sabaru128 8 Opublikowano Wtorek o 12:00 Opublikowano Wtorek o 12:00 Ja tam w tego typu grach lubię sobie pochodzić i pooglądać każdy zakamarek jak został zrobiony. A takie bezcelowe chodzenie w grze też jest chyba naliczane do długości gry.
kamilos69 35 Opublikowano Wtorek o 12:09 Opublikowano Wtorek o 12:09 (edytowane) Oled + PT + mody + 21:9 + pierwsza scena z Panam jak naprawia auto to można stojąc w miejscu nabić ze 100h Edytowane Wtorek o 12:10 przez kamilos69
Pavel87 97 Opublikowano Wtorek o 12:36 Opublikowano Wtorek o 12:36 25 minut temu, kamilos69 napisał(a): stojąc w miejscu Słownictwo dobrane adekwatnie do przedstawionej sceny 1
Joloxx9 289 Opublikowano Wtorek o 12:46 Opublikowano Wtorek o 12:46 35 minut temu, kamilos69 napisał(a): Oled + PT + mody + 21:9 + pierwsza scena z Panam jak naprawia auto to można stojąc w miejscu nabić ze 100h OLED malo pomaga przy zepsutym hdr. 1
wrobel_krk 288 Opublikowano Wtorek o 13:24 Opublikowano Wtorek o 13:24 @Joloxx9Co dalej jest zepsuty HDR?
ODIN85 432 Opublikowano Wtorek o 14:08 Opublikowano Wtorek o 14:08 Godzinę temu, Joloxx9 napisał(a): OLED malo pomaga przy zepsutym hdr. Mi pomógł. Gra zyskała w moich oczach i dodatek oceniam lepiej niż podstawkę. Nawet chciało mi się zrobić parę zakończeń 1
tgolik 30 Opublikowano Wtorek o 14:19 Opublikowano Wtorek o 14:19 (edytowane) 3 godziny temu, Phoenix. napisał(a): No i masz 13h główny wątek plus kilka godzin na resztę. 20h to jest z pobocznymi, lizania ścian nie liczę bo tu można i 100h sobie dorobić 50h to tam trzeba niezle puste przebiegi robić 🤣 No, jeśli pustymi przebiegami nazywasz np. odbijanie kontenerów, tych wskazywanych przez czerwony dym... Albo spotkanie z Judy w jednym z posiadanych mieszkań. Niektórzy lubią też misje samochodowe, choć mi akurat nie siadła ta walka z pojazdów. Dla mnie też misje fikserów są może nawet ważniejsze niż główny wątek. Edytowane Wtorek o 14:21 przez tgolik
voltq 198 Opublikowano Wtorek o 14:51 Opublikowano Wtorek o 14:51 W tej chwili cyberpunkowi w wersji na PC dałbym 8/10 a w wersji na konsolę ps5 7/10 1
MrKetiw 26 Opublikowano Wtorek o 20:44 Opublikowano Wtorek o 20:44 7 godzin temu, wrobel_krk napisał(a): @Joloxx9Co dalej jest zepsuty HDR? A kiedyś w ogóle był zepsuty? Dla mnie hdr w tej grze aż wypala oczy. 3
raul_ole 11 Opublikowano wczoraj o 14:27 Opublikowano wczoraj o 14:27 (edytowane) To wygląda cudownie. Zagrałbym ponownie. Mody pewnie płatne na patreon i 3070 nie pociągnie? Ktoś z was używał? Nie zagłębiałem się https://youtu.be/vUFE4M0oaIc?si=MVM8ugVlT9gmNIVc Edytowane wczoraj o 14:28 przez raul_ole
Keller 19 Opublikowano wczoraj o 15:21 Opublikowano wczoraj o 15:21 No właśnie, czy jest jakiś wątek z polecanymi modami? Nie chodzi mi o grafikę, bo mam słabą kartę.
Ryszawy 16 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Dobra, dobra, też to wczoraj obejrzałem... kupiłem a miałem nie kupować..., ech ta słaba silna wola Edytowane 2 godziny temu przez Ryszawy 2
Vulc 386 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Również kupiłem, wersję Ultimate. Po solidnym ograniu edycji konsolowej, wrócę do Night City na PC. 1 2
azgan 561 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, Ryszawy napisał(a): Dobra, dobra, też to wczoraj obejrzałem... kupiłem a miałem nie kupować..., ech ta słaba silna wola Decyzja zrozumiałam i całkowicie usprawiedliwiona biorąc pod uwagę aktualne wydanie tego tytułu który jest praktycznie "Remasterem" tego co było na premierę. Bardzo dużo rzeczy się zmieniło lub poprawiło a nawet finalnie wypada pod pewnymi względami lepiej od tego co było pokazywane w pierwszych Trailerach Gra jest też sprzedawana za uczciwe pieniądze -48% STEAM https://store.steampowered.com/bundle/32470/Cyberpunk_2077_Ultimate_Edition/ W dniu 3.11.2024 o 18:35, Spychcio napisał(a): Ja jeszcze nie grałem w CP2077, pewnie nadrobię na nowym PC. Nawet dobrze się składa patrząc na ile ile czasu zajęło im ogarnięcie tej gry a przy okazji doszło sporo ulepszeń jak PT. Teraz to każdy chętnie nadrobi 😉 Edytowane 1 godzinę temu przez azgan
Ryszawy 16 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Kupiłem na Steam, bo tam za zwyczaj modowanie najłatwiejsze, ale nie mam pojęcia czy w przypadku Cyberpunka ma to jakiekolwiek znaczenie. 1
caleb59 232 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu Pozdro z crashami (za każdym razem) launchera gry na Steamie. Aby tego uniknąć odpalajcie grę jako admin lub z parametrem: --launcher-skip To samo dotyczy Wiedźmina 3 na Steamie. 1
Rekomendowane odpowiedzi