobre to bardzo chętnie je kupię, bo uwielbiam ten świat - przeczytałem wszystkie książki i przeszedłem III z dodatkami :D

też uwielbiam ten świat, i świat z gry/ 

ja zacząłem od gier, więc kiedy czytałem to czułem taką immersję, bo większośc postaci widziałem w grze/grach, wieć dla mnie czytanie to bylo jak DLC, przeczytałem ze dwie pierwsze, których wcale nie pamiętam, ale pamiętam, że czytać po graniu to był czad totalny. 

a co do samej gry i DLC... jak już wspomniałem, nigdy nie pojmę co tam się wydarzyło- dostając takie sygnały, że ludzie kochają ich dodatki i wprost mówili, shut up and take my money, woleli pójśc w innym kierunku... takich jak ja, czy Ty są pewnie miliony, na których mogliby zarazbiać jak na diablo sezonach... sorry jesli porównanie z tyłka 

myślałem, że Crimson będzie moim nowym W3, ale niestety... nie ma na świecie drugiej takiej gry :( i nie będzie. 

• Like 3
Opublikowano
2 godziny temu, Tomek_ITH napisał(a):

No nie wiem. Nie ogłaszali by nowego dlc na strimie poświęconym 10 rocznicy krwi i wina. Dziwne by to było.:boink: Ewentualnie pod koniec jakaś mała wzmianka i pełna prezentacja na tym pseudo e3.

Bo zadnego DLC nie oglosza na tym stream ;)