Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Ja też nie korzystałem z poradników. Gra ma tyle pomocy o których wspomniałem, że to powinno wystarczyć. Ty masz swój sposób na tego typu "problemy", ja zaś używałem właśnie duchów/npców w tego typu grach, nawet w Lies of P, tylko na niektórych bossach nie mogłem. 
Z ciekawości zapytam o ile pamiętasz, ile musiałeś wbić poziomów by pokonać bossa, pytam z czystej ciekawości, 10? 20 poziomów? a może było łatwiej i np nie potrzeba było ponownie farmić? Jak to wygląda?

Mój rekord to ponad 50. Zazwyczaj kończę tego typu gry na 110lvl. Wuchang był najtrudniejszy i 147 wleciało:E

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Reddzik napisał(a):

@ODIN85 Gratuluję wytrwałości :thumbup:

TY to jednak kozak jesteś mordo, pełen szacunek, uznanie. 

a co do mnie i odpowiedzi dla mnie to, dziekuje za tak szczegółowe rady, mnie chyba bardziej chodziło o tę strtone dark soulsową takich gier, że kiedy się zginie to trzeba cały pojedynek od nowa, jak mnie to wkur*** o człowieku mówię Ci.. to najgorsze było w Crimson Desert, to nie dla mnie takie granie..

Opublikowano
1 godzinę temu, samsung70 napisał(a):

TY to jednak kozak jesteś mordo, pełen szacunek, uznanie. 

a co do mnie i odpowiedzi dla mnie to, dziekuje za tak szczegółowe rady, mnie chyba bardziej chodziło o tę strtone dark soulsową takich gier, że kiedy się zginie to trzeba cały pojedynek od nowa, jak mnie to wkur*** o człowieku mówię Ci.. to najgorsze było w Crimson Desert, to nie dla mnie takie granie..

W Crimsonie miałeś pełno apteczek plus wskrzeszanie a tu masz to limitowane.