Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W Cyberpunk’a 2077 gralem (i przeszedłem) na Xbox’ie którego nie mam (i także brak save’ów i postępów w grze). 
W dodatek Phantom Liberty chce zagrać na PS5. 
Czy brak postępu w grze Cyberpunk 2077 jakoś negatywnie wpływa na rozpoczęcie dodatku Phantom Liberty? 

Edytowane przez kanon7
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, kanon7 napisał(a):

W Cyberpunk’a 2077 gralem (i przeszedłem) na Xbox’ie którego nie mam (i także brak save’ów i postępów w grze). 
W dodatek Phantom Liberty chce zagrać na PS5. 
Czy brak postępu w grze Cyberpunk 2077 jakoś negatywnie wpływa na rozpoczęcie dodatku Phantom Liberty? 

Jeśli połączyłeś konto z GOG powinieneś mieć sejwy.

Opublikowano (edytowane)

Niech ktoś mi przypomni który program to pokazuje i jak to wyłączyć, bo denerwują mnie te dodatkowe statystyki :heu:

Poza tym nie wiem czemu Cyberek działa na presecie D, skoro w ProfilInspector wymuszony jest K

1110.thumb.jpg.aca7fe109f0ad81510e03d19cb6a83ee.jpg

222220.jpg.644bb7caa585ad2cfe1aeb5c20c52367.jpg

Nieaktualne, znalazłem w końcu, a winny jest sam program DLSS Swapper z opcją

Zrzutekranu2025-07-28093705.png.006f5cf04c0e7c88001f8d7ebf2fff9c.png

Edytowane przez PaVLo
Opublikowano
40 minut temu, PaVLo napisał(a):

Poza tym nie wiem czemu Cyberek działa na presecie D, skoro w ProfilInspector wymuszony jest K

Cyberek jest odpoarny i nie mozna zmieniac mu preseu, nawet jak wbijesz na sztywno K to pojdzie swoja droga ;) Trzeba zostaiwc domyslne ustawienie.

Opublikowano (edytowane)

Nie pogodosz, :o

AMD FidelityFX Super Resolution 4 jest już dostępne w Cyberpunku 2077 na PC dla zgodnych kart graficznych AMD.

Aby odblokować tę opcję w ustawieniach gry, upewnij się, że masz wymagane sterowniki.

527636187_1201032735369775_3335274997393819813_n.jpg

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Warto iść w inteligencję ? Bo jak do tej pory to dalej mam 3-4 te same perki, do użycia na przeciwnikach. Myślałem że można może przejmowac kontrolę nad innymi, lub jakimiś robotami ?

A tak poza tym to jestem w szoku jak 4060ti daje radę. Ekspedycja 33 ograna w 1440p i 60fps, w cyberpunku to samo.

Edytowane przez Dresiq
Opublikowano
23 minuty temu, Dresiq napisał(a):

Warto iść w inteligencję ? Bo jak do tej pory to dalej mam 3-4 te same perki, do użycia na przeciwnikach. Myślałem że można może przejmowac kontrolę nad innymi, lub jakimiś robotami ?

Jak chcesz grać Netrunnerem inteligencja to podstawa. Z góry określ jak będziesz chciał grać i tak inwestuj punkty/perki, to jest prosta gra z prostackimi mechanikami. Poza tym od pewnego momentu (Twojego poziomu) i tak będziesz dawał w bezużyteczne perki. Nawet na najwyższym poziomie trudności ta gra jest banalna od strony mechanik cRPG, to w sumie żadne cRPG.

• Like 1
  • Confused 2
Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, Dresiq napisał(a):

A tak poza tym to jestem w szoku jak 4060ti daje radę. Ekspedycja 33 ograna w 1440p i 60fps, w cyberpunku to samo.

Ogarnij buildy na necie. Inteligencja to tylko jak chcesz grac netrunnerem. I tak warto, netrunner jest OP

Edytowane przez Roman_PCMR
Opublikowano

Zależy czy chcesz walczyć na odległość czy bardziej close and personal. Hacki+jakiś karabin są fajne na dystans, wypalasz wszystkim synapsy i dobijasz z broni. Na krótki dystans masz wszelkiego rodzaju katany, młoty, kije bezjbolowe albo wszczepy typu Ostrza Modliszki. Na normalnym poziomie trudności nie ma większego znaczenia co weźmiesz - gra jest raczej mało wymagająca.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Vulc napisał(a):

Na normalnym poziomie trudności nie ma większego znaczenia co weźmiesz - gra jest raczej mało wymagająca.

Na najwyższym też, kiedyś w ramach zabawy rozwaliłem wszystko i wszystkich przechodząc grę wyłącznie z Gorilla Arms, żadnych broni, granatów, hacków itp. Chociaż może na najwyższym poziomie trzeba już trochę znać grę.

Edytowane przez Kandelabros
Opublikowano (edytowane)

Na wyższych w sumie grałem niewiele, pewnie jest tak jak mówisz. C2077 ma przyzwoity gameplay, ale dla mnie gra zawsze stała przede wszystkim światem, historią i postaciami.

Edytowane przez Vulc
  • Upvote 1