Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Black Ops ktory slynie z najlepszego zombie i jest wpsiany w niego jako rdzen bo tym tez ta seria glownie zaslynela nie pasuje ci do coda  :hihot:

Czas odpocząć od Ciebie . Panie znawco upgradu PC :E a może downgradu.

Ale odpowiem Ci po prostu mi nie pasuje i tyle :E bo jestem przejedzony zombiakami wszędzie. Jak chce zombiaków to idę na Dying light :E .

Edytowane przez z1k
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
31 minut temu, sideband napisał(a):

Nie rozumiem skąd ból dupy o tą misje skoro jest spoko. Do tego te patenty m.in z Dooma i Condemned.

Nie jest spoko i dodane z d...  Do multi może być. Bez tego singiel by się obronił tak czy siak.

Opublikowano (edytowane)

zacząłem grać w tego singla (BLACK OPS 6 KAMPANIA) rozwiązałem te zagadki w safe-housie (z wyjątkiem nietoperzy bo juz mi sie nie chciało) i robie misje, przeciwnicy i strażnicy głupi jak but (w tej materii jest totalna stagnacja od wielu lat w grach niestety) ale jakaś tam zabawa jest (pistolety są zbyt precyzyjne na dystans jak na moje oko, totalnie arcadowo to zrobili), graficznie mocno nierówny, np niektóre postacie i wnętrza swietnie wykonane a inne elementy wyglądają jak z epoki PS3 (np skały wokół naszego domu wyglądające jakby były zrobione z pogniecionego kartonu pomalowanego błyszczącą farbą)

Edytowane przez Oldman
Opublikowano (edytowane)

To chyba by było na tyle. RIP BO6. Świetny start ale dalej było gorzej. Słaby kontent, rozmycie tożsamości gry pierdyliardem kolorowych skinów, utrata klimatu. Ciasne mapy, trzymający za mordę SBMM. 

Dla mnie to koniec tej gry. Umarła. BO7 za rogiem ale w tym roku już go nie kupię. Battlefield 6 jest lepszy.

a97tfc.jpg.2d2469c0aeb75977705cf5a3e37057aa.jpg.e39f0ee0ec062df0fdc8d080b21d5619.jpg

Edytowane przez Funky Koval
Opublikowano

Nie zdążyłem przejść całej kampanii w BO6 za frajer :), ale muszę przyznać, że pomimo typowego dla CoD chaosu i jak na mój gust zbyt Doomo- czy też quako-podobnej rozgrywki (aczkolwiek dawniej, z respawnami wrogów, było jeszcze gorzej) bardzo brakuje mi takich singlowych, mniej lub bardziej liniowych shooterów, zwłaszcza w klimatach militarnych. Owszem, etap z halucynacjami był przegięty (przekokszony zwłaszcza jeden mini-boss, pozostali w sumie też, choć tu już nie ze względu na trudność, ale na klimat), typowo skradankowy w kasynie irytujący... ale i tak szkoda, że juz takie gry nie powstają.

Ja rozumiem, że w segmencie indie trudno byłoby o filmowe akcje i fabułę (aczkolwiek o fabułę w ogóle już nie, o klimat tym bardziej), ale zagrałbym w końcu w coś, co nie jest FPP rogalem... - skoro rynek AAA kompletnie niedomaga (albo trzyma od 10-15 lat ceny z d... - patrz seria CoD :/).