Pavel87 213 Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, aureumchaos napisał(a): No wygląda nexdżenowo ale sterowanie, walka to drewno takie jakby się w jakąś Indie grało xD.... Nie wiem czy do końca się przyzwyczaję... Po prostu drewno... Wiele negatywnych rzeczy o walce w Wiedźminie 3 można powiedzieć, ale chyba nigdy nie słyszałem, że drewno Co do walki to polecam tego moda, który zmienia co prawda animacje walki samej w sobie, ale samo to już sporo "daje": https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/8153?tab=description Jeśli chodzi o LM to polecam E3 2014 Lighting Mod v3 Edytowane 17 godzin temu przez Pavel87 1 2
leven 52 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Jak przeczytałem "drewniana walka" od razu, albo jeszcze szybciej przypomniał mi się styl walki w grze ELEX Ale Wiedźmin ? 1
Vulc 647 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Drewno może nie, ale nie jest to specjalnie porywający system walki. Na dłuższą metę robi się męczący.
caleb59 402 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Na padzie gra się o wiele wygodniej niż na myszy i klawie. Moim zdaniem można lepiej wyczuć przeciwnika, wszelakie uniki i ciosy. Widziałem o wiele gorzej zrealizowaną walkę w grach - tutaj jest na akceptowalnym poziomie moim zdaniem ale tylko pod warunkiem grania w to na padzie.
leven 52 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Godzinę temu, Pavel87 napisał(a): Wiele negatywnych rzeczy o walce w Wiedźminie 3 można powiedzieć, ale chyba nigdy nie słyszałem, że drewno Co do walki to polecam tego moda, który zmienia co prawda animacje walki samej w sobie, ale samo to już sporo "daje": https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/8153?tab=description Jeśli chodzi o LM to polecam E3 2014 Lighting Mod v3 Wgrałem moda na walkę i akurat ropucha z kanałów miałem na wyzwanie i później tego czarownika z Ofiru. Czy system walki nie jest teraz jak by to ująć "zmieszany" jako zarazem słabe i mocne ciosy ? Wiedźmin dwa razy z rzędu uderzał od góry i rozmontował gościa na amen Fajne, zostawiam Dzięki. 1
Vulc 647 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 23 minuty temu, caleb59 napisał(a): Na padzie gra się o wiele wygodniej niż na myszy i klawie. Moim zdaniem można lepiej wyczuć przeciwnika, wszelakie uniki i ciosy. Widziałem o wiele gorzej zrealizowaną walkę w grach - tutaj jest na akceptowalnym poziomie moim zdaniem ale tylko pod warunkiem grania w to na padzie. Nigdy nie grałem w W3 inaczej niż na padzie. Tak, są gry które robią to gorzej, nadal jednak jest tutaj spore pole do poprawy. 1
Sebastiansbk 33 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu W3 idealnie nie jest natomiast w2 to była dopiero padaka jeżeli chodzi o walkę. 1
Marvf 6 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Czy jest gra z której taki wiedźmin 3 lub nadchodząca 4ka powinna czerpać/wzorować się?
aureumchaos 147 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Gram na padzie... No to bieganie jest jakieś za szybkie? Jakoś tak tymi nogami dziwnie przebiera i pochylony jest... Nie wiem jak to opisać. Czy to może kamera tak dziwna jest? Przy walce też tak jest. Po takim HZD czy FW jakoś tak dziwnie jest. Sprawdzę tego moda na walkę. Edytowane 6 godzin temu przez aureumchaos
Rekomendowane odpowiedzi