MJRegul 512 Opublikowano 17 Lutego 2025 Opublikowano 17 Lutego 2025 @lukadd szczerze też tak kiedyś robiłem a później stwierdziłem, że szkoda mi kasy by tak grać i nie odkrywać wszystkiego co gra oferuje, o ile oczywiście gra mnie wciągnie. 1
aureumchaos 448 Opublikowano 17 Lutego 2025 Opublikowano 17 Lutego 2025 (edytowane) Pomoże ktoś? Spoiler Nie chciało mi się podnosić gajowego jak spadł z drzewa i polazłem do łaźni na laski a jak wróciłem to już go nie ma tam, wróciłem do jego żony i powiedziałem, że on nie żyje. Zniknęły litery z questa żeby znalesc orzecha :(. Jak go teraz znalesc? Obgadalem kogo mogłem I nikt już nic nie wie. To koniec psa? Edytowane 17 Lutego 2025 przez aureumchaos 1
userKAMIL 880 Opublikowano 17 Lutego 2025 Opublikowano 17 Lutego 2025 1 godzinę temu, lukadd napisał(a): Odin wszystkie gry przechodzi na speed runie. Omija poboczne, nie interesuję go co się dzieje w około. Na podziwianie widoczków to szkoda czasu itd. Leci aby jak najszybciej do końca. Od punktu do punktu, od znacznika do znacznika w głównej fabule i kolejna gra zaliczona Przerywniki też pomija? 1
lukadd 3 306 Opublikowano 17 Lutego 2025 Opublikowano 17 Lutego 2025 Zależy od gry. Niektóre pomija i później w pracy na youtube ogląda. 5 1
voltq 1 372 Opublikowano 17 Lutego 2025 Opublikowano 17 Lutego 2025 3 godziny temu, MJRegul napisał(a): O mamuniu, czemu? Nie interesują Cie zadania poboczne? Dla mnie ciekawsze niż fabuła Nie da się zrobić fabuły a potem pobocznych bo część przepada już sprawdzałem Ja mam 150 godzin i nadal 5 zadań głównych wykonanych na 2 mapie , ta gra jest na ponad 200 godzin a jeszcze trzeba ją dwa razy przejść co najmniej bo pewne rzeczy się wykluczają i jest system decyzji, już widzę jak dużo stracili ci którzy cisną fabułę na szybko 17 minut temu, aureumchaos napisał(a): Pomoże ktoś? Ukryj zawartość Nie chciało mi się podnosić gajowego jak spadł z drzewa i polazłem do łaźni na laski a jak wróciłem to już go nie ma tam, wróciłem do jego żony i powiedziałem, że on nie żyje. Zniknęły litery z questa żeby znalesc orzecha :(. Jak go teraz znalesc? Obgadalem kogo mogłem I nikt już nic nie wie. To koniec psa? Tak tylko konsola ratuje na PC 4 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Wy tu wszyscy robicie poboczne i tak jak mówię żadna gra nie stanowi dla Was wyzwania. Ja robię tylko fabułę i było naprawdę ciężko. Jeden jedyny prawdziwy Boss to 4h walki satysfakcja ogromna z pokonania. A jeszcze Wam powiem że te całe zbieractwo kasy i gearu i tak nie ma sensu bo na końcu za free dostajemy najlepsze rzeczy Może w dlc będzie możliwość wydania tych pieniędzy ja mam już 40k
MJRegul 512 Opublikowano 17 Lutego 2025 Opublikowano 17 Lutego 2025 27 minut temu, aureumchaos napisał(a): Pomoże ktoś? Ukryj zawartość Nie chciało mi się podnosić gajowego jak spadł z drzewa i polazłem do łaźni na laski a jak wróciłem to już go nie ma tam, wróciłem do jego żony i powiedziałem, że on nie żyje. Zniknęły litery z questa żeby znalesc orzecha :(. Jak go teraz znalesc? Obgadalem kogo mogłem I nikt już nic nie wie. To koniec psa? Podpowiedziec CI gdzie jest kundel? 1
skypan 1 868 Opublikowano 17 Lutego 2025 Opublikowano 17 Lutego 2025 (edytowane) Za dużo w tej grze jest "filmików". Pod koniec to spokojnie można z kawą siąść i sobie popatrzeć. Ale generalnie fabuła jest wielce OK A wytłumaczcie mi jeszcze te dwa osiągnięcia. One są bez sensu To powinno być chyba odwrotnie. Edytowane 17 Lutego 2025 przez skypan 1
mag_zbc 188 Opublikowano 17 Lutego 2025 Opublikowano 17 Lutego 2025 8 godzin temu, voltq napisał(a): Może kolejna gra w takich klimatach będzie lepsza jeszcze jakby kosztowała na tą chwilę nie 40 mln dolarów tylko 200 mln Chciałbym żeby zrobili nową grę osadzoną w czasach wojen husyckich 1
Gothic 130 Opublikowano 17 Lutego 2025 Opublikowano 17 Lutego 2025 Dobrze, że Nvidia nie umoczyła tutaj zbytnio swoich paluchów inaczej optymalizacja by leżała i trzeba byłoby wymieniać karty graficzne. 1
aureumchaos 448 Opublikowano 17 Lutego 2025 Opublikowano 17 Lutego 2025 58 minut temu, MJRegul napisał(a): Podpowiedziec CI gdzie jest kundel? No tak, o to pytam 🐕 1
Sheenek 334 Opublikowano 17 Lutego 2025 Opublikowano 17 Lutego 2025 1 godzinę temu, voltq napisał(a): Może w dlc będzie możliwość wydania tych pieniędzy ja mam już 40k Oby nie jak w jedynce, bo to cale budowanie wiochy totalnie bez sensu bylo 1
voltq 1 372 Opublikowano 18 Lutego 2025 Opublikowano 18 Lutego 2025 (edytowane) https://www.method.gg/kcd2/all-hidden-perks-and-secret-skill-buffs-in-kingdom-come-deliverance-2 Jak ukończę wszystkie poboczne zadania i aktywności to będę biegał do każdego npc sprawdzić czy są jakieś ukryte zadania jeszcze Edytowane 18 Lutego 2025 przez voltq
ODIN85 3 770 Opublikowano 18 Lutego 2025 Opublikowano 18 Lutego 2025 8 godzin temu, lukadd napisał(a): Odin wszystkie gry przechodzi na speed runie. Omija poboczne, nie interesuję go co się dzieje w około. Na podziwianie widoczków to szkoda czasu itd. Leci aby jak najszybciej do końca. Od punktu do punktu, od znacznika do znacznika w głównej fabule i kolejna gra zaliczona No tak bo 44h to jest speedrun 1
Czubatka Boża 181 Opublikowano 18 Lutego 2025 Opublikowano 18 Lutego 2025 Ja grałem w KCD na Xbox One i mówicie że otwieranie zamków na padzie to mordęga a ja musiałem się nauczyć otwierać zamki. Henrykiem tak rozwinąłem umiejętność otwierania zamków że każdy zamek otworzyłem w 2 sekundy.
ODIN85 3 770 Opublikowano 18 Lutego 2025 Opublikowano 18 Lutego 2025 Na padzie chyba się nie da otworzyć 1
Czubatka Boża 181 Opublikowano 18 Lutego 2025 Opublikowano 18 Lutego 2025 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Na padzie chyba się nie da otworzyć Królu mój złoty w otwieraniu zamków jestem specjalistą
skypan 1 868 Opublikowano 18 Lutego 2025 Opublikowano 18 Lutego 2025 Nie wiem czy ominęły mnie jakieś poboczne zadania ale po zakończeniu fabuły żadna misja nie zapadła mi jakoś specjalnie w pamięci. W 1-ce była biba na plebanii. A w 2-ce ? No właśnie ?
Czubatka Boża 181 Opublikowano 18 Lutego 2025 Opublikowano 18 Lutego 2025 Mam takie pytanie czy w grze spotkaliście broń zwaną Halabardą? Na zdjęciu jest przykłada Halabardy typu Sokół
voltq 1 372 Opublikowano 18 Lutego 2025 Opublikowano 18 Lutego 2025 51 minut temu, Czubatka Boża napisał(a): Mam takie pytanie czy w grze spotkaliście broń zwaną Halabardą? Na zdjęciu jest przykłada Halabardy typu Sokół Sprawdzę chyba takiej używam
ODIN85 3 770 Opublikowano 18 Lutego 2025 Opublikowano 18 Lutego 2025 2 godziny temu, skypan napisał(a): Nie wiem czy ominęły mnie jakieś poboczne zadania ale po zakończeniu fabuły żadna misja nie zapadła mi jakoś specjalnie w pamięci. W 1-ce była biba na plebanii. A w 2-ce ? No właśnie ? Robienie lekarstwa dla Tomasza to najlepsza misja. 1
Slayer 284 Opublikowano 18 Lutego 2025 Opublikowano 18 Lutego 2025 W sumie prawie na samym początku gry ubiłem w nocy po cichu cały obóz kumanów i jeden z nich miał broń " Hetmańska szabla " i ja z tą bronią gram i gram i nie ma nic lepszego wszystko co dostałem z questów jest zawsze gorsze od tej szabli. Jak narazie jest lepsza nawet od mieczy dwuręcznych 1 1 1
voltq 1 372 Opublikowano 18 Lutego 2025 Opublikowano 18 Lutego 2025 (edytowane) 2 godziny temu, skypan napisał(a): Nie wiem czy ominęły mnie jakieś poboczne zadania ale po zakończeniu fabuły żadna misja nie zapadła mi jakoś specjalnie w pamięci. W 1-ce była biba na plebanii. A w 2-ce ? No właśnie ? Misje z Katarzyną są świetne , ale najlepsza wg mnie to ta z tym rycerzem w kopalniach i jeszcze ten soundtrack w tle i to co on mówi i treść tych listów tylko za krótka jakąś ucięta , w ogóle dużo zadań jest jakby uciętych coś jak 3 akt w wiedźminie 2 jakby musieli już kończyć bo brakowało im czasu i pieniędzy Spoiler Na szczęście jak ktoś nie lubi wątków homo to można wybrać bo nie można jednocześnie romansować z Katarina i ptaszkiem i to jest piękne dla każdego coś fajnego Edytowane 18 Lutego 2025 przez voltq
galakty 4 005 Opublikowano 18 Lutego 2025 Opublikowano 18 Lutego 2025 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Robienie lekarstwa dla Tomasza to najlepsza misja. Całej gry nie skończyłem, ale BARDZO fajna misja. 1
Rekomendowane odpowiedzi