Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Po blisko 350 godzinach ukończyłem w końcu W3 wraz z dodatkami. Poziom tak podstawki jak i samych dodatków niesamowity ale wiem jedno, do czasu premiery GTA VI koniec z dużymi grami, trzeba trochę zmniejszyć backlog :E

Swoją drogą wszystkiego się spodziewałem patrząc na to jak kreatywni byli twórcy ale "dziewczynka z towarem" to nawet mnie zaskoczyła 8:E

Edytowane przez Kris194
  • Like 1
Opublikowano
55 minut temu, Kris194 napisał(a):

Po blisko 350 godzinach ukończyłem w końcu W3 wraz z dodatkami. Poziom tak podstawki jak i samych dodatków niesamowity ale wiem jedno, do czasu premiery GTA VI koniec z dużymi grami, trzeba trochę zmniejszyć backlog :E

Swoją drogą wszystkiego się spodziewałem patrząc na to jak kreatywni byli twórcy ale "dziewczynka z towarem" to nawet mnie zaskoczyła 8:E

Ile to zajmuje czasu 350 godzin razem z dwoma dodatkami ja nie dawno włączyłem od nowa mam dopiero 3 godziny grania do 2027 roku tego nie skończę z moim podejściem do grania :( . jakoś Seria Mass Effect szybko mi poszła . A codziennie sobie mówię usiądę wieczorem do Wieśka 3 i co nic z tego 

Opublikowano
8 godzin temu, Kris194 napisał(a):

Cwaniara :E  Mnie też zatkało, jak pierwszy raz w bajkowej planszy zagadałem do tej małej :) 

Opublikowano

Mi pierwsze przejście podstawki + potem dodatki zajęło jakieś 160 godzin z tego co pamiętam. A tak w ogóle mogliby rzucić jakieś info odnośnie tego nowego dodatku, bo cicho się o tym zrobiło ostatnimi czasy :) 

Opublikowano
W dniu 8.05.2026 o 09:55, Pavel87 napisał(a):

Mi pierwsze przejście podstawki + potem dodatki zajęło jakieś 160 godzin z tego co pamiętam. A tak w ogóle mogliby rzucić jakieś info odnośnie tego nowego dodatku, bo cicho się o tym zrobiło ostatnimi czasy :) 

A jak usiadłeś do niego to na ile godzin dziennie ?? . Kiedyś potrafiłem cała noc jedną grę męczyć a dziś nie daje rady nie wiem może wiek już nie ten na granie całe noce albo nic już mnie nie może zaskoczyć 

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)

@ChudyXp pierwsze przejście to miałem jeszcze przed pojawieniem się dzieci więc było trochę tego czasu :E Pamiętam, że jak odpaliłem pierwszy raz Wiedźmina 2 o 9 rano to wyłączyłem dopiero o 23 ;) Ale to było dawno temu. Ostatnio przeszedłem Wiedźmina 3 z dodatkami po raz czwarty. Grałem tak ze 3 godziny tygodniowo. Zajęło mi to praktycznie rok :) 

Edytowane przez Pavel87
  • Like 1
Opublikowano
31 minut temu, Pavel87 napisał(a):

Ostatnio przeszedłem Wiedźmina 3 z dodatkami po raz czwarty. Grałem tak ze 3 godziny tygodniowo. Zajęło mi to praktycznie rok :) 

Dokładnie tak samo jest ze mną. Też w długie gry gram rok albo i dłużej często, niestety w kilka na raz, co jeszcze wydłuża czas gry. Ostatnio jednak podjąłem męską decyzję i uznałem, że dość pograłem w tasiemce UBI - Valhalla, Oddyssej, Mirage, Far Cry 6 i AC: Shadows uznałem za skończone i zdeinstalowałem. Zostało jeszcze parę mniejszych gier, które chcę ograć przed W3 DLC, GTA 6 i W4.

Opublikowano

Do W4 to zdążysz jeszcze dużo gier przejść :P

Ale ja w sumie też zrobiłem sobie chwilę przerwy od AC Shadows. Ale nie dlatego że mnie męczy czy coś w tym stylu. Stwierdziłem, że czas dokończyć inne wcześniej rozpoczęte tytuły bo kilka ich czeka w kolejce :) Ostatnio skończyłem Mafię Old Country, teraz wróciłem do Mafia Remake, na pewno jest DDR2 do dokończenia (choć tu z drugiej strony jakoś nie chce iść w stronę końca fabuły :placz2:) i jeszcze parę tytułów będzie.

Opublikowano
38 minut temu, miro napisał(a):

11lat dzisiaj...

"Patrzę na was głodnych, przerażonych....   "

a o DLC cisza...

Jakoś mi się wierzyć nie chce że nagle po 11 latach CD Projekt się obudził i wypuści kolejny dodatek do Wieśka 3 grą się trzyma jak na swój wiek  ale przez ten czas mieli inne zajęcia niż kolejny dodatek do Wieśka np łatanie CyberPunka 2077 

Opublikowano

Warto zauważyć, że w zeszłym roku mieliśmy 10 rocznicę i że koncerty 10 rocznicowe ciągle jeszcze trwają na świecie. Myślę, że ta siódma, ósma czy jedenasta rocznice są bez znaczenia. A zapowiedź DLC pojawi się, gdy mało kto będzie się spodziewał. O ile rzeczywiście coś takiego powstaje.

Opublikowano
5 minut temu, tgolik napisał(a):

A zapowiedź DLC pojawi się, gdy mało kto będzie się spodziewał. O ile rzeczywiście coś takiego powstaje.

Wyjdzie wtedy kiedy każdy będzie się najmniej tego spodziewał . Właśnie o ile powstaje jak na razie mamy same plotki żadnego potwierdzonego Info 

Opublikowano
1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

Mówiłem że nie wyjdzie.

CD Projekt ma pewnie teraz inne plany niż wskrzeszanie gry sprzed 11 lat :) czekaj czekaj a w tym samym roku nie było przypadkiem premiery GTA V ?? 

Opublikowano
10 minut temu, Pavel87 napisał(a):

@ChudyXp, tak GTA V na PC również wyszło 11 lat temu :) Dla obu tych gier wtedy zmieniłem kartę graficzną na mocarnego GTX-a 970 od MSI z 3,5GB ramu (bo pół wisiało w próżni) :E 

Wieśiek 3 u mnie śmiga na kompie z sygnaturki nad GTA V się zastanawiam bo nie wiem czy pójdzie a szkoda kasy do tego już grałem na PS 3 :( . Ta stronka https://www.systemrequirementslab.com/cyri mówi że niby tak