Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, voltq napisał(a):

Polecacie jakies nowe mody do w3? albo jakis zestaw ?

Ktos mnie przebija :D?

wiedmzin.jpg

1722h i nawet 100% nie biłeś. :E

Sporo zmarnowanego czasu. :E  Ja nie wiem ile można grać w jedną grę. Rozumiem multi, bo co sesja to inna rozgrywka i wyzwanie, ale single player?  

Opublikowano

Ja tam wolę grać w fajną grę tak długo, jak długo sprawia mi to przyjemność, niż testować dziesiątki średniaków. Nie dziwią mnie setki godzin w Wieśku czy Cyberpunku. Niektórzy nawet w RDR 2 wykręcają ponad tysiąc godzin (np. UV ostatnio się pochwalił na streamie).

I do W3 i do CP łatwo jest wrócić i pobiegać po świecie przez kwadrans czy godzinkę, bez zobowiązań.

• Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano
15 minut temu, Jaycob napisał(a):

Sporo zmarnowanego czasu. :E  Ja nie wiem ile można grać w jedną grę. Rozumiem multi, bo co sesja to inna rozgrywka i wyzwanie, ale single player?  

Pewnie benchmarki robil :E 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, tgolik napisał(a):

Ja tam wolę grać w fajną grę tak długo, jak długo sprawia mi to przyjemność, niż testować dziesiątki średniaków. Nie dziwią mnie setki godzin w Wieśku czy Cyberpunku. Niektórzy nawet w RDR 2 wykręcają ponad tysiąc godzin (np. UV ostatnio się pochwalił na streamie).

I do W3 i do CP łatwo jest wrócić i pobiegać po świecie przez kwadrans czy godzinkę, bez zobowiązań.

Nuuuuuuda. Mnóstwo gier wychodzi rocznie i przynajmniej kilka nich jest dobrych/bardzo dobry. Ogrywanie ciągle tego samego jakoś sobie nie wyobrażam.

Godzinę temu, Roman_PCMR napisał(a):

Pewnie benchmarki robil :E 

Przy nowszym sprzęcie to już chyba lepiej robić w CP77.:E

Edytowane przez Jaycob
  • Upvote 2
Opublikowano
2 godziny temu, Jaycob napisał(a):

Niektóre trofea są mozolne np te z kuszą albo zrzuceniem z skały za pomocą znaku aard

• Upvote 1
Opublikowano

Ja nie przywiązuję żadnej wagi do trofeów, zwykle kończąc gry mam 20-40%. W CP i W3 mam ok. 90 % i nigdy nie osiągnę więcej, bo np. nie widzę żadnego sensu w kupowaniu wszystkich samochodów w Cyberpunku. Platynowanie gier wydaje mi się absurdalną czynnością, czymś porównywalnym (pewnie wg wielu) do grania 500 godzin w Wiedźmina 3 (ale to akurat lubię).