Wiedźmin 3: Dziki Gon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez larry.bigl · Opublikowano
Kuga w środku od początku wygląda paskudnie zaciekawiła mnie po prostu ilość egzemplarzy nagle pojawiających się na rynku. Na pewno nie jest to samochód który bym brał pod uwagę. Jak już odkuje trochę finanse po budowie i urządzeniu domu to niestety drugie auto musi wlecieć ASAP do miasta bo mój portfel płacze na stacji. Tankuje 3x w miesiącu pod korek z mam zbiornik 80L gdy kupowałem 211 nie sądziłem że aż tyle będę musiał jeździć po mieście. Żłobek mieliśmy pod nosem, sklepy tak samo. Potem pojawiła się druga pociecha której żłobek jest dalej + budowa i się zaczęło tankowanie ponad miarę. No nic, jeszcze z dwa, maks trzy miesiące i kupię coś do miasta. Trochę żałuję momentami, że dałem ojcu w203 bo ona w mieście brała połowę tego co 211 z V6 211 zostanie z nami na trasy i dalsze wypady bo mimo że staruch to się nim dobrze jeździ w setupie 2+2+pies w bagażniku. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Ja już skończyłem. Tego typu przepychanki na ściany tekstu są i tak nie w moim stylu. Ja wolę w 20 słowach lub niej. -
Przez Qrdello · Opublikowano
To jest kolejny YTber, który jedzie po wszystkim równo byle się kliknięcia zgadzały, ale z drugiej strony jak popatrzysz nieraz na przebitki to ma wszystkie te sprzęty i z nich korzysta często to też robi materiały typu: po roku z ... (ps5 iphone 15 samsung s24 etc), gdzie okazuje się że skoro się jednak sprzedało coś i ludzie chętnie kupowali pomimo jego pomyj, to warto zrobić rok z żeby znów mieć kliknięcia raczej kolesia omijam Posiadam starszy model Pulse 3D, ten z premiery PS5 - i powiem szczerze od 3 lat zero problemów z łącznością. Używam i na PS5 i na PC, teraz w PROsiaku przez rozgałęźnik usb-c na froncie, bo nie chcę żeby wrzątek wiał na dongle'a z tyłu, i działają jak złoto. Zero zakłóceń czy rozłączania. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Przecież na tym filmiku z pociągiem jest pokaz slajdów, jak ktoś tego nie widzi to widać że się wychował na 30fps na konsoli. Może na czas gry, spróbuj wyłączyć defendera ? Może na próbę: wywalcie wszelkie sterowniki/programy związane z argb, płyta, gpu itp, wyczyście system Ccleaner/ddu, i zainstalujecie sterownik grafiki przez program nvslimer, zaznaczone 2 opcje co są pogrubione na czarno, sterownik chipsetu z strony AMD, jeśli macie najnowsze biosy, i windowsa to najnowszą wersję, jeśli bios starszy i windows nie 24h2 11 to przedostatnia wersję. Do tego sterownik lan i audio bezpośrednio z strony producenta tych podzespołów, nie z strony od płyty głównej. I sprawdźcie, czy sytuacja się nie polepszyła. Temat jest na prawdę trudny, tym bardziej jak się nie ma sprzętu w ręku. Podejrzewam, że bym to naprawił w 2-3 dni, tym bardziej że mam sprzęt z którego mogę podmienić części, i w szafie też mam jakieś graty w pełni sprawne pod am5. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
U mnie brak rozczarowan, powody sa dwa: Pierwszy to taki , ze w ciagu 2024r ogralem chyba tylko 3-4gry i byly to tak naprawde pewniaki, drugi to taki, ze nie tykam tego syfu co wychodzi i nie lapie sie za cos co jest zle oceniane na premiere.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi