Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Kadajo napisał(a):

Jakie pudelkowe wydanie.

Tej gry nie będzie w pudelku.

Tzn może pudełko będzie ale bez płyt.

:D

obraz.thumb.png.121c2a4bf5e7ff7c00306351005395b1.png

Nie pogrążaj się... Na oficjalnych stronach Rockstar nie ma żadnych informacji. 

Proszę nie rozpowszechniać dezinformacji. 
Wszystkie poprzednie części gry były wydane w pudełku. Wcześniej czy później i tak trafi jeśli nawet nie na premierę.  Moderator i rozpowszechnia dezinformacje.. Nieładnie koleżko. 

Edytowane przez CavieZ
  • Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Jakie pudelkowe wydanie.

Tej gry nie będzie w pudelku.

Tzn może pudełko będzie ale bez płyt.

:D

obraz.thumb.png.121c2a4bf5e7ff7c00306351005395b1.png

Take-Two CEO Strauss Zelnick - interview for Variety (Feb 3, 2026)

(...) Zelnick also addressed online rumors that have spread about the possibility of Rockstar delaying the release of physical copies of “GTA 6” until 2027, in order to avoid leaks of the game, which will debut Nov. 19. “That’s not the plan,” the Take-Two chief said.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Ta stara wersja Ashley z Resident Evil 4 (produkcja 2005) musiała być nieźle nielubiana przez wielu fanów gry, skoro nawet takie parodie tworzono na jej temat. Dobrze że twórcy Remake wzięli to pod uwagę i zrobili prawie całkiem inną Ashley.    
    • Zimowe mam Hankook Winter i*cept RS3 (W462). Teść ma takie same, nawet w rozmiarze 205/60R16. Ogólnie chyba niczego nie mogę im zarzucić, miałem kilka niespodziewanych sytuacji na drodze, zawsze pewnie się auto prowadzi. Ruszanie po ubitym śniegu pod górę też nie stanowi problemu. Możliwe, że są trochę głośne, ale też może być kwestia wieku/przebiegu auta. Gdybym miał kupować ponownie zimówki to na pewno Hankook byłby pierwszym wyborem.    Żona jeździ od jesieni na Nokian Seasonproof 2 (całoroczne). Początkowo bardzo miękka ścianka boczna, auto jak ponton, ale się ułożyły po kilkuset kilometrach i jest stabilnie, ale mocno z nastawieniem na komfort. Chociaż rozmiar "balonowy" 225/55R17. Były dwie sytuacje, że nie mogła podjechać pod dom (w zasadzie lodowisko na drodze gruntowej, pod górę), sypnąłem piaskiem i wjechała. Hankook nie miał tego problemu. No ale to sytuacja ekstremalna, długo nie było takiej zimy w pomorskim. Nokiany na tyle dobrze się sprawują w zimowych warunkach, że przekonałem się, że całoroczne w zimie też mogą być "ok". 
    • Pewnie problemem jest brak miejsca na partycję EFI, wymagane jest minimum 100mb, można spróbować ją utworzyć bez ryzyka i jeszcze raz podjąć próbę konwersji, czytaj punkt 1  tego poradnika https://www.diskpart.com/articles/mbr2gpt-conversion-failed-cannot-find-room-1503-gc.html
    • Nie zgadzam się z tą opinią. Akurat karierowiczów w polityce jest bardzo dużo, ale nie on. Z powodzeniem i za 10x większe pieniądze i 10x mniejszy hejt i 10x mniejszy stres mógł robić karierę dalej w show biznesie albo w ogóle biznesie. Uważam, że rzeczywiście mu zależało. Natomiast duopol za wszelką cenę nie chce oddać władzy dlatego robi wszystko aby nie dopuścić innych do stołu  Np KO torpedowała wszystkie pomysły Polski 2050 odnośnie pomocy małym przedsiębiorcom np. składki zdrowotnej. To co sam Tusk obiecał czyli wakacje od ZUS dowieźli. To co obiecał Hołownia czyli likwidację polskiego ładu już nie. No i kwestia jeszcze taka, że mamy tak mocno hejterski i spolaryzowany Naród, że najlepiej sprzedaje się nienawiść. Wszystkie odcienie centrum i prób dogadania się jak robił Gowin z tamtej strony, a z tej Hołownia (np spotkanie z Kaczyńskim) i generalnie bycie Marszałkiem sejmu dla wszystkich, a nie swoich nie podoba się podzielonej Polsce. Niestety to też kwestia tego, że nowe pokolenia urodzone pod koniec XXw i w XXIw nie pamiętające czołgów na ulicach (najpierw radzieckich, a potem jaruzelskich) nie ma kompletnie świadomości czym jest wojna domowa i w jaką stronę zmierza polska polityka. Oni myślą, że to fajna zabawa. Bo w d. im się poprzewracało z tego dobrobytu i traktują wybory jak zabawę. Tak samo poglądy. No i elementarny brak rozumienia przełożenia swojej sytuacji osobistej na wybór polityczny co dotyczy najbardziej wyborców konfy, ale też wielu innych. Polityka to spektakl, ale też wartości. Politycy KO i Lewicy sugerowali np. żeby nie odbierał przysięgi od Nawrockiego. Oj jak by to się spodobało wyborcom KO jakby 25mln wyborców PIS i konfy wyszło na ulice, a policja by ich rozpędziła? Prawda?   Wszyscy mamy jakieś uwagi do partii czy polityków różnych opcji, ale tak naprawdę sami ich stworzyliśmy  Bez nas ich by nie było. To my sami chcemy się taplać w tym g. co i widać w tym wątku. Ale i całym necie. W zależności od forum i przewagi jednej ze stron albo "prawacy" jadą po "lewakach" albo na odwrót jak tutaj   
    • Dodam, że jak przestawiłem z dx12 na dx12 wydajność i ustawienia ultra to mam stałe 400fps. Coś musi być na rzeczy z dx12 jakaś opcja tam która koliduje z moja karta 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...