luk21pl 42 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 28 minut temu, galakty napisał(a): Przecież to wygląda jak gra na Switcha 2 Ale nie ma co, Rockstar zawsze umiał w optymalizację (może nie na PC -> GTa IV ) ale konsole wykorzystał cudnie. Co prawda nie podoba mi się że dalej PS5 ma być wspierane, wolałbym uciać i dać Pro jako najniższy albo PS6, ale cóż, zawsze tak było. Tak cudnie że gry chodziły DO 30 kl/s Szczególnie PS2
michaelius33 354 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Jak nie wytną PS5 to dla nas lepiej. Większa szansa, że wersja na PS6 będzie chodzić w 60 fps
Kris194 4 720 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Mam szczerą nadzieję, że przywrócili to co wycięli z braku czasu. 1
michaelius33 354 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 14 minut temu, Dominix napisał(a): Przywrócą, w DLC DLC do single playera ? Lepiej paczkę dolarów do GTA online kup 1
VRman 2 640 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja @ODIN85 Chodziło mi o to, że się strasznie męczyli z CPU i ostatecznie konsolowe wersje dostały patcha, który zmniejszał ilość ludzi na ekranie. Pisałem to tylko po to, żeby zwrócić uwagę na CPU odnośnie ilości postaci, a tutaj jednak od PS3 (GTA V) do PS5 (GTA VI) jest przepaść. 4 godziny temu, luk21pl napisał(a): Tak cudnie że gry chodziły DO 30 kl/s Szczególnie PS2 Zgodzę się z Galakty. Może cudem optymalizacji na PS2 nie było, ale jak na swoje czasy graficznie było całkiem nieźle i zdecydowanie lepiej gra chodziła niż pecetowa wersja GTA IV na słabszych kompach zaraz po premierze portu. Wersje GTA IV i V na x360 też źle zoptymalizowane nie były. GTA IV na x360 momentami nawet trzymał 30fps przy bardzo ładnej oprawie i fizyce.
galakty 3 331 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja GTA IV był przełomem, więc nic dziwnego że mógł dropić, ale GTA 5? RDR2? To są świetne przykłady co potrafią zrobić.
Gothic 120 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja 27 minut temu, galakty napisał(a): Propsy za Kamilka Kiedyś to było, czysty spontan dla jajców aby się pośmiać i gdy jeszcze nikt nie myślał aby na czymś takim zarabiać. 1
maras2574 891 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja W dniu 10.05.2025 o 08:58, ODIN85 napisał(a): Nudne raczej. A widoczki, flora i fauna to pies ?
Phoenix. 4 726 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja offtop: "Choć Grand Theft Auto V ma już dwanaście lat, jego sprzedaż wciąż robi ogromne wrażenie. Jak ujawniła firma Take-Two Interactive podczas najnowszej prezentacji dla inwestorów, gra sprzedała się w ciągu ostatnich trzech miesięcy w pięciu milionach egzemplarzy. Łączny wynik to już 215 milionów kopii – absolutny fenomen w świecie elektronicznej rozrywki." ppe.pl 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Nic dziwnego skoro kody chodzą za grosze a to kupują cziterzy których konta są blokowane.
Phoenix. 4 726 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja 33 minuty temu, Crew 900 napisał(a): Nic dziwnego skoro kody chodzą za grosze a to kupują cziterzy których konta są blokowane. Niezla odklejka Wiekszosc sprzedazy gta to konsole, a tam nie ma cziterow i niskich cen, niezle jestes odklejony. Nawet na pc wersja ulepszona nie jest tania A raport odnosi sie do ulepszonej wersji i drozszej. 40 minut temu, Crew 900 napisał(a): Nic dziwnego skoro kody chodzą za grosze a to kupują cziterzy których konta są blokowane. Zablysnij kiedys wiedza
KamcioGF 67 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Pytanie co to oznacza drogo bo ja kilka miesięcy temu sam kupiłem piątkę na steam, żeby ograć bez pierdzielelnia się na steam decku i kosztowało mnie to 4 dychy.
Brolly 765 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Według was kiedy gta 6 wyląduje na pc? bo premiera w maju 2026 to tylko konsole?
Dominix 405 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja Obstawiam rok później, a może na święta 26 ale to bardzo optymistycznie.
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja 3 godziny temu, Brolly napisał(a): Według was kiedy gta 6 wyląduje na pc? bo premiera w maju 2026 to tylko konsole? w grudniu po południu 1
Gothic 120 Opublikowano 21 Maja Opublikowano 21 Maja 5 godzin temu, Brolly napisał(a): Według was kiedy gta 6 wyląduje na pc? bo premiera w maju 2026 to tylko konsole? Wyjdzie niecały rok po premierze najwcześniej we wrześniu 2026, a najpóźniej marzec 2027. 1
Rekomendowane odpowiedzi