Ryba drań
Nie, dalej na poczciwej kawie jestem
Ale to przeskok do dzisiejszych CPU
60hz dla mnie wystarczy. Wolę 1440p z 60hz, niż 2160p z 60hz z kartą x3 droższą - tiry ze spadającymi kartami koło mnie nie przejeżdżają
No, będzie Link Cable jak do Game Boy'a
Jeśli niczego sami nie spartolą, to powinno być dobrze. Ogólnie to wypuszczenie następcy tak popularnego systemu jakim był/jest Switch to nie jest wbrew pozorom taka łatwa sprawa. Jeśli chcą zachować kompatybilność z grami ze starego Switcha, to choćby schemat sterowania nie może się zbytnio zmienić, pod tym względem nie poszaleją. Dlatego też dostaniemy w sumie to samo (odpinane pady) tylko lekko usprawnione. Takich małych rzeczy, na które trzeba zwrócić uwagę jest całkiem sporo. Ciekawi mnie też kwestia nazwy, jak wybrną z tego marketingowo. Historia już pokazała, że nawet na tym potrafią się wywalić.
No i kwestia samego rynku, nasycenia takimi urządzeniami. W chwili debiutu Switch to było takie małe "wow". Dzisiaj to wygląda zupełnie inaczej. Samych "Pstryków" na rynku jest już ponad 140 milionów, przenośne komputery w przebraniu konsol też już na rynku są i mają się całkiem dobrze (Steam Deck przetarł szlaki i z tego co ptaszki ćwierkają też powoli Valve szykuje coś nowego). Po nowym roku powinno się wszystko ruszyć.
Rekomendowane odpowiedzi