Mafia: The Old Country
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Piła · Opublikowano
No jestem, i co w tym dziwnego? Cyrografu chyba nie trzeba podpisywać z żadną ze stron? Nigdy nie pisałem że jestem Piłą z Laba, ani o trosce o kogokolwiek. Temat się wyświetlił i odpisałem, bo niektórzy żyją iluzjami. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Sprawdziłem dziś również w FH6 i nie podeszło mi -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Shilling (w kontekście internetowym) to określenie na ukryte naganianie. -
Przez Piła · Opublikowano
To z mojej strony nie krytyka, a bardziej obserwacja. Możliwe, patrzyłem po zalogowanych jednocześnie. I od dawien dawna nie widziałem 100+. Zresztą, to i tak mało istotne. Jestem realistą Jakie serce tematyczne, plis, masa podśmiewujek w wątkach i dyskusje o niczym. Merytoryki jest niewiele, a połowę ruchu to dział polityka, wojna i moto. Niestety. W sumie żadnego forum, bo to jak trafie określiłeś skanseny, ale jest masa portali i kanałów gdzie osoba zainteresowana technicznymi nowinkami spokojnie znajdzie interesujące treści. -
Przez tomcug · Opublikowano
Czytelnikiem owszem jesteś, ale konkurencji i z Laba nie przyszedłeś A biorąc pod uwagę, w jakim momencie się ponownie uaktywniłeś na forum ITH i z jakim postulatem, to kto wie, czy tylko czytelnikiem? W każdym razie, nie ma sens kontynuować tej ściemy, że jesteś z Laba i przyszedłeś tu z troski o forum i ludzi.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi