Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@dawidoxx Patrzysz na filmik? Tak na otwartych przestrzeniach 60-75 jak zerkałem.

Ogólnie DLSS P z 1080p wygląda lepiej niż to całe PSSR robione z dynamicznego 1440p :E

A te detale max czyli experimental będą przyciskać. Zrzucenie na ultra według tego co tam testowało gamegpu boost ~40% fps.

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, Kris194 napisał(a):

Mimika akurat wypada słabo ale czego się spodziewać, to nie RDRII.

Jak oglądam ten sparing Henryka z ptaszkiem na drewniane miecze to mam wrażenie że twarz ptaszka jest tam wklejona jak do jakiegoś mema

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, azgan napisał(a):

Tylko na PC grafika robi wrażenie (na ustawieniach experimental). Na konsolach jest mydło.

Mimo wszystko nawet na PC przydałby się mod na lepsze tekstury - mod od HalkaHogana mile widziany.

Edytowane przez kolo.d
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, kolo.d napisał(a):

Tylko na PC grafika robi wrażenie (na ustawieniach experimental). Na konsolach jest mydło.

Mimo wszystko nawet na PC przydałby się mod na lepsze tekstury - mod od HalkaHogana mile widziany.

Jakie mydło co ty pier.... Rozdzielczość bazowa to 1440p i nie spada poniżej nie ma żadnego mydła w tej grze na konsolach 

Nawet na PC na ustawieniach experimental te twarze nie będą robić wrażenia bo to wina silnika gry

Edytowane przez voltq
Opublikowano
14 minut temu, Tomek_ITH napisał(a):

Słabiutka optymalizacja.

Gość gra na rtx 4070 ti i na ultra z dlss w 1440p ma 60-70fps.

A jaki procek ? Ja u siebie zawsze 1440p, taki monitor,  ale mam obawy że mój procek mocno ograniczy trochę wszystko :/

Opublikowano

W grze zastosowano obecnie system bezpieczeństwa Denuvo, jednak programiści potwierdzili, że zostanie ona wyłączona do czasu ostatecznej wersji. Oznacza to, że ostateczna wersja będzie działać jeszcze szybciej - pozostaje więc tylko poczekać na nasze końcowe testy, aby zapewnić wysoką jakość i wydajność wersji podstawowej!